Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ28
Σεπ
Αναδεικνυοντας τα αυτονοητα
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου στην 5η μοίρα του Ζυγού, σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να θέλει να τονίσει στους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην ανάληψη προσωπικής δράσης με αποτέλεσμα να χάνεται η ισορροπία στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Μπορεί να σε προβληματίσουν θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία είναι ικανά να παγώσουν πλάνα και σχέδια που έχεις κατά νου, αφού δεν μπορείς να βασιστείς απόλυτα στην άλλη πλευρά. Κάποιες δεύτερες σκέψεις, μία τάση αμφισβήτησης και αμφιβολίας ή το γεγονός πως δεν μπορούν και οι δύο πλευρές να κινηθούν με την ίδια ταχύτητα προς την κοινή κατεύθυνση είναι αρκετές ενδείξεις πως κάτι δεν πάει καλά. Είναι καιρός να συζητήσεις το πρόβλημα που έχεις αναγνωρίσει και δεν μπορείς να συνεχίσεις να το αγνοείς. Είναι η ώρα που θα τολμήσεις να έρθεις σε επαφή με την πληγή που είναι πλέον ολοφάνερη και σε καλεί να αναγνωρίσεις πως χρειάζεται φροντίδα και στοργή. Είναι η στιγμή που θα τολμήσεις να ζητήσεις βοήθεια και στήριξη και θα πάψεις να παλεύεις να κάνεις τα πάντα μόνος/η.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για μία σχέση που αναζητά νέα πατήματα. Αν θεωρείς πως δεν μπορείς να βασιστείς στο άτομο που έχεις απέναντι σου, τότε είναι η ώρα που θα εκφράσεις αυτή την αλήθεια σου και θα κρυφτείς πίσω από αστείες δικαιολογίες και γελοίους συμβιβασμούς. Αν χρειάζεται να προκληθεί μία ρήξη, τότε είναι καιρός που κάτι τέτοιο θα λάβει χώρα, γνωρίζοντας όμως πως θα χάσεις ορισμένα κεκτημένα που θεωρείς και δεδομένα. Αν πάλι αναγνωρίζεις πως έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που κατανοεί τις αδυναμίες σου και επουλώνει τις πληγές σου, τότε φρόντισε να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς εκείνο. Κάποιες φορές οι προσωπικές ουλές επουλώνονται απλά και μόνο με το μαλάκωμα της καρδιάς σου που είναι σε θέση να προσφέρει μία αγκαλιά που μπορεί να θεωρείς δεδομένη.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων