Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



21
Νοε
Διας στον Αιγοκερω 12/2019-12/2020
Από signingstar

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της εξέλιξης, θα περάσει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η παρουσία του Δία σε ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον αντίπαλο Κρόνο, δημιουργεί δύο σενάρια. Το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με τον εγκλωβισμό του Δία σε ένα σύνολο από όρια και κανόνες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει το βήμα και το οπτικό του πεδίο, να δυσκολεύεται να πατήσει γκάζι σε ένα όχημα που έχει μόνο φρένα. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε επεκτατικά σχέδια, να δημιουργηθούν εμπόδια σε σχέσεις, να χρειαστεί να επανεξεταστούν επαγγελματικά πλάνα που δε στηρίζονται σε ένα λεπτομερές σχέδιο.

Το δεύτερο σενάριο αναφέρεται στην πιθανή στόχευση των επεκτατικών διαθέσεων του Δία σε τομείς που είναι καλά δομημένοι και μπορούν να γεννήσουν ουσιαστικό και χειροπιαστό όφελος στις ζωές των ανθρώπων που επιλέγουν να λειτουργήσουν με αυτό τον τρόπο. Οι προσπάθειες ετών για πρόοδο, εξέλιξη και ευημερία θα πιάσουν τόπο και θα γεννηθεί κάτι που είναι σε θέση να προσφέρει μέλλον σε ζωές που είχαν εγκλωβιστεί σε μία μάχη με το παρελθόν. Τόλμησε να διεκδικήσεις το όφελος που αναλογεί στις προσπάθειες σου και θα καταλάβεις πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να κινείσαι με γνώμονα την αυτογνωσία.   

 

Κριός

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 σηματοδοτεί ένα δωδεκάμηνο στο οποίο καλείσαι να προχωρήσεις σε πράξεις που δείχνουν πως διαθέτεις την ετοιμότητα να φέρεις εις πέρας το σχέδιο της τελευταίας διετίας. Ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί να περάσεις από τη φάση του σχεδιασμού στη φάση υλοποίησης του έργου που έχει ως κεντρικό θέμα την αλλαγή της δημόσιας εικόνας σου. Θα κληθείς να απαντήσεις στο ερώτημα του κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ένα νέο ρόλο στον επαγγελματικό τομέα, θέλοντας να αποδείξεις πως έχεις λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση. Παράλληλα όμως θα κληθείς να επιδείξεις ταλέντο στη διαχείριση άλλων ανθρώπων, ακόμα και μέσα από τον αρχηγικό ρόλο που αναλαμβάνεις σε μία ομάδα που αναζητά κατεύθυνση. Ίσως πάλι να είναι καιρός να προχωρήσεις σε αλλαγή στον οικογενειακό τομέα, θέλοντας να αποδείξεις πως μπορείς να πάρεις στους ώμους σου τα βάρη που σου αναλογούν και να προσφέρεις ασφάλεια σε μέλη που αναζητούν στήριξη. Αν αυτό σημαίνει πως προχωράς σε ένα γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, τότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για το ρόλο που θα ενσαρκώσεις. Αν πάλι βγαίνεις από μία σχέση που σε ταλαιπώρησε και σε έχει ματώσει, τότε προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου τάσεις εκδίκησης, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να ανακαλύψεις την κατεύθυνση που σου προσφέρει και πάλι καθαρό αέρα.

Ο Ιανουάριος του 2020 με τον Δία να βρίσκεται σε αντίθεση με το Βόρειο Δεσμό από τον Καρκίνο, αποτελεί μία εποχή που θα χρειαστεί να ακούσεις και την άλλη πλευρά αν θέλεις να λάβεις αποφάσεις που δε σε οδηγούν σε ένα γνώριμο πατρόν διαβίωσης με αδιέξοδα. Ο Μάρτιος του 2020 εκκινεί μία έντονη περίοδο εννέα περίπου μηνών κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να αποδείξεις αν μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου το νέο ρόλο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα λυγίσεις από τις ευθύνες ή που θα θελήσεις να τα παρατήσεις και να φύγεις. Θα νιώσεις να αδικείσαι και να επιζητάς να καθαιρέσεις αυθεντίες από το θρόνο τους. Θα ήταν όμως ιδιαίτερα χρήσιμο αν αποφάσιζες να λάβεις μαθήματα διαχείρισης του χρόνου και της στρατηγικής τρίτων, αφού μετά το τέλος της περιόδου των εννέα μηνών θα μπορείς να είσαι σε θέση να ζήσεις σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που φανταζόσουν.

 

Ταύρος

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να τολμήσεις να κάνεις βήματα εξωστρέφειας, πατώντας πάνω στα πολύ προσεκτικά σχέδια που έχεις ολοκληρώσει την τελευταία διετία. Αν κινείσαι σε ένα περιβάλλον που η επικοινωνία και η εξωστρέφεια είναι σημαντικά στοιχεία για την προσωπική σου επιτυχία, τότε είναι καιρός να ολοκληρώσεις την εκπαίδευση που κάνεις ώστε να μπορέσεις να μιλήσεις μία νέα γλώσσα. Ένα πτυχίο που θα πάρεις στα χέρια σου θα μπορούσε να αποτελέσει την το κλειδί για την είσοδο σου σε έναν καινούργιο κόσμο, ο οποίος μπορεί να φαντάζει ιδιαίτερα απαιτητικός και φοβιστικός, αλλά παράλληλα σε ιντριγκάρει αφού θα μπορέσεις να γίνεις μέλος αυτής της κλειστής ομάδας. Θα χρειαστεί βέβαια να αποδείξεις πως μπορείς να πάρεις στους ώμους σου επαγγελματικά βάρη και να απευθυνθείς σε ένα περισσότερο απαιτητικό ακροατήριο, αλλά δεν υπάρχει διαφορετικός δρόμος ώστε να αποδείξεις πως είσαι έτοιμος/η για να ανέβεις το επόμενο σκαλοπάτι στον τομέα της καριέρας σου. Στον προσωπικό τομέα, θα κληθείς να αποδείξεις κατά πόσο μπορείς να υποστηρίξεις την απόφαση σου, είτε μέσω της δέσμευσης σε μία σχέση που κουβαλά μαζί της αρκετές ευθύνες για εσένα, είτε μέσω ενός χωρισμού που θα μπορούσε να αποτελεί το σημείο καμπής της ζωής σου. Αν βγαίνεις από μία τέτοια σχέση, τότε θα πρέπει να αφήνεις πίσω σου κομμάτια του εαυτού σου που δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου παρακάτω.

Ο Ιανουάριος του 2020 αποτελεί μία σημαντική στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να λάβεις αποφάσεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σου, ακούγοντας τη γνώριμη φωνή μέσα σου ή κάποιες φωνές από κοντινά σου πρόσωπα που θα λειτουργούσαν  με διαφορετικό τρόπο. Από τον Μάρτιο και μετά θα κληθείς να εργαστείς σκληρά ώστε να αποδείξεις πως μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης του μυαλού σου, ώστε να είσαι έτοιμος/η προς το τέλος του έτους να εργάζεσαι πατώντας σε ένα διαφορετικό μοντέλο. Ασφαλώς και κάτι τέτοιο σε ξεβολεύει, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος αν θέλεις να κερδίσεις μερικά δημιουργικά και γόνιμα χρόνια για το μέλλον σου.

 

Δίδυμοι

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 σηματοδοτεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να περάσεις από καταστάσεις που κλείνουν οριστικά. Είναι πιθανό να βιώσεις αλλαγές που έχουν να κάνουν με άτομα της οικογένειας σου, βλέποντας πρόσωπα να μεγαλώνουν, ίσως και να αρρωσταίνουν, αλλά σίγουρα να θέλουν να σου διδάξουν πως θα πρέπει να πάρεις στα χέρια σου κάποια κλειδιά που μέχρι σήμερα κουβαλούσαν μαζί τους. Θα χρειαστεί να εκπαιδευτείς σε κομμάτια διαχείρισης καταστάσεων κρίσης, να μάθεις να χειρίζεσαι οικονομικά ζητήματα που μέχρι σήμερα κινούσαν άλλοι, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μέχρι σήμερα κρατούσες σε απόσταση. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία δουλειά που θα περάσει από Συμπληγάδες και θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα λειτουργήσεις σαν τον καπετάνιο ή θα αποχωρήσεις από αυτή, θέλοντας να δηλώσεις πως προτιμάς να ζήσεις μία ζωή που δεν έχει τόσο μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να έρθεις πολύ πιο κοντά με το έτερο ήμισυ, ακόμα και μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού ή την επιλογή της γέννησης μίας επαγγελματικής προσπάθειας που στηρίζεται στη μεταξύ σας σύμπλευση. Αν είσαι μόνος/η, τότε είναι καιρός να σκάψεις μέσα σου και να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους αρνείσαι να εκφραστείς συναισθηματικά όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση, κάτι που οδηγεί τη σχέση μετά από λίγο καιρό στην ανυποληψία και το τέλος της,

Ο Ιανουάριος του 2020 σε μαθαίνει να αντιμετωπίζεις θέματα οικονομικού περιεχομένου που κινούνται πάνω στο δίπολο της ανάληψης προσωπικού ρίσκου ή της παραμονής σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οποιαδήποτε απόφαση και αν λάβεις, θα χρειαστεί να την υποστηρίξεις με όλες τις δυνάμεις σου το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2020 και μετά, όταν και θα πρέπει να εργαστείς σκληρά για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Μην προσπαθήσεις να αποποιηθείς τις υποχρεώσεις σου, καθώς οι κανόνες του παιχνιδιού δεν είναι πλέον ελαστικοί, αλλά κουβαλούν ποινές που δεν μπορείς να αποφύγεις. Την ίδια όμως στιγμή, η πιθανή επιτυχία θα σου φέρει πλούτο που δεν έχεις υπολογίσει.

 

Καρκίνος

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 σηματοδοτεί ένα διάστημα δώδεκα μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων θα θέσεις σε εφαρμογή τις σκέψεις και τα πλάνα που έχεις ολοκληρώσει στο μυαλό σου ή σε χαρτί. Η ζωή σου μπορεί να πάρει νέα τροπή, μέσα από μία σχέση που είναι σε θέση να βάλει γερά θεμέλια και να αποτελέσει τη βάση του οικοδομήματος του μέλλοντος σου. Έχεις την ευκαιρία να πάψεις να λειτουργείς ατομικά και χωρίς να λαμβάνεις στήριξη και φροντίδα που αποζητάς, να μοιραστείς τις αγωνίες αλλά και τα συναισθήματα σου με ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει. Ίσως πάλι να τολμάς να δημιουργήσεις ένα καινούργιο επαγγελματικό καταφύγιο, εκεί που είσαι σε θέση να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου και να αφήσεις ένα αποτύπωμα που έχει την προσωπική σου σφραγίδα. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία εποχή που απομακρύνεσαι από το κομμάτι της ζωής σου που έχει πάψει να σου προσφέρει ασφάλεια, τότε άνοιξε την πόρτα για να φύγεις, χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές. Καλείσαι να πείσεις καταρχάς τον εαυτό σου πως υπάρχει μέλλον, και αν καταφέρεις κάτι τέτοιο, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βρεις τους συνοδοιπόρους σου σε αυτό το μονοπάτι που δεν είναι πλέον μοναχικό.

Ο Ιανουάριος του 2020 αποτελεί μία εξαιρετική χρονική στιγμή για να λάβεις σημαντικές αποφάσεις στον προσωπικό τομέα. Μπορεί να συναντάς το καρμικό σου έτερο ήμισυ ή να λαμβάνεις μία απόφαση που είναι σε θέση να προχωρήσει την υπάρχουσα σχέση σου στο παρακάτω βήμα της. Από τον Μάρτιο και μετά ξεκινά μία περίοδος που θα κληθείς να υποστηρίξεις τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και να δώσεις εξετάσεις που είναι σε θέση να σε οδηγήσουν σε ένα νέο ρόλο. Χρειάζεσαι αντοχές και αποδείξεις της εμπιστοσύνης που μπορείς να δείχνεις στην άλλη πλευρά, ανεξάρτητα αν αυτή αφορά την ερωτική ή την επαγγελματική σου ζωή.

 

Λέων

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 αποτελεί μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να βάλεις γερά θεμέλια σε μία καθημερινότητα που έχει πλέον αλλάξει. Μετά από μία σειρά από επαγγελματικούς συμβιβασμούς, εργασιακές προσαρμογές, αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σωματικές σου αντοχές, έρχεται η ώρα που θα χρειαστεί να θέσεις και προτεραιότητες. Είναι πιθανό να ιεραρχείς πλέον διαφορετικά κάποια κομμάτια της ζωής σου, κάτι που σημαίνει πως αυτό θα πρέπει να φανεί και στη ροή της ζωής σου. Θα χρειαστεί να βάλεις σε σειρά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να μετρήσεις το κέρδος από κάθε μία εξ αυτών, πριν να εντάξεις στη ζωή σου καινούργια δεδομένα. Θα ήταν φρόνιμο να έχεις και την  προσωπική σου ζωή στο κάδρο των προτεραιοτήτων σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα να θέσεις υψηλά τον πήχη της καριέρας με αποτέλεσμα να χάσεις το μέτρο.

Ένας άλλος σημαντικός τομέας είναι η υγεία, την οποία καλείσαι να διαφυλάξεις με κάθε δυνατό τρόπο. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα διατροφής και άσκησης, ώστε να εναρμονίσεις τον εαυτό σου με τα δεδομένα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και τις ευθύνες που κουβαλάς στους ώμους σου. Ίσως να είναι καιρός να προσέξεις τον εαυτό σου περισσότερο, αφού επενδύεις την  καριέρα σε μία προσωπική προσπάθεια που κάνεις, έχοντας αποφύγει να σπαταλάς την ενέργεια σου εις όφελος τρίτων. Τέλος, καλό θα ήταν να θυμάσαι πως μεγαλώνεις και αυτό σημαίνει πως αλλάζουν οι δυνάμεις σου, γι αυτό μην προσπαθείς να αποδείξεις πως μπορείς να ξεπεράσεις όρια που τίθενται από την ίδια το σώμα σου.

 

Παρθένος

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 αποτελεί μία χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε πράξεις που μπορούν να θεμελιώνουν την καινούργια σου πραγματικότητα. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, μέσα από την ικανότητα να ξεπεράσεις ένα μοτίβο παρελθόντος που σε έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα. Μπορείς να κάνεις μία διαφορετική επιλογή στην ερωτική σου ζωή, να αποφασίσεις να βρίσκεσαι με ένα άτομο με το οποίο μπορείς να μιλήσεις για μέλλον χωρίς να το φιλτράρεις μέσα από το παρελθόν. Ίσως πάλι να προχωράς παρακάτω την υπάρχουσα σχέση σου, να αποκτάς ένα παιδί που θα αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή σου και θα σε κάνει να αποκτήσεις μία άλλη οπτική σχετικά με τη σοβαρότητα των καταστάσεων. Ίσως πάλι να βλέπεις τα παιδιά σου να ανεξαρτητοποιούνται και να γίνονται τα άτομα που θα ήθελες να δεις να γίνονται μέσα από πράξεις που εμπεριέχουν την έννοια της κατανόησης της ανάληψης προσωπικών ευθυνών.

Ο Ιανουάριος του 2020 μπορεί να φέρει στη ζωή σου σημαντικές εξελίξεις σε βαθμό που θα μπορούσαν να είναι οι καταλυτικές στιγμές μίας μεταμόρφωσης που ακολουθεί. Από τον Μάρτιο ξεκινά μία περίοδος κύησης και γέννησης της νέας σου ταυτότητας, μέσα βέβαια από οδύνες και δυσκολίες. Θα μπορούσες να δείξεις αποφασιστικότητα ώστε να υποστηρίξεις τον εαυτό σου που έχεις αποφασίσει να διαμορφώσεις, αρκεί βέβαια να είσαι καλά και με το συναισθηματικό σου κόσμο. Δε θα πρέπει να λειτουργείς με γνώμονα μόνο το μυαλό ή το σώμα, αλλά να βουτάς και μέσα σου ώστε να λαμβάνεις απαντήσεις που δεν είναι ικανές να προέλθουν από λέξεις που βγαίνουν μόνο από το μυαλό σου.

 

Ζυγός

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 θα σε φέρει μπροστά σε μεγάλες εξελίξεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Καλείσαι να διαχειριστείς κάποιες σεισμικές δονήσεις που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου την τελευταία διετία, με τρόπο ώστε να αποδείξεις πως είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε τομές οι οποίες θα αλλάξουν το ρόλο σου. Μπορεί να μεγαλώνεις την οικογένεια σου μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού που θα δοκιμάσει την ισορροπία στη σχέση σου. Μπορεί να χρειάζεται να μετακομίσεις σε ένα νέο σπίτι, αφού δεν είσαι πλέον μόνος/η και χρειάζεσαι χώρο για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Μπορεί όμως να αποχωρείς από ένα σπίτι που συνήθισες να ζεις, αφού ανοίγεις τα φτερά σου για έναν τόπο στον οποίο θεωρείς πως θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να θέσεις τα θεμέλια της προσωπικής σου εξέλιξης. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να αποδείξεις πως έλαβες και κατανόησες τα μαθήματα της τελευταίες τριετίας και θα τολμήσεις να κάνεις κινήσεις που δείχνουν πως θα τολμήσεις να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα και τη δυναμική να υποστηρίξεις μία προσπάθεια που απαιτεί υπομονή και ανάληψη ευθυνών.

Ο Ιανουάριος του 2020 σε καλεί να ισορροπήσεις ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, μέσα από μία απόφαση που δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στη λογική. Υπάρχουν και συναισθηματικές ανάγκες τις οποίες δεν μπορείς να αγνοείς, γιατί με αυτό τον τρόπο κάνεις βήματα προόδου που σε οδηγούν όμως σε νέα φυλακή. Από τον Μάρτιο και μετά ξεκινά μία περίοδος εννέα περίπου μηνών που θα κληθείς να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς τις αποφάσεις που σε δυσκολεύουν και είσαι ικανός/η να κόψεις τον ομφάλιο λώρο που επιμένεις να διατηρείς ζωντανό στη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να δοκιμάσεις να εφαρμόσεις τα νέα δεδομένα της φιλοσοφίας σου σε μία πραγματικότητα που δεν μπορεί να είναι η ίδια με αυτή που γνώριζες μέχρι πριν από δύο περίπου χρόνια από σήμερα. Είναι καιρός να ξεκινήσεις να μιλάς μία νέα γλώσσα, να δοκιμάσεις να εγκλιματιστείς σε ένα περιβάλλον που μοιάζει ξένο σε σχέση με το γνώριμο μέρος που ζούσες μέχρι σήμερα. Ίσως να χρειαστεί να επικοινωνείς σε μία νέα γλώσσα ή να πρέπει να εφαρμόσεις νέες συνήθειες σε μία εργασιακή καθημερινότητα που είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με όσα γνώριζες. Ίσως πάλι να θέλεις να πάρεις αποστάσεις από συγγενικά πρόσωπα, προσπαθώντας να στήσεις τη δική σου ζωή με θεμέλια που δε θέλεις να κουβαλούν εικόνες και μνήμες από ένα παρελθόν με το οποίο έμαθες να πορεύεσαι.

Ο Ιανουάριος του 2020 μπορεί να εμπεριέχει ένα ταξίδι που θα σε διδάξει πολλά πράγματα στην προσπάθεια σου να σταθείς καλύτερα σε ένα καινούργιο περιβάλλον. Αν αποφασίζεις να εκπαιδευτείς σε ένα φρέσκο αντικείμενο, τότε να έχεις κατά νου πως το διάστημα που ξεκινά από τον Μάρτιο του 2020 θα σε αναγκάσει να αποδείξεις πως διαθέτεις σωματικές και πνευματικές αντοχές. Η καθημερινότητα σου θα έχει απαιτήσεις και μπορεί να χρειαστεί να μετακινείσαι μεταξύ τόπων που έχουν απόσταση μεταξύ τους. Μη φοβάσαι τις εναλλαγές της καθημερινότητας, αφού με αυτό τον τρόπο βάζεις τα θεμέλια ώστε να είσαι σε θέση να λειτουργείς μέσα σε περιβάλλοντα που μπορεί να έχουν απόσταση μεταξύ τους.

 

Τοξότης

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 αποτελεί μία τονωτική ένεση σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού έχεις βιώσει μεγάλες δυσκολίες της τελευταία τριετία. Έχεις την ευκαιρία να δεις τις προσπάθειες σου να έχουν αποτέλεσμα, κυρίως μέσα από μία χρηματική αύξηση στον επαγγελματικό τομέα ή μέσα από την πώληση αντικειμένων ή ιδεών που έχεις διαμορφώσει εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως να επιδιώξεις να προχωρήσεις σε μία επένδυση αυτού του κέρδους, μέσα όμως από πράξεις που κουβαλούν μαζί τους τη σοφία όσων διδάχθηκες την τελευταία τριετία, αποφεύγοντας τις παράτολμες κινήσεις. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να αποχωριστείς αντικείμενα και βάρη που έχεις στους ώμους σου, αναζητώντας όμως και κάποιο κέρδος μέσα από αυτές τις πράξεις. Στον προσωπικό τομέα, καλείσαι να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος/η με τις διαθέσεις σου, ώστε να καταφέρεις να έχεις κοντά σου ένα άτομο που σε βοηθά να πατάς στα πόδια σου και όχι να ζεις με γνώμονα μόνο το σήμερα.

Ο Ιανουάριος του 2020 μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία κίνηση που επενδύει στο μέλλον, ανοίγοντας σου ένα μονοπάτι που δε χρειάζεται να βαδίσεις μόνος/η. Λαμβάνοντας την κατάλληλη απόφαση, θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να την υποστηρίξεις από τον Μάρτιο και μετά. Ξεκινά λοιπόν μία περίοδος εννέα περίπου μηνών κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να απαντήσεις αν θα προχωρήσεις παρακάτω μόνο/η ή με τη συντροφιά που θεωρείς ως καρμική ευκαιρία να μπεις σε μία καινούργια ζωή. Μη νομίζεις πως μία τέτοια απόφαση είναι εύκολη, αφού θα υπάρχουν προκλήσεις ώστε να πάρεις πίσω τις δεσμεύσεις σου, σε χρονικές περιόδους που το εύκολο και γρήγορο κέρδος θα κονταροχτυπιέται με τις σκέψεις που στοχεύουν το μακροχρόνιο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Η παραμονή του Δία στο ζώδιο σου το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία ώστε να ανοίξεις την πόρτα στην καινούργια σου ζωή. Μετά από μία περίοδο τριετίας κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις κληθεί να αναστηλώσεις τον εαυτό σου, έχεις δεσμευτεί ώστε να προχωρήσεις σε κινήσεις που διορθώνουν παραλείψεις και λάθη του παρελθόντος, έρχεται η ώρα που θα μπορέσεις να εξαργυρώσεις το κέρδος αυτών των κινήσεων. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να βελτιώσεις εκ νέου  την προσωπική σου ζωή, μέσα από μία σχέση που καταφέρνει να σβήσει τις άσχημες μνήμες μίας περιόδου μερικών ετών που έβλεπες τη ζωή σου να οδηγείται σε αδιέξοδο. Θα χρειαστεί όμως να δεσμευτείς πως θα ζήσεις με γνώμονα την καρδιά σου και όχι μέσα από αποφάσεις που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο πάνω στις νόρμες του μυαλού. Καλείσαι να αποδείξεις πως μπορείς να στηρίξεις τον εαυτό σου και την άλλη πλευρά, χωρίς να αγχώνεσαι αν το οικονομικό σκέλος αυτής της στήριξης αρκεί. Υπάρχει πλέον και το κομμάτι της συναισθηματικής ταύτισης, το οποίο δεν μπορείς να αφήνεις έξω από την παραπάνω εξίσωση. Αν πάλι βγαίνεις από μία σχέση που σε έχει κουράσει, τότε αποφάσισε να χαρίσεις κάποιες διεκδικήσεις που έχει κατά νου, αφού αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να καθαρίσεις το μονοπάτι που βαδίζεις και να βγεις προς την κατεύθυνση της προσωπικής σου ελευθερίας το συντομότερο δυνατό. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να φέρνεις μαζί σου ιδέες που στηρίζονται σε μία νέα εποχή.

Ο Ιανουάριος του 2020 μοιάζει με το μήνα που ανοίγει μία πόρτα που σε οδηγεί στη νέα τάξη πραγμάτων. Σε αυτή το μονοπάτι δεν μπορείς να είσαι πλέον μόνος/η, αφού δεσμεύεσαι να έχεις μαζί σου και ένα άτομο ή μία κατάσταση που θα μπορούσαν να αποτελούν κομμάτια του εαυτού σου που δεν μπορείς να αφήσεις πλέον έξω από τη ζωή σου. Από τον Μάρτιο και μετά ξεκινά μία περίοδος εξαργύρωσης της προσπάθειας που έχεις κάνει τόσο καιρό και άνθησης της απόπειρας να δεις τη ζωή σου να στρέφει προς νέα πορεία. Μία νέα σχέση μπορεί να αρχίσει να θεμελιώνεται ολοένα και καλύτερα, έχοντας όμως την υποχρέωση να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που παρουσιάζονται και έχουν να κάνουν με την τάση σου να λειτουργείς ατομικά και εγωιστικά. Καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πως η ατομική προσπάθεια οδηγεί σε αδιέξοδα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι καταστροφικά πλέον. Φρόντισε λοιπόν να βάλεις συνοδηγό στη ζωή σου και γιατί όχι, να γίνεις εσύ ο/η συνοδηγός σε μία πορεία που δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη στον/ην οδηγό του οχήματος σας.

 

Υδροχόος

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 θέλει να σου διδάξει πως είναι καιρός να αρχίσεις να ακούς τη φωνή από μέσα σου ώστε να προχωρήσεις σε διαδικασίες που θα αποδομήσουν την υπάρχουσα ζωή σου. Την τελευταία τριετία θα πρέπει να έχεις παρατηρήσει αλλαγές γύρω σου, να προσπαθείς να χωρέσεις μέσα σε νέα επαγγελματικά πλαίσια. Έχεις αναγκαστεί να φορέσεις ρόλους που δεν επέλεξες ή κλήθηκες να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν αντίθετη από εσένα άποψη, χωρίς να μπορείς να τους επιβάλεις τα δικά σου πιστεύω. Ίσως πάλι να χρειάστηκε να ασχοληθείς με την υγεία σου και να αντιμετωπίσεις θέματα που δεν είναι καθόλου απλά, αφού σε βάζουν σε μία νέα διαδικασία διαβίωσης. Είναι λοιπόν η κατάλληλη χρονική περίοδος ώστε να στρέψεις το βλέμμα σου προς τα μέσα και να εξετάσεις τι είναι αυτό που έχει αλλάξει γύρω σου και καλείσαι να το φέρεις σε ισορροπία με τον εσωτερικό σου κόσμο. Δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσεις να αναζητάς μία καινούργια εργασιακή προοπτική, αλλά να εξετάσεις μήπως έχεις φτάσει σε επαγγελματικό αδιέξοδο προσπαθώντας να αναλάβεις ρόλους που τελικά δε σου ταιριάζουν. Ίσως να είναι η ώρα που θα τολμήσεις να κάνεις μία στροφή της καριέρας σου προς κατευθύνσεις που δεν έχεις επιλέξει  ούτε καν να αγγίξεις, αφού σηματοδοτούν μία βουτιά στις επιλογές που θα έκανε το ασυνείδητο και όχι το συνειδητό σου κομμάτι. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να λάβεις τη βοήθεια ανθρώπων που θα έχουν επαφή με τα συναισθήματα σου, αφού θα θελήσεις να λύσεις απορίες που έχουν να κάνουν με την  προσωπική σου ζωή και τις αγκυλώσεις που επιμένουν να υφίστανται ακόμα και μετά από μία φαινομενικά ευχάριστη ζωή που έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Ιανουάριος του 2020 είναι ένας μήνας που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να εστιάσεις προς κατευθύνσεις που δε θα επέλεγες να στραφείς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν θέλεις να σταθείς και πάλι όρθιος/α στα πόδια σου, τότε καλείσαι να επιλέξεις το δύσκολο δρόμο της εσωτερικής σου ικανοποίησης και όχι την επιφανειακή ευημερία. Από τον Μάρτιο και μετά  θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον ψυχικό σου κόσμο με στόχο να λύσεις κόμπους που υπάρχουν μέσα σου και λειτουργούν ως δικλείδες επιφανειακής ασφάλειας αλλά και βαθύτερης αβεβαιότητας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι πολύ εύκολο, αφού θα χρειαστεί να απομονώσεις τον εγκέφαλο από τη διαδικασία διαμόρφωσης επιλογών που θα μπορούσαν να ενώσουν τη λογική με το συναίσθημα. Σε αυτή την προσπάθεια όμως θα έχεις την ευκαιρία να αναγνωρίσεις τα άτομα που πραγματικά στέκονται δίπλα σου από εκείνα που απλά βρίσκονται κοντά σου.

 

Ιχθείς

Η παραμονή του Δία στον Αιγόκερω το χρονικό διάστημα από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 θα αποτελέσει μία καλή τονωτική ένεση ώστε να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις εκ νέου το φιλικό σου περιβάλλον που έχεις θέσει στο περιθώριο την τελευταία διετία. Αν προέρχεσαι από μία γενναία εκκαθάριση του κοινωνικού σου κύκλου, αν έχεις αλλάξει τις συνήθειες και τις δραστηριότητες σου, τότε το νέο αυτό δωδεκάμηνο έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι τους ορίζοντες σου. Μπορείς να γίνεις μέλος νέων ομάδων μέσα από τις οποίες θα ανακαλύψεις ευκαιρίες ώστε να θεωρηθείς και πάλι ουσιαστικό μέλος μίας κοινωνίας που βρίσκεται σε μεταμορφωτική καμπή. Θα μπορούσες να προσεγγίσεις και πάλι άτομα του φιλικού σου κύκλου που έχετε απομακρυνθεί με στόχο να προσθέσεις στη ζωή σου κάποιες δράσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Τέλος, έχεις την ευκαιρία να δεις ένα επαγγελματικό πλάνο να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σου, εφόσον μπορείς να λειτουργήσεις συνεργιστικά μέσα σε μία ομάδα που έχει παλέψει ώστε να βρει ρόλους για όλα τα μέλη αυτής.

Ο Ιανουάριος του 2020 θα μπορούσε να σου φέρει καρμικές προκλήσεις που έχουν να κάνουν με τις προτεραιότητες σου. Καλείσαι να αποφασίσεις αν θα λειτουργήσεις ομαδικά σε ένα σύνολο ή θα επιλέξεις να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή και να προχωρήσεις σε βήματα που δείχνουν πως αναζητάς τη συναισθηματική σου πληρότητα. Από τον Μάρτιο και μετά μπορείς να αρχίσεις να εξασκείς τις νέες σου υποχρεώσεις, ώστε προς το τέλος του έτους να είσαι σε θέση να φέρεις στον κόσμο ένα δημιούργημα που έχει την προσωπική σου σφραγίδα. Αυτή η πράξη όμως έχει σκοπό να σε αλλάξει από μέσα προς τα έξω, γι αυτό μη θεωρείς πως ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020, αλλά μάλλον σε οδηγεί στη νέα σου προσωπική σου ταυτότητα από εκεί και πέρα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων