Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ21
Ιαν
Αναζητωντας την απολαυση
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 21 Ιανουαρίου μοιάζει να θολώνει τη σκέψη και την κρίση των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να χάσεις το στόχο σου, να μπερδευτείς και να εκτιμήσεις μία κατάσταση πολύ διαφορετικά σε σχέση με αυτό που πραγματικά ισχύει. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η ώστε να αποφύγεις τις γρήγορες και βιαστικές κρίσεις, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Προσπάθησε να κάνεις το χρόνο σύμμαχο σου, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο αφού θα έχεις την τάση να κινηθείς με ταχύτητα και ενθουσιασμό.

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να αποδράσεις από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα και να ζήσεις σε μία παράλληλη διάσταση. Αν μπορείς να βρεθείς μακριά από τη βάση σου, τότε φρόντισε να εκμεταλλευτείς την περίσταση και να ταξιδέψεις εκεί που θα καταφέρεις να αδειάσεις το μυαλό σου. Αν πάλι είσαι σε θέση να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που έχουν καταφέρει να απολαμβάνουν στιγμές της ζωής τους, τότε άρπαξε την ευκαιρία και προσπάθησε να μάθεις τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρεις να χαίρεσαι το παρόν και να αφήνεις στην άκρη το αύριο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων