Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



04
Φεβ
Μισες αληθειες η μισα ψεματα;
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου μοιάζει να μπερδεύει τα δεδομένα στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα χρειαστεί να προσέξεις ώστε να ακούσεις καλά τα λεγόμενα, να διαβάσεις τις σκέψεις ανθρώπων που εκφράζουν απόψεις οι οποίες μπορεί να απέχουν σε σχέση με αυτά που ακούς. Ίσως να ακούς μόνο τη μία πλευρά της ιστορίας, να λαμβάνεις υποκειμενικές σκέψεις και απόψεις που δεν μπορούν να απηχούν την πλήρη πραγματικότητα. Ίσως η αλήθεια να καλύπτεται πίσω από στρογγυλεμένες απόψεις, όμορφα τοποθετημένες λέξεις σε προτάσεις που έχουν ως στόχο να γίνουν θαυμαστές για το περιτύλιγμα και όχι για την ουσία που κουβαλούν μαζί τους.

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να μπερδέψεις τους γύρω σου, εφόσον θέλεις να θολώσεις τα νερά. Θα μπορούσες να φέρεις στην επιφάνεια ένα μόνο κομμάτι της πραγματικότητας και να αφήσεις τους γύρω σου να θεωρούν πως γνωρίζουν αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς να διασπείρεις τη μισή αλήθεια και να εξετάσεις ποιοι από τους γύρω σου είναι σε θέση να κατανοήσουν αυτό το παιχνίδι που εφαρμόζεις. Ίσως να θέλεις να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευτείς από εκείνους που απλά υπάρχουν γύρω σου και συμφωνούν με τα λεγόμενα σου, αφού κουράστηκες να έχεις μία ολόκληρη αυλή στο περιβάλλον σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων