Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ16
Ιαν
Σοφες αποφασεις
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Δία από τον Αιγόκερω την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου συμπίπτει με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα έντονα κουραστικό ή καθοριστικό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να ισορροπήσεις ανάμεσα σε περιστάσεις που απαιτείται μία διπλωματική αντιμετώπιση και μία αποφασιστική και επιθετική δράση. Μπορεί να αποφασίσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα το θάρρος της γνώμης και της άποψης σου, να δοκιμάσεις να σπάσεις τα στεγανά που έχουν διαμορφωθεί σε μία κατάσταση που σε πιέζει. Την ίδια όμως στιγμή, καλείσαι να αναγνωρίσεις κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να αναμετρηθείς με τις ικανότητες σου, να στηρίξεις την απόφαση σου να πάρεις στους ώμους σου κάποιες υποχρεώσεις που θα μπορούσαν στο μέλλον να σε κάνουν να λυγίσεις κάτω από το βάρος τους.

Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε όμως να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να συνθηκολογήσεις με άτομα που βρίσκονται απέναντι σου και σε στοχεύουν. Κάνε το πρώτο βήμα προσπαθώντας να αποδείξεις πως δεν εμμένεις εμμονικά στις θέσεις σου, πως δε φοβάσαι να εκτεθείς μπροστά σε άλλους ακόμα και μέσα από την αναγνώριση των λαθών σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να δείξεις πως αναγνωρίζεις τη δυναμική τρίτων, πως είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις τις νουθεσίες τους, πως παραμένεις εντός ενός πλάνου δράσης που βασίζεται στο σεβασμό και την αναγνώριση της εμπειρίας κάποιων ανθρώπων που τους θέλεις δασκάλους και όχι αντιπάλους σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων