Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



06
Σεπ
Με διαθεσεις συγκρουσης
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και τα τετράγωνα με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη από την Παρθένο φαίνεται να κινητοποιούν πολύ έντονα τη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί μία έντονη ανάγκη για υπερβολικές κινήσεις, κάτι που θα μπορούσε να βρει διέξοδο σε σχέδια που ανακοινώνεις, σε υποσχέσεις που δίνεις ή σε δράσεις που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας. Μπορεί να θεωρείς πως κουβαλάς μεγάλες ικανότητες, πως είσαι σε θέση να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις των πάντων, χωρίς να θεωρείς πως υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου. Ίσως να εμπιστεύεσαι στο έπακρο τον εαυτό σου και να θεωρείς πως οι σωματικές και πνευματικές σου αντοχές δε θα σε προδώσουν, με αποτέλεσμα να λειτουργείς εντελώς υποκειμενικά σε περιστάσεις που η αντικειμενική ματιά θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία σε σχέση με αυτή που αποφασίζεις να χαράξεις εσύ ο/η ίδιος/α.

Από την άλλη πλευρά, τα τετράγωνα της Σελήνης με τους πλανήτες από την Παρθένο μοιάζουν να θέλουν να τονίσουν την ανάγκη να προσθέσεις λογική και αντικειμενική ματιά σε καταστάσεις που εξετάζεις μέσα από εντελώς ατομικό πρίσμα. Κάποια είδους κριτική από τρίτα άτομα θα σε ενοχλήσει και μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να ξεσπάσουν ακόμα και λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σας. Το φρένο που κάποιοι επιμένουν να πατάνε ακόμα και τη στιγμή που εσύ μοιάζεις έτοιμος/η να επιταχύνεις, είναι ένα στοιχείο που σε ενοχλεί και θα προσπαθήσεις να διώξεις από μπροστά σου, με τρόπο όμως που κάποιες φορές μπορεί να μοιάζει με τη μάχη με έναν αντίπαλο που δε διαθέτετε τα ίδια κυβικά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων