Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ13
Ιαν
Δυσκολες ισορροπιες
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Λέοντα με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου μοιάζει να ταρακουνά τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) μέσα από την απαίτηση να δοθεί απάντηση στο κατά πόσο βάζουν τον εαυτό τους ή το σύνολο σε προτεραιότητα.

Θα κληθείς να λειτουργήσεις εντός πλαισίου ομάδας και συνόλου, θέλοντας να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να συνεργαστείς και να σεβαστείς τους κανόνες που έχουν τεθεί. Θα κληθείς να συμμετάσχεις σε ομαδικές δράσεις, να αποδεχτείς τις απόψεις άλλων και να προσπαθήσεις να επιχειρηματολογήσεις σε περίπτωση που έχεις διαφωνίες και ενστάσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις απόσταση από τις προσωπικές σου απόψεις, ώστε να μπεις στα παπούτσια της άλλης πλευράς και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τον τρόπο που σκέφτεται. Αυτό που χρειάζεται να αποδείξεις είναι πως μπορείς να συμβιώσεις και όχι απλά να αποδέχεσαι την ύπαρξη τρίτων χωρίς να κάνεις προσπάθειες να μοιραστείς μαζί τους.

Από την άλλη πλευρά, αν έχεις καταπιεστεί ώστε να αποδεχτείς σκέψεις, απόψεις και αποφάσεις τρίτων χωρίς όμως κάτι τέτοιο να αναγνωρίζεται σε εσένα, τότε μπορεί να ξεσπάσεις θέλοντας να επισημάνεις πως έχεις προσωπική βούληση και ανάγκες. Ο εγωισμός σου θα επανέλθει στο προσκήνιο και είναι πιθανό να βγάλεις ένα χαρακτήρα που τρομάζει τους γύρω σου, που σε κάνει να μοιάζεις απειλητικός/η και αυταρχικός/η. Μία τέτοια όμως πιθανή έκρηξη θα μπορούσε να επανατοποθετήσει ρόλους στην αρχική τους θέση, να επαναφέρει μία ισορροπία που έχει καταντήσει σαν μία προσπάθεια να βαδίζεις στο κενό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων