Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



15
Νοε
Ταχυτατα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Δία από τον Τοξότη την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα και πολυπλοκότητα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η επικοινωνία θα γίνει πολυδιάστατη και θα προκύψουν και νέα δεδομένα που μοιάζουν να μπερδεύουν την υπάρχουσα κατάσταση. Μπορεί να έχεις μπροστά σου μία πληθώρα από επιλογές και προοπτικές, να έχουν προκύψει αρκετές κατευθύνσεις στις οποίες θα μπορούσες να στραφείς, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να λάβεις την οριστική σου απόφαση. Ίσως να έχεις ανοικτά μέτωπα που σε καλούν να ασχοληθείς μαζί τους, χωρίς όμως να διαθέτεις το χρόνο ώστε να εμπλακείς σοβαρά μαζί τους. Ίσως πάλι να υπάρχουν παράλληλες συζητήσεις πάνω σε ένα ζήτημα, οι οποίες είναι σε θέση να σε μπερδέψουν περισσότερο από ότι ήδη είσαι.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι ιδανική και για γνωριμίες και συναναστροφές, για να περάσεις χρόνο με ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις ή για πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά. Ο αρχικός ενθουσιασμός μπροστά στην προοπτική μίας τέτοιας γνωριμίας μοιάζει να είναι αρκετά μεγάλος και να καλύπτει κάθε πιθανή αμφιβολία ή ανασφάλεια. Θα χρειαστεί όμως να έχεις κατά νου πως βλέπεις μόνο την πρώτη εικόνα, πως έχεις μπροστά σου ένα όμορφο περιτύλιγμα, χωρίς να είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι μπορεί να υπάρχει κάτω από αυτό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων