Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ17
Ιαν
Λαμβανοντας τις απαραιτητες προφυλαξεις
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί τα εμπόδια και τις αντιστάσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να αναγνωρίσεις οτιδήποτε σε δυσκολεύει και σε εμποδίζει να εκφραστείς, να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που είναι διατεθειμένα να ορθώσουν τείχη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως να συναντήσεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που έχει αποφασίσει να λειτουργήσει αμυντικά και απαγορευτικά ως προς τις προθέσεις σου, να εκφραστούν ενστάσεις και αρνήσεις τις οποίες δεν μπορείς να λειάνεις όσο και αν προσπαθήσεις. Θα μπορούσες να αποφασίσεις να επιτεθείς με αποφασιστικότητα και παρόρμηση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω ώστε να πάψεις να εκτίθεσαι. Μπορείς να κρυφτείς, να λάβεις θέση άμυνας προσπαθώντας να υπερασπίσεις τα κεκτημένα σου και αποφεύγοντας να εκτεθείς σε άτομα που δε χρειάζεται να αντιπαρατεθείτε. Κάτι τέτοιο μπορεί να ακούγεται εύκολο και απλό, αλλά δε σημαίνει πως θα σου σερβιριστεί στο πιάτο, αφού κάποιοι μπορεί να θελήσουν να σε προκαλέσουν για να πέσεις στην παγίδα τους. Υπάρχουν στιγμές που η επίθεση δεν είναι η καλύτερη άμυνα, και μία τέτοια στιγμή είναι η σημερινή ημέρα, αρκεί να μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια που σε οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων