Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



16
Μαρ
Πληθωρικα
Από signingstar

Το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθείς με τη Σελήνη από τον Τοξότη τη Δευτέρα 16 Μαρτίου μοιάζει να προκαλεί επικίνδυνες αλλά και προκλητικές ισορροπίες στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ασάφεια και η αδυναμία να τεθούν όρια μπορεί να είναι μία πράξη που φέρνει ευχαρίστηση και βοηθά ώστε να ζήσεις χωρίς να αισθάνεσαι περιορισμούς και δεσμεύσεις. Μπορεί να θελήσεις να λειτουργήσεις χωρίς να έχεις ωράριο και πλάνο υποχρεώσεων, να κινείσαι χωρίς όρια και κανόνες, να λειτουργείς με τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις την απόλυτη ελευθερία στα χέρια σου. Ίσως να αποφασίσεις να πάρεις αποστάσεις από μία δύσκολη καθημερινότητα και να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με τη γνώριμη ρουτίνα.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολικές υποσχέσεις ή πράξεις που δεν είναι εφικτό να υποστηρίξεις μέχρι τέλους. Θα ήταν ωφέλιμο να προσέξεις τα λόγια σου κάποιες στιγμές, ειδικά εκείνες που μοιάζεις έτοιμος/η να ξεφύγεις, να γίνεις πληθωρικός/η ώστε να ευχαριστήσεις τους πάντες γύρω σου. Προσπάθησε να έχεις κοντά σου ένα άτομο που καταφέρνει να σε συγκρατεί σε τέτοιες περιστάσεις, ακόμα και αν αυτή η εικόνα σε περιορίζει και μόνο στη σκέψη. Μπορεί αυτή τη στιγμή να πιέζεσαι, αλλά θα αντιληφθείς στο άμεσο μέλλον πως αυτό το άτομο μπορεί να σε γλυτώσει από παγίδες στις οποίες θα πέσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων