Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



12
Σεπ
Επικινδυνες ισορροπιες
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να μεγαλώνει το θόρυβο που φτάνει στα αυτιά σου, ειδικά αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού πλησιάζει μία έντονη Πανσέληνος.

Θα χρειαστεί να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου, να ιεραρχήσεις με τον πλέον λογικό τρόπο τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και να αφήσεις στην άκρη τις περιττές κινήσεις. Ο χρόνος θα αρχίσει να σε πιέζει και να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να ξοδεύεις λεπτά από τη ζωή σου αλλά και να ξοδεύεσαι σε ανθρώπους και περιστάσεις που τελικά δε σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Ακόμα και αν δελεαστείς ώστε να αφήσεις για λίγο στην άκρη ένα αυστηρό πλαίσιο κίνησης, πρόσεξε μήπως αυτή είναι μία παγίδα στην οποία αν πέσεις, θα βρεθείς μπροστά σε αδιέξοδα που δε θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις.

Η σημερινή όμως ημέρα θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν αρκετές ασάφειες στη ζωή σου τις οποίες δεν μπορείς να βάλεις σε σειρά. Θα χρειαστεί να παραδεχτείς πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και πως επιμένεις να δίνεις το τιμόνι του οχήματος σου σε ανθρώπους που τελικά προκαλούν μεγαλύτερο χάος από αυτό που ήδη έχεις. Φρόντισε λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από τέτοια άτομα, ακόμα και αν μία τέτοια πράξη μπορεί να μοιάζει με κατηγοριοποίηση των ανθρώπων που έχεις γύρω σου, με τρόπο που μπορεί να εγείρει ενστάσεις στα κοντινά σου πρόσωπα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων