Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ11
Δεκ
Πανσεληνος 12/12/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος στις 12 Δεκεμβρίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε quincunx με την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να ζητά τον τρόπο ώστε να έρθει σε ισορροπία η παιδική αθωότητα και ευρηματικότητα με την εμπειρία αλλά και τις αγκυλώσεις της μεγάλης ηλικίας.

Είναι πιθανό να αντιληφθείς πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις μέσα και στα δύο στρατόπεδα, πως χρειάζεται να μπορείς να αποφασίζεις πότε θα λαμβάνεις τον ένα και πότε τον άλλο ρόλο. Αν κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο και τρομακτικό, αν θεωρείς πως ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα σε αυτά τα δεδομένα, τότε είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που κινούνται μέσα στο συγκεκριμένο χώρο. Αν όμως αποφασίσεις πως έχεις πολλά να μάθεις από τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, τότε έχεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς με στόχο να προσθέσεις στη φαρέτρα της προσωπικότητας σου και κάποια στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε να μπορείς να χωράς σε περιβάλλοντα που μέχρι σήμερα σου φαντάζουν τουλάχιστον απόμακρα και απρόσιτα.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τα δύσκολα και δύσκαμπτα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή. Θα μπορούσες να αποφασίσεις να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό μονοπάτι στον τρόπο απάντησης σε ανθρώπους που επιμένουν να σε πιέζουν και να ζητούν αποδείξεις της φιλοσοφίας σου. Θα μπορούσες όμως να κάνεις ένα διάλειμμα και να απομακρυνθείς από το πεδίο της δράσης, αποφασίζοντας να κερδίσεις χρόνο και να επιτρέψεις σε αυτόν να εξομαλύνει κάποιες δύσκολες γωνίες που υπάρχουν στο προσκήνιο.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι αρκετά πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις. Αν έχεις ανοίξει την τσέπη σου, αν είσαι σε διαδικασία που προκύπτουν αρκετά έξοδα, τότε θα ήταν χρήσιμο να συμμαζέψεις κάπως αυτά τα δεδομένα, αφού κινδυνεύεις να βρεθείς εκτός πλάνου. Αν πάλι υπάρχουν εξελίξεις σε θέματα συμφωνιών στον επαγγελματικό τομέα, τότε προσπάθησε να λειτουργήσεις κάπως έξυπνα και παιδιάστικα, με στόχο να καταφέρεις να κάνεις τους άλλους να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει να θέλει να δοκιμάσει το βαθμό της ετοιμότητας και της δέσμευσης που θα αναλάβεις απέναντι σε περιστάσεις που σε καλούν να αναλάβεις ευθύνες. Ίσως να ταλαντευτείς επειδή θεωρείς πως δεν είσαι σε θέση να συνδυάσεις την προσωπική σου ελευθερία με την εμπλοκή σε μία κατάσταση που απαιτεί επένδυση χρόνου και κόπου. Ίσως να επιδιώκεις να αποδεσμευτείς από μία σχέση ή συνεργασία που μπορεί να σε ζορίζει αφού σε κάνει να συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα που δεν πιστεύεις πως χρειάζεται να αποδεχτείς. Προσπάθησε να καταλάβεις μέχρι ποιου σημείου μπορείς να φτάσεις τις επιθυμίες και διαθέσεις σου, γιατί τα όρια που υπάρχουν δεν είναι ξεκάθαρα.  

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε βάζει στη διαδικασία να προσέξεις αυτά που λέγονται χαμηλόφωνα, να εστιάσεις εκεί που μπορεί να υπάρχουν συζητήσεις που δε φτάνουν στα αυτιά σου, να φροντίσεις να παρατηρήσεις κινήσεις που γίνονται και δε θα τους έδινες μεγάλη σημασία. Δώσε βάση στο ένστικτο σου και προσπάθησε να βρεθείς μακριά από άτομα που θα μπορούσαν να βλάψουν την υπάρχουσα προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αν πάλι είσαι σε διαδικασία προετοιμασίας του επόμενου βήματος στη ζωή σου, τότε καλό θα ήταν να αποφύγεις να προχωρήσεις σε σημαντικές ανακοινώσεις, αφού κάποιες παράμετροι δεν είναι ακόμα στη σωστή τους θέση. 

 

Λέων

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με το δίλημμα του κατά πόσο ασχολείσαι με την προσωπική σου ευχαρίστηση ή μήπως έχεις πέσει στην παγίδα να επαναλαμβάνεις μία καθημερινότητα με έντονα στοιχεία ρουτίνας. Προσπάθησε να βρεθείς κοντά σε άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που αλλάζουν το κλίμα της κάθε ημέρας σου. Ρίξε το βάρος σε μία διαφορετική οπτική απέναντι στα πράγματα, ώστε να αποφύγεις να έρθεις σε συγκρούσεις με δικά σου πρόσωπα, λόγω αυξημένων νεύρων που προκύπτουν από καθυστερήσεις και δυσκολίες της καθημερινότητας. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μοιάζει να σε αποσυντονίζει και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις την ανάγκη να αισθανθείς σαν μικρό παιδί. Θα αναζητήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο, θα θελήσεις να φωνάξεις πως θέλεις να σπάσεις το πρωτόκολλο και να λειτουργήσεις εκτός πλαισίου. Ίσως να εμπλακείς σε συζητήσεις που δείχνουν πως έχεις και μία διαφορετική ματιά απέναντι στα πράγματα, κάτι που θα ξαφνιάσει ανθρώπους που κινούνται γύρω σου και έχουν συνηθίσει μία άλλη συμπεριφορά από εσένα. Ίσως πάλι να προκύψουν κουβέντες στον εργασιακό χώρο που θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι εφικτό να περιμένεις πράγματα από τους γύρω σου χωρίς να φοράς το σκληρό σου πρόσωπο. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να πάρεις αποστάσεις από καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον και είναι σε θέση να σε βαραίνουν. Μπορείς να κανονίσεις ένα ταξίδι που σε βοηθά να δεις τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική, να αλλάξεις παραστάσεις και να ανακτήσεις τη χαμένη σου εσωστρέφεια. Μπορεί πάλι να ολοκληρώνεται ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο έχεις εμπλακεί και να ξεκινά μία καινούργια περίοδος στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από ένα νέο ρόλο που σου ανατίθεται. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μοιάζει με την απάντηση που θα λάβεις από την άλλη πλευρά σε ένα ερώτημα που έχει τεθεί και μοιάζει να σε προβληματίζει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Η σχέση σου με το άτομο που έχεις απέναντι σου θα αλλάξει μετά από αυτή τη χρονική στιγμή, αφού η μεταξύ σας οικειότητα περνά σε άλλη διάσταση. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να συμμαζέψεις τα ανοίγματα σου και να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες που δε σου επιτρέπουν να βλέπεις αισιόδοξα το μέλλον. Σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια, μπορεί κάποιο κοντινό σου άτομο να έχει αντιρρήσεις, αφού φαίνεται να σταματά η περίοδος χάριτος που προσέφερες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι μία καλή ευκαιρία ώστε να φέρεις στην επιφάνεια ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση σου και να φροντίσεις να το λύσεις. Μπορεί να μην έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων πλέον, αφού χρειάζεται να εστιάσεις σε αυτό που λέγεται και δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Ίσως πάλι να είναι η ώρα που θα λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα καινούργια επαγγελματικά δεδομένα, να δώσεις σημασία στην πρόταση που λαμβάνεις και μπορεί να σε ωθεί μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Σε κάθε περίπτωση, είναι ώρα να λύσεις τις ασάφειες και τις αμφιβολίες, μέσα από ειλικρινή διάλογο και όχι μέσα από συζητήσεις που κρύβουν πολλά περισσότερα σε σχέση με όσα λένε. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Διδύμους αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να έρθεις σε επαφή με άτομα μικρής ηλικίας και να πάρεις ανάσες σε προβλήματα που έχουν κατακλύσει το μυαλό σου. Χρειάζεσαι μία διαφορετική οπτική απέναντι στα πράγματα και αυτή μπορεί να προέλθει μέσα τη συζήτηση με πρόσωπα που είναι σε θέση να σε βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείς διαφορετικά. Αν πάλι αυξάνονται οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, τότε προσπάθησε να κρίνεις τις προτεραιότητες σου με γνώμονα τη λογική και να αποφύγεις να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τους πάντες. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε καλεί να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να γίνεις και πάλι παιδί μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο καθημερινότητας και υποχρεώσεων. Η συνεχής και επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα μοιάζει να σε στεγνώνει και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις τις αντοχές για να συνεχίσεις τον ίδιο ρυθμό. Θα θελήσεις λοιπόν να πάρεις αποστάσεις, να κάνεις τη δική σου μικρή επανάσταση και να σπάσεις ένα ασφυκτικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί γύρω σου. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούσες να κερδίσεις και τις εντυπώσεις απέναντι σε άτομα που επιμένουν να λειτουργούν με σοβαρότητα, η οποία όμως μπορεί απλά να είναι μία εντυπωσιακά τυλιγμένη μορφή σοβαροφάνειας. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν θέματα που έχουν να κάνουν με το χώρο του σπιτιού σου, ζητήματα τα οποία καλείσαι να επιλύσεις αφήνοντας για λίγο στην άκρη την υπόλοιπη κοινωνική σου ζωή. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αγορές που σε βοηθούν να κινηθείς καλύτερα μέσα στο χώρο σου, να διαμορφώσεις κάπως αλλιώς τον προσωπικό σου χώρο ώστε να ενταχθούν μέσα σε αυτόν τα νέα δεδομένα της ζωής σου. Ίσως όμως να είναι καιρός να κανονίσεις και μία εκδρομή μακριά από την καθημερινότητα, εκεί που μπορείς να πάρεις ανάσες και να δεις άλλες παραστάσεις γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων