Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ24
Ιαν
Απροσμενα αλλα αποτελεσματικα
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 24ης Ιανουαρίου στην 4η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα επηρεάσει τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Μπορεί να βιώσεις μία στιγμιαία ανατάραξη σε σχέδια και καταστάσεις που θεωρούσες πως είναι δρομολογημένες και καθορισμένες. Η ξαφνική απόφαση ενός μέλους της ομάδας να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την κατάσταση θα μπορούσε να οδηγήσει στην αναδιάταξη των ρόλων των υπολοίπων μελών ή ακόμα και στην αλλαγή κατεύθυνσης και πορείας. Μπορεί να υπάρξουν νέα στοιχεία σχετικά με το στόχο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αναθεωρήσεις την επένδυση χρόνου και χρήματος που θα κάνεις για να τον πετύχεις. Ίσως πάλι να αντιληφθείς πως το ουσιαστικό όφελος από όλη την προσπάθεια δεν είναι αυτό που είχες στο μυαλό σου, αλλά κάτι άλλο.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σε βοηθήσει να εκφραστείς απέναντι σε ένα φιλικό περιβάλλον ή ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο που έχει συνηθίσει να σε παρατηρεί μέσα από μία συγκεκριμένη οπτική γωνία. Έχεις την ευκαιρία να βγάλεις στην επιφάνεια τον πραγματικό σου εαυτό και να σοκάρεις κάποιους που πίστευαν πως δεν μπορούσες να σπάσεις τα πλαίσια της ζωής σου. Θα μπορούσες να πάρεις αποστάσεις από ένα περιβάλλον που σε φυλακίζει και να ζητήσεις τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα που μοιάζει να λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ακολουθείς τα τελευταία χρόνια. Η ώρα που θα τολμήσεις να γίνεις περισσότερο επιθετικός/η και διεκδικητικός/η έχει φτάσει και δεν μπορείς να περιμένεις να σε προσκαλέσουν σε μία περίσταση που συμμετέχουν όσοι πραγματικά αξίζουν να είναι παρόντες.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων