Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ08
Φεβ
Πανσεληνος 9/2/2020
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 9ης Φεβρουαρίου στην 20η μοίρα του Λέοντα σε quincunx με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να επηρεάζει την αυτοεκτίμηση ανθρώπων που έχουν μπλέξει σε καταστάσεις στις οποίες δεν μπορούν να έχουν τον έλεγχο.

Θα μπορούσες να αρνηθείς να συνεχίσεις να λαμβάνεις μέρος σε ένα παιχνίδι που έχουν θέσει άλλοι τους κανόνες και να προσπαθήσεις να αποδράσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού θα προσπαθήσεις να σπάσεις πλαίσια και κανόνες, χωρίς μάλιστα να γνωρίζεις αν έχεις σχέδιο για το επόμενο βήμα. Η δυσκολία του παρόντος και η ελπίδα του μέλλοντος μπλέκονται μέσα στο μυαλό σου, χωρίς να μπορείς να αναγνωρίσεις που ξεκινά η αλήθεια και που τελειώνει η ουτοπία.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να πάρεις μικρές ή μεγαλύτερες αποστάσεις από μία δύσκολη περίοδο που πλησιάζει και θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβληματικές και τραυματικές καταστάσεις. Θα μπορούσες να έρθεις πιο κοντά με άτομα νεαρής ηλικίας, ακόμα και με τα παιδιά σου, ώστε να δεις το μέλλον μέσα από τη δική τους ματιά, να πάρεις αποστάσεις από ένα στεγνό και δύσκολο παρόν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εξετάσεις το μέλλον της σχέσης σου, προσπαθώντας να εξετάσεις κατά πόσο η καρδιά σου συνεχίζει να χτυπά και δεν έχει παραδοθεί σε μία συνήθεια που στο τέλος σκοτώνει.

 

Ταύρος

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Λέοντα φαίνεται να σε αναγκάζει να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και μπορεί να φέρνουν στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις. Αν ζεις σε ένα χώρο που δε σε ικανοποιεί, τότε θα βρεθούν αφορμές ώστε να αντιπαρατεθείς με αυτές τις συνθήκες, να χρειαστεί να εκφράσεις τις διαφωνίες και τις ενστάσεις σου σε κοντινά σου πρόσωπα δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης. Αν πάλι η δουλειά σου δεν είναι αυτό ακριβώς που ονειρευόσουν, τότε φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τις δηλώσεις που θα κάνεις, χωρίς αυτές να κουβαλούν μαζί τους τη διάθεση να υπερβάλεις.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή ώστε να εκφραστείς απέναντι σε πρόσωπα που τόσο καιρό είναι δίπλα ή απέναντι σου και μιλάνε μία γλώσσα που σε δυσκολεύει να ακολουθήσεις. Θα μπορούσες να αλλάξεις τον τρόπο που συζητάς, να υψώσεις φωνές και αντιστάσεις, να θελήσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αυτό όμως που τελικά έχει σημασία είναι να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου και να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο και απλό, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού επηρεάζεσαι από το περιβάλλον γύρω σου, με αποτέλεσμα να χάνεις την προσωπικότητα σου.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Λέοντα μοιάζει να επηρεάζει τον οικονομικό τομέα της ζωής σου, θέλοντας να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν κάποια όρια στην ανέχεια που θα επιδείξεις στις διαθέσεις και προθέσεις τρίτων. Καλείσαι να περιχαρακώσεις τα κεκτημένα σου, να αποκρούσεις τις προθέσεις άλλων ώστε να βάλουν χέρι στα έσοδα σου, να βάλεις ένα φρένο σε περιττά έξοδα που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας βέβαια μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποια σχέδια για ένα ταξίδι θα πρέπει να αναβληθούν, κάτι που μπορεί να σε στενοχωρήσει, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να σε βοηθήσει να πάρεις μία ανάσα στον χρηματικό τομέα.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή σχετικά με τη διάθεση σου να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία διαπροσωπική σχέση που έχει πάψει να σε εκφράζει. Είναι πιθανό να θελήσεις να επαναστατήσεις και να αποδράσεις από ένα σύστημα που σε περιορίζει, ακόμα και αν κάτι τέτοιο θεωρείς πως είναι άδικο για την άλλη πλευρά. Αν όμως δεν αντέχεις να συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μία σχέση ή ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, τότε χρειάζεται να τολμήσεις να κάνεις το άλμα στο κενό, αφού διαφορετικά πιέζεις τον εαυτό σου με τρόπο που δεν μπορείς να γνωρίζεις που θα μπορούσε να σε οδηγήσει.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Λέοντα σου τονίζει την ανάγκη να εστιάσεις σε θέματα που επηρεάζουν την υγεία σου, ακόμα και αν δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια για κάτι τέτοιο. Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσεις τη σωματική σου κατάσταση, να κάνεις εξετάσεις και να μην ξεχνάς πως ο εαυτός σου είναι πάνω από όλους. Ίσως να χρειάζεται πάλι να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η στον εργασιακό χώρο και να φροντίσεις να αναγνωρίσεις τα σημάδια που δείχνουν πως κάποιοι λειτουργούν με υπόγειο τρόπο, με στόχο να κερδίσουν σε βάρος σου, χωρίς να μπορείς να το συνειδητοποιήσεις αφού φροντίζουν να καλύπτουν τα ίχνη τους. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Λέοντα μπορεί να φέρει μία αναστάτωση στις φιλικές σου σχέσεις, αφού θα χρειαστεί να εντάξεις στην καθημερινότητα σου κάποιες κοινωνικές επαφές. Ίσως να αισθάνεσαι πίεση και να αναζητάς τον τρόπο ώστε να πάρεις φρέσκο αέρα και αυτό να μπορεί να έρθει μέσω των συναντήσεων σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου. Ίσως όμως πάλι να αποφασίζεις να πάρεις αποστάσεις από έναν κοινωνικό περίγυρο που σε έχει κουράσει και να αναζητάς νέα ερεθίσματα που θα ταιριάξουν περισσότερο με το στυλ της ζωής σου. 

 

Σκορπιός

Η έντονη Πανσέληνος στο Λέοντα σε αναγκάζει να κινητοποιηθείς και να αναλάβεις δράσεις που γνωρίζεις πως θα φέρουν αντίδραση σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που έχουν στα χέρια τους εξουσία, να βρεθείς απέναντι από άτομα που κρίνουν τη δουλειά σου ή να χρειαστεί να κριτικάρεις πρόσωπα τα οποία δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ίσως πάλι να υπάρξει μία αναστάτωση μέσα στην οικογένεια σου και να έρθουν στην επιφάνεια κόντρες που κρύβονται αρκετό καιρό. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να πάρεις αποστάσεις από θέματα που σε περιορίζουν τον τελευταίο καιρό, με στόχο να δεις τις καταστάσεις μέσα από μία πιο καθαρή ματιά. Η αλήθεια είναι πως αναζητάς την αφορμή να λάβεις αποστάσεις, κάτι που όμως μπορεί να σημαίνει πως εξετάζεις το ενδεχόμενο να αποδράσεις και όχι να επιλύσεις τα προβλήματα. Αν είσαι διατεθειμένος/η να παραδοθείς χωρίς να σε ενδιαφέρει κάποια πιθανή απώλεια, τότε μπορείς να προχωρήσεις με τέτοιο τρόπο. Αν όμως δε θέλεις να δείξεις πως αφήνεις το παιχνίδι στα χέρια άλλων, τότε αποφάσισε να αλλάξεις την οπτική σου και θα αντιληφθείς πως μπορούν να γίνουν θαύματα. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Λέοντα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με δύσκολες συνθήκες στον τομέα της υγείας κοντινών σου προσώπων ή ακόμα και του εαυτού σου, εφόσον βρίσκεσαι σε ένα τοξικό επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Εφόσον αναγνωρίζεις πως κάτι δεν πάει καλά στον τομέα του σπιτιού σου, καλείσαι να μιλήσεις ανοικτά σε κοντινά σου πρόσωπα και να επιλύσεις τα προβλήματα που είναι πλέον ορατά. Αν πάλι έχεις ζητήματα οικονομικού περιεχομένου στον εργασιακό σου χώρο, τότε φρόντισε να δράσεις αποφασιστικά ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πως λαμβάνεις αποφάσεις που θα ταρακουνήσουν επικίνδυνα το παρόν σου. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι ένα καμπανάκι σχετικά με τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Εφόσον υπάρχει ένα τοξικό περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι, θα νιώσεις πως δεν μπορείς να πάρεις καθαρό αέρα και μπορεί να οδηγηθείς σε σημείο έκρηξης. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κάνεις μία κουβέντα που έχει καθυστερήσει να λάβει χώρα, να ακούσεις την άλλη πλευρά και στη συνέχεια να εκφράσεις την αλήθεια σου ακόμα και αν πληγώνει. Το θέμα είναι να πάψεις να σέρνεις ένα βαρίδι πίσω σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως διακόπτεις σχέσεις που έχουν τραβήξει σε μάκρος. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα τονίσει θέματα καθημερινότητας θέλοντας να σου υπενθυμίσει πως δεν μπορείς να αφήνεις στο περιθώριο ζητήματα που είναι σε θέση να επηρεάσουν την υγεία σου. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με την καθημερινότητα, κάτι που θα μπορούσε να σε κουράσει και να σε φορτώσει με βάρη που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας. Ίσως πάλι να αναγκάζεσαι να εστιάσεις στη δουλειά σου, να χρειαστεί να ρίξεις όλο το βάρος σε αυτό τον τομέα, αφού τα οικονομικά σου δεν είναι τόσο ανθηρά όσο θεωρούσες, με αποτέλεσμα να αναζητάς νέους πόρους και πηγές. Να θυμάσαι όμως πως η σωματική κούραση είναι κάτι που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων