Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



07
Απρ
Πανσεληνος 8/4/2020
Από signingstar

Η Πανσέληνος στις 8 Απριλίου στη 18η μοίρα του Ζυγού σε τετράγωνα με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από διλήμματα που έχουν να κάνουν με την εύκολη και ανώδυνη ή τη δύσκολη και ουσιαστική απόφαση.

Καλείσαι να δηλώσεις το παρόν σου σε σχέσεις και συνεργασίες που δυσκολεύονται να προχωρήσουν παρακάτω ή να συνεχίσεις να ζεις μέσω από μία ουτοπική κατάσταση. Μπορεί να λειτουργήσεις σαν το νόμο, ανακοινώνοντας κάτι που είναι δύσκολο και δύσπεπτο, αλλά καλείσαι να το εφαρμόσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να κλείνει ένα κεφάλαιο, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί τον απαραίτητο ελεύθερο χώρο και χρόνο ώστε να κοιτάξεις παρακάτω. Αν όμως δε διαθέτεις τέτοια δύναμη, τότε να γνωρίζεις πως συμβιβάζεσαι με κάτι του οποίου δεν έχεις τον έλεγχο, άρα μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που δε γνωρίζεις.

 

Κριός

Η έντονη Πανσέληνος απέναντι σου θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που είναι πιθανό να αλλάζει επίπεδο η προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Θα χρειαστεί να δώσεις απαντήσεις τις οποίες δεν μπορείς να αποφύγεις και δεν είσαι σε θέση να μετριάσεις ως προς το ειδικό τους βάρος. Ίσως να είναι η ώρα της δέσμευσης σε μία κατάσταση, κάτι που σε αγχώνει και φοβίζει ταυτόχρονα. Αν αισθάνεσαι πως πνίγεσαι, πως εγκλωβίζεσαι, πως μπαίνεις σε ένα περιβάλλον που δεν έχει διέξοδο, τότε η απόδραση είναι η μόνη λύση, αρκεί να θυμάσαι πως αφήνεις πίσω σου και κάποιες υποσχέσεις και όνειρα που έγιναν πριν από κάποιο χρονικό διάστημα και δεν κατάφεραν να οδηγήσουν και σε πράξεις.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο επίπεδο της καθημερινότητας σου. Ίσως να διαχωρίζεις τη θέση σου από συναδέλφους και συνεργάτες, να αποφασίζεις να λάβεις αποστάσεις και να δείξεις πως είσαι διαφορετικός/η. Ίσως πάλι να προκύπτουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και να αλλάζει ο ρόλος σου μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Κάποιες συγκρούσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν, αφού οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και καθορίζονται από τις υλικές απολαβές όλων των εμπλεκομένων.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να επηρεάζει την ερωτική σου ζωή, αφού θέλει από εσένα να απαντήσεις κατά πόσο ζεις σύμφωνα με την καρδιά σου ή επιλέγεις να προχωρήσεις σε συμβιβασμούς. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις την επαφή με τη λογική και να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Αν πάλι προσπαθείς να κρυφτείς από το γεγονός πως η υπάρχουσα σχέση σου βαλτώνει, τότε κάτι τέτοιο μοιάζει να είναι πολύ δύσκολο πλέον, αφού τα προβλήματα είναι φανερά. Θέλεις να περάσεις καλά, να ευχαριστηθείς σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες, οπότε ίσως να δείχνεις πως λειτουργείς κάπως αλαζονικά και εγωιστικά.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό αποτελεί μία δύσκολη χρονική στιγμή για τη σχέση σου με πρόσωπα του οικογενειακού τομέα. Είναι πιθανό να αποφασίζεις να λάβεις αποστάσεις από γονείς ή συγγενείς, να επιδιώκεις να αλλάξεις τόπο κατοικίας θέλοντας να βρεθείς μακριά από τα γνώριμα περιβάλλοντα. Ίσως πάλι να υπάρχουν προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου, να έχει χαθεί η οικειότητα και η ταύτιση με το έτερο ήμισυ, λόγω έλλειψης χρόνου ή αδυναμίας σωστής επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τις αγωνίες σου, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να επιλύσεις προβλήματα που μοιάζουν μεγάλα εμπόδια.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να κινητοποιεί θέματα επικοινωνίας σε διαπροσωπικές σου σχέσεις που έχουν περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Καλείσαι να εκφραστείς, να βγάλεις από μέσα σου αυτά που κρατάς και σε δυσκολεύουν να διεκδικήσεις αυτά που έχεις κατά νου, να ζητήσεις πράγματα που θεωρείς πως σου ανήκουν. Ίσως να έχεις ζοριστεί στον εργασιακό χώρο και να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα απέναντι σε άτομα που έχετε διαφορές και δεν μπορείτε πλέον να τις κρύψετε. Μία μετακίνηση που καθυστερεί ή αναβάλλεται δε χρειάζεται να σε ρίχνει ψυχολογικά, αλλά να τη δεις ως ευκαιρία ώστε να είσαι περισσότερο έτοιμος/η σε μελλοντικό χρόνο.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό θα κινητοποιήσει θέματα οικονομικού περιεχομένου και θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς περισσότερο με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου. Ίσως να είναι καιρός να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου, να πάψεις να λειτουργείς χωρίς σαφές πλάνο και πλαίσιο. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα ώστε να εξετάσεις το ενδεχόμενο να ζητήσεις περισσότερα σε σχέση με τον προσωπικό σου κόπο, να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου σε περιπτώσεις που πιστεύεις πως υποβαθμίζεται ο ρόλος σου. Φρόντισε μόνο να είσαι ήπιος/α όταν αποφασίζεις να λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο.   

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι μία στιγμή αποφασιστικής σημασίας, αφού καλείσαι να δηλώσεις αν είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα ταρακουνήσουν και θα σπάσουν υπάρχουσες δομές. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται κάτω από ένταση και ίσως να προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις τι είδους σχέση έχεις ή αναζητάς. Καλό θα ήταν να κατανοήσεις πως δεν είσαι το ίδιο άτομο με ότι είχες συνηθίσει πριν από λίγους μήνες, αφού οι ανάγκες σου έχουν πλέον αλλάξει. Μη θεωρείς πως προδίδεις τους γύρω σου εφόσον έχεις συνειδητοποιήσει πως αναζητάς κάτι διαφορετικό, εφόσον βέβαια έχεις καταρχάς σκιαγραφήσει τις δικές σου αλλαγές μέσα στην πάροδο του χρόνου και τις έχεις αποδεχτεί. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο Ζυγό μοιάζει να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να ασχοληθείς σοβαρά με διαπροσωπικές σχέσεις στον τομέα της καθημερινότητας οι οποίες έχουν επίδραση στη σωματική και ψυχολογική σου υγεία. Δώσε βάση στην ισορροπία μέσα στο σπίτι σου, αφού είναι πιθανό να αλλάζει το στάτους της σχέσης σου με πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Επίσης, προσπάθησε να διαβάσεις στο σκοτάδι, αφού μπορεί να λαμβάνουν χώρα παρασκηνιακές κινήσεις στον εργασιακό χώρο που κινείσαι, οι οποίες έχουν ως στόχο να σε πιάσουν στον ύπνο. Αυτή η ενασχόληση δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίζει, αφού θα μπορούσε να αποτελεί και την καθημερινότητα σου.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να σου ζητά να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να ανακαλύψεις νέες ισορροπίες οι οποίες είναι απαραίτητες αφού αλλάζει ο χρόνος που περνάς πλέον μαζί τους. Ίσως να έχεις εστιάσει στην προσωπική σου ζωή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εξηγήσεις στα άλλα άτομα γύρω σου σχετικά με τις προτεραιότητες σου. Ίσως πάλι να υπάρχουν εξελίξεις ως προς το ρόλο σου μέσα σε επαγγελματικές ομάδες, έχοντας την υποχρέωση να ανακαλύψεις ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι οι αντίπαλοι σου. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Ζυγό φαίνεται να σε επηρεάζει έντονα και να ζητά από εσένα να φροντίσεις τον εαυτό σου, να προσέξεις τη δημόσια εικόνα σου. Ίσως να δίνεις εξετάσεις στον επαγγελματικό τομέα, να χρειαστεί να προχωρήσεις σε κινήσεις που σε εκθέτουν αλλά παράλληλα σε βοηθούν ώστε να εκφράσεις και να δείξεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως να είναι καιρός να γίνει μία γενναία εκκαθάριση σε μία σχέση που σε δυσκολεύει, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πως κλείνεις μία πόρτα. Ίσως πάλι να ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα σε όρια που σου έχουν θέσει και να αναζητάς τον τρόπο να σπάσεις τις αρχικές συμφωνίες, γνωρίζοντας πλέον πως κάποιες επιλογές που έκανες δεν είναι οι κατάλληλες. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό σε κάνει να θέλεις να εκφραστείς, να ακουστείς, να βγεις από τη θέση άμυνας που έχεις λάβει τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να αντιδράσεις απέναντι σε άτομα που καταφέρνουν να σε πιέζουν και να σε στριμώχνουν, να θελήσεις να μιλήσεις με τρόπο που δεν περιμένουν οι γύρω σου και να γεννήσεις θόρυβο. Μπορεί πάλι να αντιδράσεις σε πλάνα τρίτων που σε αναγκάζουν να παραμένεις δέσμιος/α των επιθυμιών τους, εκφράζοντας την ανάγκη να ακουστείς και να γίνεις ορατός/η. Βγαίνεις από ένα κλειστό πλαίσιο μέσα στο οποίο βρέθηκες και πιθανότατα να είσαι περισσότερο έντονος/η από όσο έχουν συνηθίσει οι γύρω σου. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με την έννοια της παράδοσης και του τέλους, με την προοπτική του κλεισίματος μίας κατάστασης που καταφέρνει να σε ζορίζει ακόμα και όταν θέλεις να είσαι ήρεμος/η. Ίσως να χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να αλλάξεις μία σχέση που πιστεύεις πως έχει την ευκαιρία να γίνει καλύτερη. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως βιώνεις δυσκολίες στον οικονομικό τομέα και δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς αυτή την κατάσταση. Ίσως να κλείνει ένας κύκλος στον εργασιακό τομέα και να χρειαστεί να αναζητήσεις καταρχάς τον εαυτό σου και μετά το επόμενο επαγγελματικό βήμα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων