Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ10
Οκτ
Ψηλαφιστα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου μοιάζει να προσπαθεί να κατεβάσει τους ήχους που συνεχίζουν να φτάνουν στα αυτιά μετά από ένα τριήμερο που είναι αρκετά πιθανό να κουβάλησε μαζί του εντάσεις και συγκρούσεις.

Η αρμονική συνύπαρξη της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Σκορπιό αποτελεί μία ένδειξη πως καλείσαι να έρθεις σε επαφή με το συναισθηματικό σου κόσμο, να εξερευνήσεις όσα αισθάνεσαι και μπορεί να κρύβονται μέσα σου. Ίσως να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα εξουσίας, να κερδίσεις χρόνο σε απαντήσεις που καλείσαι να δώσεις και αφορούν επαγγελματικές προτάσεις και προκλήσεις. Ίσως να επιλέξεις να χαθείς μέσα σε μία ταινία ή σε ένα βιβλίο, να προσπαθήσεις να σταματήσεις το χρόνο και να ασχοληθείς με ότι αφορά άλλους και όχι εσένα και τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να περιπλέξει τις αποφάσεις που έχεις λάβει το προηγούμενο διάστημα, αφού η δύναμη της λογικής θα δώσει τη θέση της στα ένστικτα του συναισθηματικού κόσμου. Μπορεί να θεωρήσεις πως καλείσαι να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να αλλάξεις την οπτική μέσα από την οποία βλέπεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως να διαλέξεις να πάρεις την πλευρά του/ης αδύνατου/ης σε μία διαμάχη ανάμεσα σε δύο άτομα που μπορεί να υποδεικνύει και τη σύγκρουση δύο κόσμων. Η ανάγκη να υποστηρίξεις κάποια άτομα που έχουν ανάγκη από μία καλή κουβέντα, σημαίνει πως δεν αντέχεις να ζεις σε έναν κόσμο αδικίας και καταπίεσης.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων