Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ09
Οκτ
Αναμετρηση
Από signingstar

Με την Αφροδίτη να έχει πλέον περάσει στο Σκορπιό την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και τη Σελήνη να παραμένει σε τροχιά κενή πορείας στον Υδροχόο, οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού θα αισθανθούν μία πίεση που οφείλεται στο γεγονός πως καλούνται να ελέγξουν καταστάσεις, η εξέλιξη των οποίων όμως μπορεί να μην είναι στο χέρι τους.

Θα θελήσεις να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να βρεις λόγους για τους οποίους παίρνεις στους ώμους σου ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να μην είναι αποκλειστικά δικές σου οφειλές. Ίσως να προσπαθείς να ελέγξεις το περιβάλλον που κινείσαι με στόχο να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού θα μπορείς να γνωρίζεις τα όρια μέσα στα οποία επιτρέπεις σε τρίτους να κινούνται. Ίσως βέβαια να γίνεις έντονα καταπιεστικός/η, όχι μόνο για τρίτα άτομα, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού πιέζεσαι ώστε να χωρέσεις μέσα σε καλούπια που σου προκαλούν ασφυξία.

Η έναρξη της πορείας της Αφροδίτης στο Σκορπιό όμως προσφέρει και την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου, να κλείσεις ανοικτά μέτωπα που σου προκαλούν ένταση και πίεση. Μπορεί να χρειαστεί να μπεις σε διεκδικήσεις οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια τον αληθινό χαρακτήρα των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους προσπαθείς να αποφύγεις τη σύγκριση μαζί τους. Είναι όμως μία περίοδος που θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με δυναμικές που μπορεί να μην είναι στα μέτρα σου, αφού προσπαθείς να μεγαλώσεις το δικό σου κύκλο επιρροής.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων