Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Ιαν
Καθαρη ματια
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 14 Ιανουαρίου μοιάζει να θέλει να δηλώσει πως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα βρεθούν μπροστά σε διλήμματα τα οποία όμως μπορεί να μην έχουν κάποια ουσιαστική βάση.

Το μυαλό και η καρδιά μοιάζουν να τραβούν διαφορετικές κατευθύνσεις και να θέλουν να σε οδηγήσουν στο προσωπικό τους καταφύγιο ασφάλειας και ηρεμίας. Αν προσπαθήσεις να ακούσεις το καθένα από τα δύο ξεχωριστά, τότε είναι αρκετά πιθανό να χάσεις τον προσανατολισμό σου και να βρεθείς σε μονοπάτια που απομακρύνονται το ένα από το άλλο. Θα χρειαστείς μεγάλη εσωτερική δύναμη για να καταφέρεις να ενώσεις τις δύο αυτές τάσεις, και κυρίως να διαθέτεις μία καθαρή ματιά απέναντι στα πράγματα όταν το σκηνικό γίνεται συναισθηματικό και σε αποπροσανατολίζει.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρεθείς στη θέση του να χρειάζεται να προσφέρεις στήριξη και βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη από κάτι τέτοιο. Θα μπορούσες να συνεισφέρεις με το δικό σου τρόπο, ακόμα και μέσα από μία κουβέντα που είσαι σε θέση να κάνεις και να βοηθήσει ώστε να ελαφρώσεις τη σκέψη και τη συνείδηση ανθρώπων που συναντάς γύρω σου. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις το πρόβλημα τους δικό σου, αλλά είναι χρήσιμο να καθρεφτίσεις τον εαυτό σου στη δική τους περίσταση ώστε να εξετάσεις τα δικά σου αγκάθια που κουβαλάς και μπορεί να τα μεγαλοποιείς χωρίς αυτό να απηχεί πλήρως την πραγματικότητα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων