Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



18
Ιαν
Απροσμενα
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου ενεργοποιεί την αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και το τετράγωνο με τον Ερμή από τον Υδροχόο δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλίμα πίεσης στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις, μέσα από τεχνικές που είναι πιθανό να μην έχεις εφαρμόσει μέχρι σήμερα στη ζωή σου. Προσπάθησε να σκεφτείς μέσω μίας οδού που δεν είναι η ενδεδειγμένη για εσένα, αφού μόνο αν καινοτομήσεις θα καταφέρεις να αποδράσεις από δύσκολες περιστάσεις. Φρόντισε να παίρνεις βαθιές ανάσες πριν μιλήσεις, να εξετάζεις κάθε πιθανή εξέλιξη της κατάστασης που έχεις μπροστά σου ώστε να είσαι προετοιμασμένος/η για όλα τα σενάρια που μπορεί να εφαρμοστούν.

Η σημερινή ημέρα όμως θα μπορούσε να σε βοηθήσει ώστε να εκπλήξεις τους γύρω σου και να κάνεις κάτι που τους πιάνει στον ύπνο. Φρόντισε να τολμήσεις να λειτουργήσεις με τρόπο που ξαφνιάζει και προκαλεί αναστάτωση στις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί, αφού μέσω μίας τέτοιας διαδικασίας θα κατορθώσεις να ξεσκεπάσεις κρυμμένες στρατηγικές και καλυμμένες φιλοδοξίες. Μην περιμένεις να δεις μπροστά σου σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της άλλης πλευράς, αλλά φρόντισε να σπείρεις αμφιβολίες και να ανατρέψεις δεδομένα χωρίς να μπορεί η άλλη πλευρά να λειτουργήσει ενστικτωδώς. Η ημέρα ευνοεί τις κινήσεις που βασίζονται σε μία ευφυή σκέψη της στιγμής, οπότε εκμεταλλεύσου την περίσταση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων