Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ15
Ιαν
Προετοιμαζοντας το εδαφος
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στην Παρθένο την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου συμπίπτει με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας ένα ευνοϊκό κλίμα στη ζωή του τρίτου δεκαημέρου των γήινων εκπροσώπων (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να σχηματοποιηθούν σκέψεις και να ληφθούν αποφάσεις που οδηγούν σε σοφές δράσεις.

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να ξεκλειδώσουν κλειστές πόρτες που έχεις μπροστά σου, να απελευθερώσουν δυνάμεις που έχουν κρυφτεί, να ανακαλύψουν καλά κρυμμένα μυστικά που φοβούνται να εκτεθούν στο φως. Έχει φτάσει η ώρα που θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις τη λογική και την πειθαρχία ώστε να επιμείνεις σε ένα πλάνο που έχεις μέσα στο μυαλό σου και θεωρείς πως μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία, ακόμα και αν αυτό φαντάζει ιδιαίτερα επίπονο αφού θα χρειαστεί να δώσεις εξετάσεις απέναντι σε πρόσωπα που διαθέτουν την εμπειρία ώστε να σε στριμώξουν. Αν όμως θεωρείς πως είσαι κατασκευασμένος/η από μέταλλο, τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις παρέα με άτομα που αρνούνται να υποστηρίξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Η σημερινή ημέρα όμως θα μπορούσε να είναι άκρως κουραστική και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν όρια στη σωματική και πνευματική σου αντοχή. Ίσως να θελήσεις να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω ώστε να καθαρίσεις το έδαφος πάνω στο οποίο πατάς, να πετάξεις από το οπτικό σου πεδίο ότι είναι περιττό και ανούσιο. Μπορεί να εστιάσεις σε μικρά ζητήματα, που για κάποιους είναι πιθανό να θεωρούνται και άχρηστα, αλλά στην πραγματικότητα μόνο μέσα από μία τέτοια οπτική θα καταφέρεις να προετοιμαστείς εσωτερικά για μία μεγαλύτερη αναμέτρηση που καλείσαι να φέρεις εις πέρας τις αμέσως επόμενες ημέρες.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων