Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ23
Μαρ
Νεα Σεληνη 24/3/2020
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα φαίνεται να ενεργοποιεί έντονες συνειδητοποιήσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η παρουσία αρκετών πλανητών στον Αιγόκερω την ίδια χρονική εποχή (Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας) δείχνει πως υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που επιβάλλονται από άτομα που διαθέτουν εξουσία και ισχύ στα χέρια τους. Καλείσαι λοιπόν να συνειδητοποιήσεις πως η ανάληψη προσωπικής πρωτοβουλίας δεν είναι μία εύκολη πράξη, είναι ένα στοιχείο που θα σε φέρει σε σύγκρουση με καταστάσεις που κινούνται εντός συγκεκριμένου πλαισίου και κάτω από αυστηρούς κανόνες.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα μπορούσε να είναι ένα καμπανάκι συνειδητοποίησης σχετικά με τον προσωπικό σου εγωισμό και να σε καλεί να αποφασίσεις αν μπορείς να συμβιβαστείς με κάποιους κανόνες ή θα ανατρέψεις τις ισορροπίες. Αν αποφασίζεις το δεύτερο, τότε εξέτασε μήπως ξεκινάς μία σταυροφορία μόνος/η και αυτό το γεγονός μπορεί να σε πληγώσει στην πορεία, αφού βλέπεις πως δεν έχεις κοινό μαζί σου.  

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, είτε αυτή αφορά το σωματικό είτε τον ψυχολογικό τομέα. Καλείσαι να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να θεραπεύσεις αυτό που σε κάνει να φαίνεσαι ευάλωτος/η στους γύρω σου. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς πως μπορεί να γίνεις στόχος επίθεσης και να λαβωθείς, γιατί μία τέτοια αντίληψη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου με στόχο να τους κατανοήσεις. Στον προσωπικό τομέα, μίλησε για όσα κουβαλάς μέσα σου, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να βελτιώσεις και όχι να πληγώσεις τη σχέση σου.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτελεί μία ευκαιρία ώστε να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους ζορίζεσαι να κινηθείς μέσα σε ένα περιβάλλον καθημερινότητας που βρίσκονται και κάποια άτομα που σε ενοχλούν. Προσπάθησε να πιάσεις κουβέντα με τον εαυτό σου και να αποφασίσεις αν είσαι ένας μοναχικός άνθρωπος που λειτουργεί καλύτερα ως μονάδα ή είσαι σε θέση να συμμετέχεις σε ομαδικές δράσεις χωρίς να φέρνεις στην επιφάνεια στοιχεία εγωισμού. Αν πάλι θεωρείς πως έχεις δώσει πολλά χωρίς να έχεις εισπράξει αυτά που περιμένεις, τότε προσπάθησε να απεμπλακείς από καταστάσεις που σου προκαλούν τέτοιου είδους ηθική και συναισθηματική φθορά.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτελεί μία καλή αφορμή ώστε να επιλύσεις θέματα προσωπικών σχέσεων με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία κουβέντα μαζί τους για να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους έχεις αποφασίσει να επενδύσεις το χρόνο σου σε άλλες δραστηριότητες και όχι πλέον στην παρέα μαζί τους. Θα μπορούσες να αποφασίσεις να διακόψεις κάποιες κοινωνικές σου δράσεις και να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή που θεωρείς πως χρειάζεται πλέον την προσοχή σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει την κατάλληλη ευκαιρία ώστε να δώσεις υποσχέσεις στον εαυτό σου σχετικά με τον τρόπο που ιεραρχείς τις προτεραιότητες σου. Καλείσαι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ελαττώσεις ή να διακόψεις μία συνήθεια που έχει ως αποτέλεσμα να σε φθείρει. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πρόσωπα εξουσίας που καταφέρνουν να σε τρομοκρατούν και να σε φοβίζουν, να έρθεις σε σύγκρουση με τις φιλοδοξίες σου εφόσον αυτές σε καταπονούν. Είναι η εποχή που μπορείς να αποδείξεις πως κατανοείς τη μετάβαση σου σε ένα νέο ρόλο, κάτι που σημαίνει πως αποδέχεσαι τις αλλαγές που συμβαίνουν στον εαυτό σου και δεν αντιδράς σπασμωδικά απέναντι τους.

 

Λέων

Η νέα Σελήνη στον Κριό θέλει να παίξει με τις προτεραιότητες σου και με την ικανότητα σου ώστε να αποδράσεις από ένα ασφυκτικό πλαίσιο εργασίας και υποχρεώσεων μέσα στο οποίο έχεις βρεθεί. Θα χρειαστεί να πιεστείς ώστε να βρεις το χρόνο για μία απόδραση που θα μπορούσε να σε ανακουφίσει, να φροντίσεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να βρεθεί ο ελεύθερος χρόνος που αναζητάς. Ίσως να καταλαβαίνεις πως έχεις χάσει το μέτρο τον τελευταίο καιρό και να προσπαθείς να δημιουργήσεις χρόνο ώστε να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχει η άλλη πλευρά και επηρεάζουν τη σχέση σας. Καλείσαι να διαχειριστείς τα προβλήματα του/ης, να γίνεις υποστηρικτικός/η και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις να ξεπεραστεί ένα θέμα που έχει ρίζες στον ψυχολογικό τομέα. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση ερωτικού/ης συντρόφου, τότε προσπάθησε να κατανοήσεις πως η σεξουαλική χημεία δεν μπορεί να είναι η ίδια με όλους/ες τους/ις πιθανούς/ες παρτενέρ, αφού δε ζητούν όλοι τα ίδια με αυτά που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να περιορίσεις τα ανοίγματα που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα που υπάρχει στη σχέση σου και κρύβεται εδώ και αρκετό καιρό. Θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με το έτερο ήμισυ ώστε να επιλύσετε μία διαφωνία που είναι πιθανό να οδηγεί τη σχέση σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να συμβιβαστείς με τα δεδομένα που έχουν προκύψει ή καλείσαι να ξεπεράσεις τα προσωπικά σου όρια, κάτι που φαντάζει αδύνατο. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις διαφωνίες και τα νεύρα σου, γιατί δεν είναι καλή εποχή για να ρισκάρεις τα οφέλη σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό χρειάζεται προσοχή επειδή μπορεί να αλλάζει τη ροή της καθημερινότητας σου με τρόπο που σε κάνει να χάνεις την ισορροπία σου. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να προσέξεις τη διατροφή σου, να φροντίσεις να ασκείσαι και να δεις το σώμα σου σαν το κύριο σημείο της ισορροπίας και της καλής κατάστασης του εαυτού σου. Ίσως να νιώσεις μία αδιαθεσία που οφείλεται στο γεγονός πως έχεις υπερβάλει τον τελευταίο καιρό ως προς τις μετακινήσεις σου ή τη χρήση του μυαλού σου, ένα γεγονός που χτυπά καμπανάκια σχετικά με τη λανθασμένη χρήση του χρόνου.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς και πάλι με την προσωπική σου ζωή, την οποία είναι αρκετά πιθανό να έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Ίσως να δεχτείς μία πρόσκληση από το έτερο ήμισυ που σου ζητά να εστιάσεις στη σχέση σας, που σου υπενθυμίζει πως δεν είσαι μόνος/η στη ζωή και δεν μπορείς να ασχολείσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου. Ίσως πάλι να δυσκολεύεσαι να κάνεις νέες γνωριμίες ή να συναντάς άτομα που τελικά δεν προκύπτει ερωτική χημεία μεταξύ σας, κάτι που θα πρέπει σε προβληματίσει. Πιθανότατα να χρειάζεται να κοιτάξεις προς μία διαφορετική κατεύθυνση, εκεί που υπάρχουν πρόσωπα που διαθέτουν στοιχεία συναισθηματικής ταύτισης μεταξύ σας. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο δυσφωνίες με πρόσωπα του οικογενειακού ή επαγγελματικού κύκλου, αφού έχει φτάσει η ώρα ώστε να γίνουν ουσιαστικές εκκαθαρίσεις. Θα θελήσεις να βάλεις κάποια πρόσωπα στη θέση τους, να λάβεις αποστάσεις από τη ζωή τους ή να επιδιώξεις ή ακόμα και να επιβάλεις ώστε να πάρουν αποστάσεις από τη δική σου ζωή. Αν υπάρχει μία μάχη στον εργασιακό χώρο, τότε προσπάθησε να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα ειπωθούν αλήθειες που θα πληγώσουν. Αν πάλι προκύπτει μία αποχώρηση σου από ένα περιβάλλον, τότε φρόντισε να είσαι έτοιμος/η να σηκώσεις στους ώμους σου τα βάρη που θα κουβαλήσεις μαζί σου στη νέα αυτή πορεία. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να αποτελέσει την έναρξη μίας κουβέντας που σε ενοχλεί και σε δυσκολεύει, αφού καλείσαι να φέρεις στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία θα προτιμούσες να παραμείνουν στο σκοτάδι. Ίσως να ξεκινά μία περίοδος που θα συνδιαλλαγείς με άτομα του συγγενικού κύκλου με στόχο να επιλύσετε τις μεταξύ σας διαφορές, να τεθεί μία καινούργια βάση πάνω στην οποία θα συνεχίσετε να συναναστρέφεστε. Από την άλλη πλευρά, αν ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα στην ημέρα σου πολλές δραστηριότητες, τότε καλύτερα να αναβάλεις ένα ταξίδι που μοιάζει να σε φορτώνει με άγχος και βάρη. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι ένα καμπανάκι σχετικά με τα οικονομικά σου, με στόχο να κάνεις κάποιους υπολογισμούς και να καταλάβεις πως δεν μπορείς να υποστηρίξεις όλα τα σχέδια που έχεις κάνει και τις υποσχέσεις που έχεις δώσει. Ίσως να αντιληφθείς πως θα γίνεις μη αρεστός/η σε κάποια πρόσωπα γύρω σου, πως προκύπτουν συζητήσεις που εμπεριέχουν την έννοια των αιχμών. Ίσως πάλι να μην αισθάνεσαι και πολύ άνετα να κινηθείς ατομικά, με αποτέλεσμα να αναζητάς τη στήριξη των κοντινών σου προσώπων, κάτι που όμως να γνωρίζεις πως θα φέρει προβλήματα αφού θα χρειαστεί να συμβιβαστείς σε κάποιες περιστάσεις που δε θα μπορείς να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική σου βούληση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων