Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ01
Οκτ
Μη ισορροπημενες συγκρισεις
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά θέματα οικονομικού περιεχομένου στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να υπάρξει μία αποσταθεροποίηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικές υποχρεώσεις και να αισθανθείς πως βάλλεσαι με υποχρεώσεις τις οποίες δεν είχες σχεδιάσει. Ίσως να νιώσεις πως κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν μία βόμβα στα θεμέλια της ζωής σου, υποχρεώνοντας σε να επενδύσεις χρόνο και χρήμα σε δράσεις που πιθανότατα να μην έχεις κατά νου. Θα θελήσεις να αντιδράσεις και να αναμετρηθείς με άτομα που επιμένουν να κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα γίνεις μη αρεστός/η σε κάποια άτομα. Σαφώς όμως και δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από ανθρώπους που δε θέλεις να αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία χτίζεις την προσωπικότητα σου.

Από την άλλη πλευρά, έχεις την υποχρέωση να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου και να προσπαθήσεις να κερδίσεις ακόμα περισσότερα. Μπορεί να σχολιάσεις θέματα οικονομικών απολαβών τρίτων σε σχέση με το έργο που παρέχουν και να συγκριθείς πάνω σε μία βάση που θεωρείς πως θα έπρεπε να υφίσταται. Να θυμάσαι βέβαια πως οι σκέψεις και οι απόψεις σου μπορεί να κουβαλούν μία έντονη υποκειμενική ματιά, κάτι που θα σχολιαστεί από την άλλη πλευρά και μπορεί να μπεις σε μία διαδικασία σύγκρισης που δεν είναι βέβαιο πως σε ευνοεί πλήρως. Αν λοιπόν θελήσεις να ανοίξεις τον Ασκό του Αιόλου, φρόντισε να έχεις διαβάσει καλά τους κανόνες του παιχνιδιού, γιατί υπάρχουν ψιλά γράμματα που δεν μπορείς να αγνοείς.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων