Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ22
Απρ
Νεα Σεληνη 23/4/2020
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 23ης Απριλίου στην 3η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο αποτελεί μία πρώτη σημαντική στιγμή αναμέτρησης με τις εξελίξεις στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Μπορεί να περιορίζεσαι μέσα στο πλαίσιο που έχεις αναγκαστεί να κινείσαι, με αποτέλεσμα να κάνεις συμβιβασμούς που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα τολμούσες ούτε να σκεφτείς. Θα τολμούσες να σπάσεις προσωπικούς και επαγγελματικούς δεσμούς που κρατάνε χρόνια για να δοκιμάσεις να κάνεις κατι που σου έχει μείνει απωθημένο ή συμβιβάζεσαι για λόγους οικονομικούς και κοινωνικούς; Θεωρείς πως έχεις την ευχέρεια των κινήσεων ή μήπως έχεις γίνει ένα πιόνι σε μία παρτίδα σκάκι της οποίας δεν είσαι ο ένας από τους δύο παίκτες;

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να λειτουργήσει σαν την ηλεκτροπληξία στη ζωή σου. Μία μεγάλη δόση ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να σε σκοτώσει, αλλά μία μικρή δόση ηλεκτρικού ρεύματος θα μπορούσε να σε ξυπνήσει από ένα βαθύ λήθαργο. Ποιος όμως αποφασίζει ποια είναι η μεγάλη και η μικρή δόση ηλεκτρικού ρεύματος;

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να ξεκινά κάτι νέο στον οικονομικό τομέα, να σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τον τομέα των εξόδων σου θέλοντας να θέσεις περισσότερο πραγματικούς στόχους στη ζωή σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να υποστηρίζεις κάποιες δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχεις και μπορεί να προκαλούν πολλά έξοδα τα οποία δεν μπορείς να αντέξεις. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως θέλεις να αλλάξεις ρόλο μέσα σε μία ομάδα που βρίσκεσαι και να επιδιώξεις να προκαλέσεις μία αναστάτωση με στόχο να κινηθούν τα πράγματα και να αποδράσεις από μία πραγματικότητα που σε εγκλωβίζει.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να ενεργοποιεί εξελίξεις στον προσωπικό τομέα, αφού χρειάζεται να κάνεις κάτι που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Ίσως να αποχωρείς από μία σχέση που σε κάνει να μη νιώθεις καμία ασφάλεια, να θέλεις να επαναστατήσεις και να επιδιώξεις να γνωρίσεις ανθρώπους που ταιριάζουν με τη νέα σου φιλοσοφία. Ίσως πάλι να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, με αποτέλεσμα να βγαίνεις μπροστά και να εκφράζεσαι με τρόπο που στρέφει τα φώτα προς το μέρος σου. Αν μπορείς να υποστηρίξεις αυτό το γεγονός, τότε προχώρα μπροστά και κάνε τις κινήσεις που αλλάζουν το ρόλο σου. Αν πάλι αισθάνεσαι κάπως περίεργα σε σχέση με την υγεία σου, τότε αναρωτήσου μήπως το σώμα σου φωνάζει πως κουράστηκε να το περιορίζεις μέσα σε ένα στενό πλαίσιο κίνησης και δράσης.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να σε ξαφνιάσει αφού προκαλεί μία αναταραχή την οποία δεν περίμενες, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο πως σε επηρεάζει άμεσα. Κάποια νέα που μαθαίνεις και αφορούν τον εργασιακό χώρο που κινείσαι είναι σε θέση να σε κάνουν να αισθανθείς πως δεν πατάς καλά στα πόδια σου. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να σημάνει πως είναι καιρός να κοιτάξεις πέρα από το προφανές οπτικό πεδίο που έχεις μπροστά σου, να εξετάσεις μήπως μπορείς να βρεις νέες ευκαιρίες κάπου μακριά. Από την άλλη πλευρά, αν θέλεις να προλάβεις τις εξελίξεις σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, τότε φρόντισε να κάνεις την έκπληξη πριν να προλάβουν οι άλλοι. 

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να φέρει ξαφνικά νέα που αφορούν άτομα του κύκλου σου και να σε ταρακουνήσουν. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι άνθρωποι προχωρούν τις ζωές τους και δε δίνουν σημασία κατά πόσο ρισκάρουν με τις αποφάσεις που λαμβάνουν. Ίσως να συνειδητοποιείς πως αλλάζει ο ρόλος σου μέσα σε ένα δυναμικό σύνολο ανθρώπων, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως μένεις πίσω από τις εξελίξεις. Αν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις να σπάσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο ζεις και να διεκδικήσεις περισσότερο ζωτικό χώρο για εσένα. 

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να φέρει εξελίξεις οι οποίες θα ταρακουνήσουν τις σταθερές που έχεις διαμορφώσει σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να θελήσεις να  κάνεις μία κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες, δοκιμάζοντας να εξετάσεις το βαθμό της εμπιστοσύνης που μπορείς να δείχνεις σε άτομα που περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Ίσως πάλι να τολμήσεις να κάνεις μία επαγγελματική αλλαγή που φαντάζει αρκετά φιλόδοξη και ανατρεπτική για τους γύρω σου. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να εκφράσεις σκέψεις και διαθέσεις που φαίνεται πως ακούγονται κάπως περίεργα στα αυτιά ανθρώπων που κινούνται κοντά σου. Να θυμάσαι πως η σταθερότητα δοκιμάζεται αφού δεν μπορεί να είναι πανάκεια για τις αποφάσεις σου.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου μοιάζει να ενεργοποιεί την ευκαιρία σου να ταξιδέψεις, να πραγματοποιήσεις μία απόδραση που σε βοηθά να πάρεις αποστάσεις από την καθημερινότητα. Ίσως να καλείσαι να μάθεις να λειτουργείς χωρίς να έχεις σαφές πλάνο και πρόγραμμα, να δοκιμάζονται οι αντοχές σου στην ανατροπή των δεδομένων όπως τα γνώριζες. Ίσως πάλι να υπάρχει ένας έντονος εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα και να επηρεάζει τις σχέσεις σου με ανθρώπους που συνεργάζεσαι, αφού κάποιες καταστάσεις μοιάζουν να μπλοκάρουν το μέλλον που βλέπεις μπροστά σου.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να επηρεάζει την προσωπική σου ζωή, μέσα από αποφάσεις της άλλης πλευράς που έχουν να κάνουν με την ισορροπία της σχέσης σας. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως το έτερο ήμισυ ασφυκτιά σε ένα πλαίσιο σχέσης που έχει διαμορφωθεί και να κινεί διαδικασίες που ταράζουν τις εύθραυστες ισορροπίες. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω ώστε να δώσεις τον απαραίτητο χώρο για να διαμορφωθεί πλήρως η σκέψη της άλλης πλευράς, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να βλέπεις αποσπάσματα μίας ταινίας την οποίας δεν έχεις καταφέρει ακόμα να αντιληφθείς το κεντρικό θέμα. Στον οικονομικό τομέα, διαφύλαξε τα κέρδη σου και φρόντισε να αποφύγεις τις παράτολμες κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις πηγές των εσόδων σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία δυναμική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι αρκετά πιθανό να γνωρίζεις ένα άτομο που θα μπορούσε να ανατρέψει τις ισορροπίες της ζωής σου. Ίσως όμως να έχεις ανάγκη να αισθανθείς πως δεν είσαι κολλημένος/η σε ένα πατρόν διαβίωσης που σε δυσκολεύει, να επιδιώκεις να κάνεις μία κίνηση που θα σου δώσει την αίσθηση πως ζεις σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες. Αν πάλι η άλλη πλευρά σε ξαφνιάζει με τις αποφάσεις της, τότε προσπάθησε να ακολουθήσεις τις αποφάσεις που τίθενται, γιατί διαφορετικά θα χρειαστεί να ανοίξεις την πόρτα και να βρεθείς εκτός του συγκεκριμένου χώρου. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μοιάζει να θέλει να ταρακουνήσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου μέσα από αναποδιές και αλλαγές που δεν περιμένεις. Μπορεί για παράδειγμα να μην είσαι σε θέση να ακολουθήσεις το προσωπικό σου πρόγραμμα αφού υπάρχουν άλλοι που θέτουν κανόνες του τρόπου που θα κινηθείς. Μπορεί να συναντάς αντιστάσεις από συναδέλφους και συνεργάτες και να χρειάζεσαι κόπο και χρόνο για να εξηγήσεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να χρειαστεί να προσέξεις τη διατροφή σου ή τις αθλητικές σου δραστηριότητες, αφού υπάρχουν μικρά θέματα υγείας που σε προβληματίζουν. Κάτι σου λέει πως η δομή που είχες στο μυαλό σου έχει πάψει να υφίσταται και καλείσαι να το αποδεχτείς.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ρίξεις το βλέμμα σου στον ερωτικό τομέα, να ασχοληθείς με ενδιαφέρον με το έτερο ήμισυ ή με ένα φλερτ που αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Είναι καιρός να πάψεις να λειτουργείς μονόπλευρα και να εστιάζεις κατά κύριο λόγο στον επαγγελματικό τομέα, οπότε η ευκαιρία είναι μπροστά σου αρκεί να είσαι αποφασισμένος/η να ασχοληθείς σοβαρά. Ίσως το έτερο ήμισυ να αναζητήσει περισσότερη σωματική επαφή ανάμεσα σας ή να αντιληφθείς εσύ ο/η ίδιος/α πως το ενδιαφέρον σου για ένα καινούργιο πρόσωπο που συναντάς έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με τη σεξουαλική σου έλξη απέναντι του/ης. 

 

Υδροχόος

Η έντονη Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να αποτελεί τη θρυαλλίδα των εξελίξεων στη ζωή σου μέσα από κινήσεις που περιλαμβάνουν μέσα τους την έννοια της απότομης και καταλυτικής εξέλιξης. Καλείσαι να αποχωρήσεις από ένα σχήμα που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι, αφού η παρουσία σου σε αυτό το περιβάλλον είναι πλέον ανώφελη ή ακόμα και τοξική. Μπορεί να ξαφνιάζεσαι από την πρόταση που λαμβάνεις στα χέρια σου, κατανοώντας πως δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τις εξελίξεις. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να ξεκινήσεις την προσωπική σου ζωή πάνω σε νέα βάση, αφήνοντας πίσω σου μία σχέση ή ένα γάμο που έκανε τον κύκλο του. Στον επαγγελματικό τομέα, συγκράτησε τα κέρδη σου χωρίς όμως αυτό να είναι αυτοσκοπός που σε εγκλωβίζει σε μία δουλειά που δεν έχει μέλλον. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και δεν μπορείς να εκφράσεις τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί βέβαια να υπερβείς προσωπικές σου αγκυλώσεις, να δώσεις μάχη με τους εσωτερικούς σου δαίμονες και να κυριαρχήσεις απέναντι σε πρόσωπα που καταφέρνουν να σε κάνουν αυτό που θέλουν. Μία εκδρομή αυτή την περίοδο αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για εσένα, αφού αναζητάς ένα φρέσκο περιβάλλον διαβίωσης μέσα στο οποίο θα καταφέρεις να αλλάξεις την οπτική σου απέναντι στις καταστάσεις που σε ενοχλούν και περιορίζουν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων