Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



05
Νοε
Συγκρινοντας
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Ερμή από το Σκορπιό την Τρίτη 5 Νοεμβρίου φαίνεται να γεννά λεκτικές εντάσεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς αν ερμηνεύσεις κάπως διαφορετικά τα πράγματα, με αποτέλεσμα να μπαίνεις και πάλι σε συζητήσεις που θεωρούσες πως είχαν κάνει τον κύκλο τους. Κάτι τέτοιο μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό, να σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα έρθεις αντιμέτωπος/η εκ νέου με ανθρώπους και καταστάσεις που θα ήθελες να αποφύγεις. Μπορεί να χρειαστεί να ακούσεις μία ιστορία μέσα από διαφορετικά λόγια, να αναγνωρίσεις πως κάποιοι αλλάζουν τα λεγόμενα τους και χρησιμοποιούν μία άλλη πτυχή της προσωπικότητας τους ώστε να γίνουν κατανοητοί και αρεστοί.

Ίσως πάλι να θελήσεις να τεστάρεις τις δικές σου δεσμεύσεις απέναντι σε καταστάσεις και δεδομένα, να επιδιώξεις να εξετάσεις αν είσαι σε θέση να συνυπάρξεις σε σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια σχετικά με τη δική σου θέση μέσα σε αυτές. Μπορεί λοιπόν να συγκρίνεις τη σημερινή σου κατάσταση με μία αντίστοιχη του παρελθόντος και να αναζητάς οικονομικές διαβεβαιώσεις σχετικά με το σήμερα. Μπορεί πάλι να έρχεται στο μυαλό σου ένας/μία σύντροφος από τα παλιά, θέλοντας να εξετάσεις αν έχεις ξεπεράσει αυτό το πρόσωπο ή αν υπάρχουν ανοικτά μέτωπα που είναι εύκολο να αναγεννηθούν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων