Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



14
Νοε
Παιχνιδι με τις λεξεις
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Τοξότη καθώς και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να δίνουν μία παιχνδιάρικη διάθεση στη διάρκεια της ημέρας, ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα θελήσεις να λειτουργήσεις σαν μικρό παιδί που είναι έτοιμο να κάνει σκανταλιές, σαν να επιδιώκεις να ανάψεις φιτιλιές στη ζωή των ανθρώπων που επιμένουν να λειτουργούν με σοβαροφάνεια. Ίσως να αναποδογυρίσεις τη σκέψη σου με αποτέλεσμα να εκφράσεις απόψεις που φαντάζουν τουλάχιστον περίεργες, αν όχι παρανοϊκές, στους γύρω σου, κάτι που θα δοκιμάσει τις αντοχές των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Είναι πιθανό να θελήσεις να αλλάξεις τη γνώμη σου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως έχεις μία σταθερή γραμμή σε ένα θέμα. με αποτέλεσμα να γεννιούνται ασάφειες και αμφιβολίες στους γύρω σου.

Από την άλλη πλευρά, ίσως να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν υπάρχουν στεγανά, να βρεθείς σε περιβάλλοντα που η αδυναμία λήψης μίας απόφασης να μοιάζει με τραυματική εμπειρία. Μπορεί να σου ζητηθεί να αναλάβεις να ξεμπερδέψεις τη σκέψη ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να λάβουν αποφάσεις, να εισχωρήσεις μέσα στον εγκέφαλο ενός ατόμου που δεν μπορεί να κατανοήσει την κατεύθυνση που καλείται να πάρει ώστε να αποδράσει από ένα λαβύρινθο τον οποίο έχει δημιουργήσει ο/η ίδιος/α.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων