Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ20
Ιαν
Βιαστικα
Από

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Τοξότη και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς μοιάζει να μπερδεύει τα πράγματα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

Η παρουσία του Άρη προσφέρει την ευκαιρία για ταχύτητα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του εαυτού σου, με αποτέλεσμα να είσαι διατεθειμένος/η να αναλάβεις αρκετές προκλήσεις που παρουσιάζονται μπροστά σου. Εφόσον εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, μοιάζει σαν να θέλεις να αποδείξεις πως είσαι ικανός/η να φέρεις εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες αποστολές, δίνοντας την εικόνα ενός ατόμου που είναι ατρόμητο μπροστά στις προκλήσεις. Το στοίχημα που θα βάλεις τη σημερινή ημέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα τολμηρό, αλλά παράλληλα σε ιντριγκάρει να κινητοποιηθείς.  

Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει πάντα και η πλάνη την οποία κάποιοι σου προσφέρουν ως δώρο σε όμορφο περιτύλιγμα το οποίο δεν μπορείς να αρνηθείς. Θα χρειαστεί να προσέξεις βέβαια τις παρορμητικές σου δράσεις, αφού το εσωτερικό του δώρου είναι κάτι που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Προσπάθησε λοιπόν να αποφύγεις τις βιαστικές επιλογές, να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να έχεις κοντά σου πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και μπορούν να σε προφυλάξουν από άστοχες επιλογές.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων