Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



06
Μαι
Πανσεληνος 7/5/2020
Από signingstar

Η Πανσέληνος στις 7 Μαΐου στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο μοιάζει να θέλει να τονίσει στους/ις εκπροσώπους του σταθερού σταυρού πως είναι καιρός να στρέψουν την κατεύθυνση τους προς μία νέα κατεύθυνση που ταιριάζει πλέον με τις προτεραιότητες που έχουν θέσει στη ζωή τους.

Μπορεί κάτι τέτοιο να μοιάζει πιεστικό και βαρύ, να σε κάνει να αισθάνεσαι πως χρειάζεται να λάβεις μία πολύ σημαντική απόφαση την οποία δεν μπορείς να αντέξεις, να σε στριμώχνει στα σκοινιά του ρινγκ, αλλά δεν παύει να αποτελεί μία πραγματικότητα την οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ίσως να είναι καιρός να κάνεις αυτή την κουβέντα που αναβάλεις εδώ και πολύ καιρό, να λάβεις αποφάσεις που θα ταρακουνήσουν το οικοδόμημα της ζωής σου. Η ώρα του σχεδιασμού έχει πλέον φτάσει στο τέλος της και περνάς στην επόμενη φάση της ανάληψης δράσης.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να επηρεάσει τον οικονομικό τομέα της ζωής σου, μέσα από συζητήσεις που καλείσαι να κάνεις με ένα άτομο ή έναν όμιλο που έχει άμεση επιρροή στις χρηματικές σου απολαβές. Μπορεί να προκύπτει μία αλλαγή στα έσοδα σου, κάτι που σε εκνευρίζει και μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για μία λεκτική διαμάχη. Μπορεί να θεωρήσεις πως δεν υπάρχει ισορροπία στο δίπολο έσοδα/έξοδα και να προσπαθήσεις να εξηγήσεις κάποιες αλήθειες στο έτερο ήμισυ με στόχο να βρείτε την κατάλληλη λύση. Τέλος, στον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική χημεία με ένα πρόσωπο μπορεί να κάνει τη λογική σου να εξαφανιστεί από το προσκήνιο.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει μία σημαντική ευκαιρία ώστε να επιλύσεις τις βασικές σου διαφορές με ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου με τρόπο που δε σε ικανοποιεί. Πιθανότατα να ανοίγεις μία κουβέντα η οποία έχει ως στόχο να αλλάξει τα δεδομένα, ακόμα και με τρόπο που μοιάζει βιαστικός και απότομος. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι νέο στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, κάτι που είναι σε θέση να ανατρέψει την ηρεμία στη ζωή σου αλλά και να προκαλέσει έκπληξη σε πρόσωπα που σε γνωρίζουν. Θέλεις όμως να αποδείξεις πως έχεις προσωπικότητα και δε φοβάσαι να την εκφράσεις, κάτι που είναι βέβαιο πως θα φέρει συγκρούσεις με άτομα στον περίγυρο σου.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό είναι πιθανό να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να παραμένεις δέσμιος/α ενός περιβάλλοντος ή συστήματος που σου απαγορεύει να κινηθείς. Είναι πιθανό να έχεις συνειδητοποιήσεις πως είσαι κοντά στο να τολμήσεις να στρίψεις τη ζωή σου προς νέα κατεύθυνση, κάτι βέβαια που σημαίνει πως αποχωρείς από ένα σχήμα που έχει συνηθίσει να σε θεωρεί παρόντα/ούσα. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να εστιάσεις σε εσένα και τις σωματικές σου αντοχές, να δεις την υγεία σου, να φροντίσεις τον εαυτό σου, να βελτιώσεις κομμάτια της προσωπικότητας σου που έχουν δεχτεί χτυπήματα τα τελευταία χρόνια.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μοιάζει να ξυπνά τις ερωτικές σου ανάγκες και να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως έχεις αφήσει στην άκρη αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κάτι ώστε να βρεις την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, να δοκιμάσεις να ζήσεις κάπως διαφορετικά. Αν είσαι μόνος/η, τότε κάποια φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να αποκτήσουν μία ερωτική εικόνα για εσένα και να προκύψουν εκμυστηρεύσεις οι οποίες μοιάζουν να πυροδοτούν εξελίξεις.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να ταρακουνά θέματα επαγγελματικού ή οικογενειακού περιεχομένου, θέλοντας να σου υπενθυμίσει πως δεν μπορείς να επαναπαύεσαι. Θα χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις για τις επιλογές που κάνεις, να αιτιολογήσεις το λόγο για τον οποίο σπας την αλυσίδα σε μία κατάσταση που χρειάστηκε κόπος ώστε να δημιουργηθεί. Ίσως να αποφασίζεις να μετακινηθείς από το σπίτι σου, να συζητάς το ενδεχόμενο της μετακόμισης σε έναν καινούργιο χώρο. Ίσως πάλι να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο και να απαιτηθεί να δοθούν εξηγήσεις για συμπεριφορές που είναι πλέον ενοχλητικές. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, να μιλήσεις και να επιφέρεις αναταράξεις σε ισορροπίες που είναι εύθραυστες σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως να θελήσεις να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από αυτό που σου προσφέρουν, δείχνοντας πως έχεις τη δυναμική για να το κερδίσεις, κάτι που θα ενοχλήσει κάποια άτομα που κινούνται γύρω σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να μιλήσεις για ένα θέμα του ευρύτερου συγγενικού πλαισίου σου, απαιτώντας να ακουστεί η γνώμη σου ώστε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, ρίχνοντας όλο το βάρος της προσοχής σου σε περιττές σπατάλες και σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Θα χρειαστεί να συμμαζέψεις τα ανοίγματα σου, να ζητήσεις χρήματα που σου οφείλονται, να αποφασίσεις να κάνεις μία αναδιοργάνωση των εσόδων σου. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να αξιολογήσεις εκ νέου τα σχέδια για ένα ταξίδι, γιατί μπορεί να δημιουργεί έξοδα τα οποία δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσεις να καλύψεις. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία σημαντική χρονική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να αποσαφηνίσεις τη θέση σου μέσα σε αυτές. Καλείσαι να αποφασίσεις αν μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία σχέση που αλλάζει ταχύτητα ή έχεις ήδη κατασταλάξει στο να αποχωρήσεις. Ίσως να έχεις εστιάσει την προσοχή σου σε μία νέα γνωριμία και να αποφασίζεις να μιλήσεις ανοικτά για τις αποφάσεις σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο μπορεί να σοκάρει ανθρώπους γύρω σου. Χρειάζεται όμως πλέον να πετάξεις τις ανασφάλειες σου και να καθαρίσεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μοιάζει να ταρακουνά καταστάσεις τις οποίες θα ήθελες να παραμείνουν στάσιμες και ακίνητες, να φέρνει στο προσκήνιο συνθήκες που δε θέλεις να ασχοληθείς μαζί τους. Ίσως να ξυπνούν ζητήματα που επηρεάζουν την υγεία σου, να έρχονται στην επιφάνεια κάποια θέματα που θα ήθελες να αγνοήσεις, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να σκάψεις ένα ζήτημα που επηρεάζει την ψυχολογία σου, να χρειαστεί να μιλήσεις σε ένα άτομο που είναι σε θέση να σου προσφέρει λύσεις τις οποίες δεν μπορείς να δεις αφού επιμένεις να κοιτάζεις σε μία διαφορετική κατεύθυνση.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να σε βοηθά να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με ανθρώπους που είναι σε θέση να δυναμώσουν τη θέση σου μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που αλλάζει. Μπορεί να κάνεις κάποιες σημαντικές γνωριμίες, να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διαθέτουν διορατικότητα και εκτόπισμα. Θα χρειαστεί όμως παράλληλα να προσέξεις μήπως υπάρχουν και ερωτικά σκιρτήματα τα οποία θα μπορούσαν να ενοχλήσουν τη σχέση σου, αφού φαίνεται να εστιάζεις την προσοχή σου σε άτομα που δεν έχεις συναντήσει μέχρι σήμερα και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ένα παρελθόν που θέλεις να ξεχάσεις. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό αποτελεί μία σημαντική στιγμή για την ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου θέματα. Θα έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που μοιάζουν έτοιμα να αναμετρηθείτε και να εξετάσετε κατά πόσο μπορείτε να συνεχίζετε να λειτουργείτε μέσα στο ίδιο πλαίσιο ή είναι η ώρα να σπάσει η σύνδεση σας. Μπορεί να πιέσεις κάποια άτομα, θέλοντας να περάσεις το δικό σου, με αποτέλεσμα να μην αντέξει μία κατάσταση που οδηγείται σε έναν οριστικό χωρισμό. Από την άλλη πλευρά, αν θέλεις να δεσμευτείς σε κάτι που έχει προκύψει στη ζωή σου, τότε θα χρειαστεί να ενημερώσεις τους γύρω σου σχετικά με τις προθέσεις σου, αφού είναι πιθανό να αλλάζεις πορεία στη ζωή σου αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους που συνήθισαν να βρίσκονται σε αυτή. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό προσφέρει την ευκαιρία να εξηγήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, να μιλήσεις με τρόπο που μπορεί να είναι έντονος αλλά ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να γίνεις κατανοητός/η. Είναι καιρός να λάβεις αποφάσεις που δείχνουν ετοιμότητα να μετατοπίσεις τις προτεραιότητες σου, να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές στο σπίτι σου που θα επηρεάσουν και τη σχέση σου με άτομα που έχεις στη ζωή σου. Ίσως να έχεις κατά νου μία απόδραση μακριά από το σπίτι ή το επαγγελματικό περιβάλλον ή να σκέφτεσαι πως είναι καιρός να αρχίσεις να αναζητάς το επόμενο σπίτι σου ή την επόμενη δουλειά σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων