Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



28
Ιαν
Σε υπερθετικο βαθμο
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη 28 Ιανουαρίου μοιάζει να θέλει να σταματήσει το χρόνο στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) ώστε να μπορέσουν να ζήσουν το παραμύθι, την ουτοπία ή την αλήθεια τους μέσα στο παράλληλο σύμπαν που επιλέγουν να βρίσκονται.

Θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά τον τρόπο ώστε να ξεφύγει από την πραγματικότητα, να ταξιδέψει σε μία διάσταση χρόνου και χώρου που μπορεί να μην έχει σχέση με την αλήθεια της ζωής σου. Μπορεί να χαθείς μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου ή στις λέξεις ενός προσώπου που καταφέρνει να σε κάνει να χάνεις τη λογική σου. Μπορεί να περπατήσεις σε δρόμους που δεν έχεις βρεθεί στο παρελθόν ώστε να παρατηρήσεις εικόνες που είναι άγνωστες προς εσένα. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να δοθείς ολοκληρωτικά σε μία δράση που έχει ως στόχο να ανακουφίσει τον πόνο τρίτων, ώστε να πάψεις να σκέφτεσαι τον εαυτό σου.

Το τετράγωνο της παραπάνω συνόδου με τον Άρη από τον Τοξότη όμως, δηλώνει πως μέσα στην παραπάνω τάση σου, υπάρχει και ένας εγωισμός που κρύβεται και μπορεί να εμφανίζεται τις πιο άκυρες στιγμές με αποτέλεσμα να χαλάει το ονειρικό τοπίο που έχεις διαμορφώσει. Ίσως λοιπόν να καταστρέφεις όλα τα παραπάνω με μία λέξη σου, να διαλύεις το σκηνικό που έχεις στήσει επειδή απλά βαριέσαι να παραμείνεις μέσα σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να έχεις μεγάλες απαιτήσεις από αυτό που θέλεις να ζήσεις και να βρίσκεσαι ξαφνικά στο κενό. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως είσαι έτοιμος/η να ζήσεις μία εμπειρία στον απόλυτο βαθμό, κάτι που είναι εξαρχής πολύ δύσκολο, οπότε κάθε λεπτομέρεια που θα σου θυμίζει πως υπάρχει μία γήινη πραγματικότητα με πολλές ατέλειες θα αποτελεί και το λόγο για να πάψεις να ενθουσιάζεσαι ή να δίνεσαι απόλυτα σε αυτό που αναλαμβάνεις να πράξεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων