Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Οκτ
Η ισχυς του χρηματος
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου μοιάζει να ενεργοποιεί την αντίθεση του Ερμή από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο και να δημιουργεί ένα κλίμα έκπληξης στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Κάποια μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια και είναι σε θέση να ταρακουνήσουν εύθραυστες ισορροπίες που έμοιαζαν να έχουν συμβιβαστεί με την πραγματικότητα μέσα στη διάρκεια του χρόνου. Κάποιες σκέψεις θα ακουστούν με έντονο τρόπο και είναι σε θέση να προκαλέσουν τριγμούς στη ζωή ανθρώπων που δεν περίμεναν να βρεθούν απέναντι από αυτές τις απόψεις. Μπορεί να νιώσεις ευάλωτος/η στην κριτική τρίτων και να θεωρήσεις πως υποβαθμίζεται ο ρόλος σου μέσα σε ένα σύνολο που αναζητά νέα κατεύθυνση. Μπορεί πάλι να νιώσεις πως κάποιοι δεν εμπιστεύονται τις λέξεις σου, με αποτέλεσμα να χάνεται η μεταξύ σας σχέση και να προκύπτουν σκιές που έχουν πλέον βάση.

Η σημερινή ημέρα όμως θα φέρει και εξελίξεις στο σχηματισμό μεγαλύτερων ομάδων και ομίλων, που ενώνουν τα συμφέροντα τους με τρόπο που ισχυροποιεί την παρουσία τους. Θα δημιουργηθούν συνδέσεις που φαίνεται να βασίζονται στην έννοια του υλικού κέρδους, αφού η ισχύς περνά μέσα από την κατοχή του πλούτου. Θα υπάρξουν λοιπόν συμμαχίες και συμφωνίες ανάμεσα σε ανθρώπους ή ομάδες που φαινομενικά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει σαν απορία ή ηλεκτροσόκ για αρκετό κόσμο. Από την άλλη όμως πλευρά, θα γίνει κατανοητό πως τίποτα δεν είναι παράδοξο, από τη στιγμή που το χρήμα κινεί τα πάντα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων