Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ25
Νοε
Νεα Σεληνη 26/11/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 26 Νοεμβρίου στην 4η μοίρα του Τοξότη και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με το δίπολο της διατήρησης της προσωπικής ελευθερίας σε σχέση με την εμπλοκή στο κυνήγι της ολοένα και μεγαλύτερης οικονομικής ασφάλειας. Από τη μία πλευρά, προσπαθείς να διατηρήσεις την αυτονομία σου, να διατηρήσεις το μυαλό σου ελεύθερο από απαιτήσεις της κοινωνίας, να περιχαρακώσεις την αυθεντικότητα σου. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν οικονομικά ζητήματα τα οποία μπορούν να καθορίζουν τις κινήσεις σου και να οδηγούν τα βήματα σου.

Η σύμπραξη των δύο παραπάνω παραμέτρων μοιάζει με χαμένο παιχνίδι, αφού δεν είσαι σε θέση να πετύχεις και τα δύο την ίδια χρονική στιγμή. Ίσως να χρειάζεται λοιπόν να βάλεις νερό στο κρασί σου, να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς και να εξετάσεις μέχρι ποιου σημείου μπορούν να φτάσουν οι αγκυλώσεις σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ανοίγει το δρόμο για ένα μακρινό ταξίδι, να σε γεμίζει με προσδοκίες για αυτό, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να εναρμονίσεις αυτή τη σκέψη με τα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου. Τα έξοδα που προκύπτουν είναι πιθανό να σε ζορίζουν και να προσπαθείς να βρεις την κατάλληλη ισορροπία, χωρίς όμως αυτό να είναι εφικτό. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι πως είναι καιρός να επενδύσεις σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου πορεία, με απώτερο στόχο να βελτιώσεις μέσω αυτού του δρόμου τα έσοδα σου. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να επιλέξεις κάτι που δε θα έχει το θετικό αντίκτυπο που αναμένεις.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις ισορροπίες στη σχέση σου και σε μία συνεργασία που θα πρέπει να τεθεί πάνω σε νέα βάση. Μπορεί να αναρωτιέσαι αν αξίζει να επενδύεις χρόνο και κόπο σε μία σχέση που δε βαδίζει στα μονοπάτια που θα περίμενες. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως μία ερωτική πρόκληση είναι πολύ πιο δυνατή από όσο φανταζόσουν, με αποτέλεσμα να αποσταθεροποιεί το παρόν σου. Μπορεί πάλι μία επαγγελματική πρόταση να σε ιντριγκάρει έντονα και να σε ωθεί στο να πάρεις αποφάσεις που θα ηλεκτρίσουν τη ζωή σου.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου είναι μία ευκαιρία να αποδείξεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι το πρόσωπο που μοιράζεστε σκέψεις και όνειρα, αφήνοντας στην άκρη τις γνώμες τρίτων. Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό το άτομο, τότε θα καταλάβεις πως βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που η σχέση αυτή ταρακουνιέται έντονα. Ίσως πάλι να αποδέχεσαι το ρίσκο που καλείσαι να αναλάβεις ώστε να συμμετάσχεις σε ένα εργασιακό μοντέλο που σε καλεί να σπάσεις τα καλούπια της ζωής σου. Μία τέτοια κίνηση μπορεί να ξαφνιάσει κόσμο που είναι γύρω σου, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αναταράξει τη ροή της καθημερινότητας σου, θέλοντας να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν δράσεις και δραστηριότητες που χρειάζονται ουσιαστική εκκαθάριση. Αν αναζητάς βοήθεια ώστε να ξεδιαλύνεις το τοπίο, τότε πάρε τη γνώμη ατόμων του φιλικού σου κύκλου, αφού βλέπουν τα πράγματα μέσα από μία περισσότερο αποστασιοποιημένη οπτική, σε σχέση με εσένα. Αν πάλι αναζητάς ένα διάλειμμα από μία έντονη καθημερινότητα, τότε είναι καιρός να εξετάσεις το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα που θα σε φέρει σε επαφή με κόσμο που δε συναντάς συνήθως στη διάρκεια της ημέρας σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να φυσήξει φρέσκος αέρας στην προσωπική σου ζωή, μέσα από κινήσεις που είναι σε θέση να κάνουν την άλλη πλευρά να κινητοποιηθεί. Φαίνεται πως είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις, να τολμήσεις να προχωρήσεις σε πράξεις που θα φέρουν αναστάτωση στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αφού η συνέχιση ενός καθορισμένου μοτίβου διαβίωσης μοιάζει να σε οδηγεί στην πλήρη απραξία. Μία νέα γνωριμία θα μπορούσε να προκαλέσει σεισμό και να σε κάνει να θέλεις να ανατρέψεις τα πάντα. Πρόσεχε όμως να υπάρχει βάση σε όσα λέγονται, γιατί είναι εύκολο να πέσεις θύμα των εντυπώσεων.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μπορούσε να αποτελέσει την έναρξη μίας περιόδου αλλαγής στον τομέα του σπιτιού σου, μέσα από κινήσεις που περιλαμβάνουν την έννοια της ταχύτητας. Θα χρειαστεί να προκαλέσεις τις εξελίξεις, αν περιμένεις από την άλλη πλευρά να κινήσεις τις διαδικασίες, αφού μπορεί να κρατάς το κλειδί του πρώτου βήματος στα χέρια σου. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι αλλάζουν ταχύτητα σε ένα όχημα που βρίσκεσαι, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι άβολα και να αναζητάς τη διέξοδο της διαφυγής. Το ζητούμενο πλέον είναι να αποφασίσεις αν αντέχεις να κινείσαι με αυτό τον τρόπο και γίνεσαι μέλος της πορείας ή βγαίνεις από τα νερά σου και αποφασίζεις να κάνεις βήματα οπισθοχώρησης. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου ζητήσει να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να σκέφτεσαι διαφορετικά, πως μπορείς να κάνεις κινήσεις που δείχνουν μετακίνηση από τις απόψεις που διαθέτεις και δεν ευνοούν την ομαλή σύναψη σχέσεων. Ίσως να χρειαστεί κάνεις μία κουβέντα με το έτερο ήμισυ που μπορεί να αναδείξει τις διαφορές σας, αλλά παράλληλα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και τους τρόπους που μπορείτε να συνδεθείτε. Ίσως να προγραμματίσεις μία απόδραση που σε βοηθά να αδειάσεις το μυαλό σου και να το γεμίσεις με νέες εικόνες και παραστάσεις. Ίσως τέλος να αλλάξεις τον τρόπο των μετακινήσεων σου, δοκιμάζοντας να απλοποιήσεις την καθημερινότητα σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου ζητά να αποδείξεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις για σχέσεις που βρίσκονται κάτω από διαδικασία πιεστικής αλλαγής. Μπορεί να βλέπεις μπροστά σου την έννοια του ρίσκου, να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως μπορείς να τολμήσεις να λειτουργήσεις χωρίς πλαίσια ασφαλείας. Ίσως να έχεις δεχτεί μία ιδιαίτερα συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση, την οποία να μην μπορείς να αγνοήσεις. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε περίοδο εξόδων και να δοκιμάζεις τις αντοχές σου απέναντι τους. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μία κίνηση που δείχνει διάθεση απόδρασης από ένα πλαίσιο που σε έχουν αναγκάσει να βρεθείς. Καλείσαι να αποδείξεις πως γνωρίζεις τον τρόπο να αποφεύγεις τις κακοτοπιές, πως είσαι σε θέση να ανακαλύψεις την ευκαιρία τη στιγμή που όλα σκοτεινιάζουν, πως διαθέτεις την αντίληψη ώστε να ξεφύγεις από παγίδες που στήνονται από καταστάσεις που δεν ελέγχεις. Να θυμάσαι όμως πως θα χρειαστεί να αφήσεις κάτι πίσω σου, να πληρώσεις ένα ποσό για την ελευθερία που επιδιώκεις να αποκτήσεις, πως κάθε προσπάθεια έχει και ένα τίμημα το οποίο δεν μπορείς να αγνοείς. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μοιάζει να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν σκιές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και καλείσαι να τις κάνεις να εξαφανιστούν. Ίσως να αναγνωρίζεις πρόσωπα που είναι σε θέση να θέσουν σε κίνδυνο τα πλάνα σου, να αποτελέσουν απειλή για τις σκέψεις σου, να γίνουν επιθετικά απέναντι στις διαθέσεις σου και να είναι καιρός να αντιδράσεις. Ίσως πάλι να μπορείς να αναγνωρίσεις δραστηριότητες οι οποίες έχουν κακό αντίκτυπο στην υγεία σου, και να χρειαστεί να τις διακόψεις ή να προσπαθήσεις να τις τροποποιήσεις ώστε να γίνουν περισσότερο λειτουργικές και ωφέλιμες για τον εαυτό σου. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις το κλίμα στις φιλικές σου παρέες. Μπορείς να επενδύσεις χρόνο στη σχέση σου με άτομα του φιλικού κύκλου, να δείξεις ενδιαφέρον για δραστηριότητες μαζί τους, να αναζητήσεις αφορμές ώστε να βγεις από τα στενά πλαίσια του σπιτιού σου. Ίσως πάλι να σε απασχολήσουν κοινωνικά θέματα τα οποία σε κάνουν να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να βρεις τον καθαρό αέρα που αναζητάς ώστε να σκεφτείς κάποια σοβαρά θέματα της ζωής σου μέσα από διαφορετική οπτική. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις ένα αποφασιστικό βήμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Θα χρειαστεί να δείξεις τόλμη και αποφασιστικότητα ώστε να ξεπεράσεις σκοπέλους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να εκφραστείς με τρόπο που δείχνει πως κοιτάζεις το μέλλον και δεν κολλάς σε προβλήματα του παρόντος. Ίσως πάλι να υπάρχουν αλλαγές μέσα στην οικογένεια και να χρειάζεται να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο, ο οποίος μπορεί να σε δυσκολεύει αφού εμπεριέχει κανόνες και καλούπια τα οποία δε γνωρίζεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων