Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ22
Φεβ
Νεα Σεληνη 23/2/2020
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μοιάζει να εκκινεί μία περίοδο ενός περίπου μήνα στη διάρκεια του οποίου οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο έχουν την υποχρέωση να πετάξουν από τη ζωή τους ότι θεωρείται άχρηστο, περιττό και παλιό.

Θα χρειαστεί να ανοίξεις ντουλάπια και ντουλάπες για να αφαιρέσεις αντικείμενα που παλιώνουν και απλά καταναλώνουν χώρο από τη ζωή σου. Είναι καλό να επανέλθεις σε θέματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να προσπαθήσεις να διώξεις σκιές, να επιλύσεις προβληματισμούς, να διαλύσεις αμφιβολίες. Ίσως πάλι να αντιληφθείς πως δίνεσαι υπερβολικά σε τρίτους και δεν κοιτάζεις τον εαυτό σου, κάτι που σημαίνει πως είναι καιρός να αλλάξεις πορεία και κατεύθυνση. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να καθαρίσει το τοπίο στη ζωή σου, οπότε μη δειλιάζεις να αποδεχτείς πως υπάρχουν καταστάσεις που μπορείς να βελτιώσεις.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να λειτουργεί κάπως αθόρυβα στη ζωή σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν σκέψεις, λόγια και κινήσεις που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο το οποίο παραμένει στο σκοτάδι. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα διαχειριστείς αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σου, να προσέξεις μήπως αγνοείς κάποια σημάδια που είναι μπροστά στα μάτια σου και εκφράζουν κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Αν πάλι υπάρχουν θέματα στον εργασιακό χώρο, τότε προσπάθησε να τα διαχειριστείς με προσοχή και χωρίς να ανοίγεσαι σε πολύ κόσμο τον οποίο μάλιστα δε γνωρίζεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να έρθεις κοντά σε άτομα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Έχεις την ευκαιρία να εισάγεις κάποιες νέες δράσεις στη ζωή σου, να επαναφέρεις δραστηριότητες που έχεις αφήσει στην άκρη ή απλά να αποφασίσεις να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Ίσως πάλι να προκύψουν κάποιες προστριβές με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου σχετικά με το ρόλο σου σε μία ομάδα, αφού μπορεί να αισθάνεσαι πως χάνεσαι μέσα στο πλήθος.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε φέρει εκ νέου σε επαφή με καταστάσεις του εργασιακού σου περιβάλλοντος που είχες αφήσει στην άκρη ή είχες αμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η στη διαχείριση λεπτών ισορροπιών σε θέματα ηγεσίας και απόδοσης ευθυνών, αφού είναι πιθανό να βιαστείς και να πέσεις στην παγίδα που θα στήσουν κάποιοι άλλοι. Επίσης, καλό θα ήταν να είσαι ανοικτός/η σε διάλογο με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, προσπαθώντας να επιλύσεις θέματα που προκύπτουν και μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και προστριβές.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας απόδρασης ή ταξιδιού, κάτι που έχεις αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η ανάγκη για να βρεθείς μακριά από το οικείο περιβάλλον σου βασίζεται στο γεγονός πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις τα γνώριμα θέματα της καθημερινότητας σου. Θέλεις να δεις τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική, οπότε αναζητάς κάθε πιθανή ευκαιρία ώστε να γίνεις κάτι τέτοιο πράξη.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα μπορούσε να αναμοχλεύσει θέματα οικονομικού περιεχομένου με στόχο να κλείσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες που είναι σε θέση να σε αγχώνουν. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και θα πρέπει να κλείσεις, να ολοκληρώσεις την ευθύνη για ένα έργο που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Ίσως πάλι να προκύψουν συζητήσεις σχετικά με αλλαγή στην αμοιβή σου, να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας επαγγελματικής μετακίνησης λόγω αυτού του γεγονότος. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να προσέξεις τις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, καθώς κάποιες κινήσεις μπορεί να μαθευτούν και να προκαλέσουν προβλήματα σε υπάρχουσες σχέσεις σου.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή ώστε να εξετάσεις εκ νέου τις παραμέτρους της επαγγελματικής σου συνεργασίας και να τεθούν οι καταστάσεις πάνω σε διαφορετική βάση. Καλείσαι να ακούσεις την άλλη πλευρά, να εξετάσεις μήπως υπερβάλεις σε κάποια πράγματα και χρειάζεται να βάλεις νερό στο κρασί σου. Προσπάθησε να ακούσεις αυτό που φτάνει στα αυτιά σου, να εξετάσεις μήπως είναι καιρός να κάνεις κάποια βήματα προς τα πίσω και να λειτουργήσεις περισσότερο ομαδικά. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που έρχεται από το παρελθόν σου, οπότε φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος/η με τις προθέσεις και διαθέσεις σου. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θέλει να σε βοηθήσει να ρίξεις περισσότερο φως σε θέματα της υγείας σου, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να αφήνεις κάποιες εκκρεμότητες στην τύχη τους. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με την έννοια του χρόνου και το πέρασμα αυτού, καθώς μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποια κοντινά σου πρόσωπα μεγαλώνουν και δεν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να το αποτρέψεις. Ίσως πάλι να υπάρξουν θέματα στον τομέα της εργασιακής καθημερινότητας, οπότε φρόντισε να αξιολογήσεις εκ νέου τις καταστάσεις και να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να ισορροπείς πάνω σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν προβλήματα λόγω αδυναμίας συνεννόησης. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν που έχετε χάσει επαφή και αποφασίζετε να βρεθείτε και πάλι. Ίσως να είναι καιρός να αναζητήσεις συναισθήματα που δε βιώνεις στο σήμερα, αφού προσπαθείς να κατανοήσεις τι ακριβώς είναι αυτό που σου λείπει. Ίσως πάλι να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου, αφού καλείσαι να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα τους που σου δείχνουν πως αποκτούν προσωπικότητα και δε θέλουν να χάνονται μέσα στη γενικότερη μάζα. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορείς να κρυφτείς από τους γύρω σου, αλλά αυτό που στην πραγματικότητα χρειάζεσαι είναι να αποφασίσεις αν θέλεις να ξεχωρίσεις στη βάση του τρόπου που σκέφτεσαι. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς μοιάζει να μπερδεύει ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Ίσως να προκύψουν θέματα μέσα στο σπίτι σου που απαιτούν δραστικές αποφάσεις και οι οποίες θα ανατρέψουν το πρόγραμμα που θεωρείς πως υπάρχει. Ίσως πάλι να προκύψουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστεί να διαχειριστείς με σύνεση το νέο ρόλο που καλείσαι να αναλάβεις. Προσπάθησε σε κάθε περίπτωση να είσαι σαφής με τα λεγόμενα σου και να μπορείς να ακούς αυτά που πραγματικά λέγονται και όχι αυτά που θεωρείς πως λέγονται. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα μπορούσε να σε βοηθήσει να επανέλθεις σε μία κουβέντα που δεν έχει ολοκληρωθεί και μπορείς να τη σκαλίσεις εκ νέου ώστε να φέρεις στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα και να τα λύσεις. Προσπάθησε να είσαι σαφής με αυτά που θέλεις οι άλλοι να κάνουν, γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα ώστε να εκφράσεις σκέψεις που δεν είναι αυτά που ακριβώς αναζητάς. Επίσης, ξεκινά μία περίοδος που θα χρειαστεί να αλλάξεις το χρονοδιάγραμμα της καθημερινότητας σου, οπότε φρόντισε να δείξεις υπομονή και διαλλακτικότητα στα όσα προκύψουν και είναι πιθανό να σε αναστατώσουν. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κομμάτια που επηρεάζουν τον οικονομικό τομέα και δεν μπορείς να ελέγξεις. Προσπάθησε να διαλευκάνεις όσα προκύπτουν και αφορούν τις χρηματικές σου ανάγκες, να διαχειριστείς με σύνεση τα έξοδα που θα προκύψουν και να αποκρούσεις νέες απαιτήσεις για αγορές και επενδύσεις. Επίσης, καλό θα ήταν να επανέλθεις σε οφειλές τρίτων προς εσένα με στόχο να κλείσεις τις εκκρεμότητες και να βάλεις τελεία σε κάποιες σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν όφελος για εσένα. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να επανεξετάσεις το χρόνο που επενδύεις στον εαυτό σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να ρίξεις περισσότερο βάρος στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, αφήνοντας στο περιθώριο κάποιες δραστηριότητες που είχες αναλάβει για τρίτους και σε κρατούσαν μακριά από αυτή την προοπτική. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που περνά δύσκολα, αναγνωρίζοντας πως μπορείς να διορθώσεις συμπεριφορές και σκέψεις σου, που έχουν επίδραση στην ισορροπία της σχέσης. Στον επαγγελματικό τομέα, πρόσεξε τις υποσχέσεις που δίνεις, γιατί μπορεί να μη διαβάσεις σωστά τα σημάδια που υπάρχουν μπροστά σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων