Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ04
Ιουν
Σεληνιακη εκλειψη 5/6/2020
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στις 5 Ιουνίου μοιάζει να δοκιμάζει την ικανότητα των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) να μην παρασυρθούν από καταστάσεις που πιθανότατα να μην έχουν βάσεις.

Καλείσαι να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις το τοπίο γύρω σου, να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που σε βομβαρδίζουν με εικόνες και πληροφορίες που σε αποπροσανατολίζουν. Ίσως να χρειαστεί να αξιολογήσεις εκ νέου τη σχέση σου και να συγκρίνεις με το παρελθόν σου, θέλοντας να εξετάσεις μήπως έχεις παρασυρθεί σε μία ουτοπία. Ίσως πάλι να επανέρχεται στο προσκήνιο το παρελθόν σου, να δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι σε αποφάσεις που έχεις λάβει και μπορεί να βρίσκονται υπό αίρεση.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να σε μπερδεύει καθώς θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή οι οποίες όμως δεν είναι εύκολο να προγραμματιστούν με σαφήνεια και καθαρή ματιά. Ίσως να χάσεις τις προτεραιότητες σου, αφού καλείσαι να ακούσεις τις επιθυμίες και διαθέσεις άλλων, οπότε νιώθεις σαν να μην μπορείς να κρατήσεις το τιμόνι στα χέρια σου. Ίσως να αλλάζουν τα σχέδια που είχες κάνει, επειδή κάποιος/α δεν ακολουθεί το πλάνο. Ίσως τέλος να χάνεσαι σε μία θάλασσα από λεπτομέρειες και να χάνεις την ουσία, αφού δεν μπορείς να παραβλέψεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις από τους γύρω σου.

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα φέρει αναστάτωση στον οικονομικό τομέα και θα σε αναγκάσει να εστιάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που μοιράζεσαι έξοδα και έσοδα. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως η άλλη πλευρά δε δείχνει διατεθειμένη να επενδύσει σε ένα κοινό πλάνο, έχει την τάση να ακολουθήσει τη δική της πορεία. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις κάποιες τρύπες στο σχέδιο εξοικονόμησης χρημάτων που είχες στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι αβεβαιότητα σχετικά με τα επόμενα βήματα. Τέλος, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις έντονες οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις αυτή την περίοδο.

 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου θα αποτελέσει το πρώτο καμπανάκι σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την απαίτηση να τεθούν οι όροι διαφορετικά. Ίσως να αναζητάς την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τη σχέση σου για να σκεφτείς κατά πόσο εξακολουθεί να υπάρχει χημεία ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να έρχεται στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, το οποίο θα αναταράξει τα δεδομένα και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν έχει θάψει εντελώς τα συναισθήματα εκείνης της περιόδου. Κάθε έναρξη αυτή την περίοδο κουβαλά μαζί της έντονα το στοιχείο της αβεβαιότητας, οπότε μην παρασυρθείς από τη στιγμή.

 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σε πιέσει στον τομέα της καθημερινότητας και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις που δε σε βοηθούν να δεις την κάθε ημέρα με αισιόδοξη ματιά. Ίσως να έχεις κουραστεί από μία επαναλαμβανόμενη ρουτίνα, να νιώθεις πως δεν αντέχεις να συνεχίσεις να κινείσαι με τον ίδιο τρόπο. Ίσως να αναζητάς την ευκαιρία να αποδράσεις και να βρεθείς σε έναν τόπο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις. Ίσως πάλι να αναπολείς το παρελθόν σου, τότε που οι ημέρες σου κυλούσαν με διαφορετικό τρόπο και να έχεις την τάση να επιστρέψεις σε αυτό για να δοκιμάσεις να ζήσεις με τις συνθήκες του παρελθόντος.

 

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή και να εξετάσεις το ενδεχόμενο να μην έχεις βρει ισορροπίες ανάμεσα στον τομέα σχέση και κοινωνική ζωή. Ο χρόνος που επενδύεις σε κάθε τομέα δεν είναι ικανοποιητικός, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εστίες έντασης που ξεφυτρώνουν μπροστά σου. Ίσως να έχεις παρασυρθεί από την ερωτική γνωριμία που έχει λάβει χώρα και να έχεις αφήσει στο περιθώριο όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους της ζωής σου. Ίσως πάλι να δίνεις περισσότερη σημασία στο φιλικό τομέα και να παραμελείς τη σχέση σου. Βρες την κατάλληλη ισορροπία, γιατί το καμπανάκι που χτυπά μπορεί να γίνει περισσότερο έντονο.

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή στο στόχο που έχεις θέσει και αφορά την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή. Κάτι μπορεί να αλλάζει μέσα στο σπίτι σου, να ταρακουνά τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί και να χρειαστεί να τεθούν επί τάπητος θέματα που μέχρι σήμερα δεν αγγίζονταν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει προβλήματα, τότε αυτά θα έρθουν στην επιφάνεια θα γίνουν φανερά στους γύρω σου, θα αποτελέσουν αφορμές για να υπάρξουν εξελίξεις. Αν αλλάζεις επαγγελματικό περιβάλλον, τότε να θυμάσαι πως οι επιλογές που γίνονται αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι σταθερές και μπορούν να υπάρξουν νέα δεδομένα στο μέλλον που θα προκαλέσουν και νέες αλλαγές. 

 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να φέρει λεκτικές εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να προκαλέσει αναταραχή σε μία κατάσταση που θα επηρεάσει και τον τομέα της καθημερινότητας της εργασιακής σου ζωής. Θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου όταν αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία περίσταση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε λεγόμενα που είναι δύσκολο να σβηστούν. Ίσως πάλι να προκύπτει μία αναβολή σε ένα ταξίδι, κάτι που θα σε αγχώσει και πιέσει, κάτι που όμως καλό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου. Σκέψου όμως πως είναι καλύτερο να μεταφέρεις αυτό το ταξίδι σε άλλη ημερομηνία, όταν θα είναι καλύτερες οι συνθήκες. 

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη είναι πιθανό να φέρει αναστάτωση σε θέματα οικονομικού περιεχομένου και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να κάνεις κάτι για να αλλάξει μία κατάσταση που σε πιέζει. Ίσως να ζητήσεις κάτι περισσότερο από αφεντικά ή προϊσταμένους, να επιδιώξεις να αναστρέψεις μία κατάσταση που έχει καταντήσει να λειτουργεί εις βάρος σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, τότε έχεις την ευκαιρία να βρεις δουλειά σε ένα περιβάλλον που μπορεί να σχετίζεται με ανθρώπους που γνωρίζεις από το παρελθόν. 

 

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φέρει μία αναστάτωση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Θα αντιδράσεις απέναντι σε αιτιάσεις ή συμπεριφορές της άλλης πλευράς, θεωρώντας πως δεν κατανοείς τον τρόπο που κινείται, μην μπορώντας να πιστέψεις αυτά που λέει και κάνει, έχοντας στο μυαλό σου πως παίζεται ένα παιχνίδι που έχει πολύ παρασκήνιο. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως έχεις φτάσει στο τέλος μίας διαδρομής την οποία δεν μπορείς να συνεχίσεις, αφού νιώθεις πως δε συμμετέχεις στο περιβάλλον που κινείσαι. Αν ετοιμάζεσαι για ένα ξεκίνημα στη ζωή σου, τότε καλύτερα να αποφύγεις να το κάνεις πράξη αυτή την εποχή, αφού θα πρέπει καταρχάς να έχεις κλείσει λογαριασμούς με το παρελθόν και να δοκιμάσεις τις υποσχέσεις που λαμβάνεις πριν να δεσμευτείς σε ένα πλάνο που δεν αλλάζει.

 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σε κλείσει τον εαυτό σου και μπορεί να επισημαίνει πως είναι καιρός να κάνεις εκκαθαρίσεις σε ανθρώπους που συναναστρέφεσαι στη διάρκεια της ημέρας σου. Ίσως να υπάρχουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, να μην μπορείς να συνεννοηθείς με ανθρώπους που έχεις γύρω σου, να δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με άτομα που μέχρι χθες είχατε κοινή ματιά απέναντι στα πράγματα. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι μία έντονη κόπωση και να αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου τον οποίο έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από τα λόγια και τις υποσχέσεις τρίτων και θα συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να κλείσεις τα αυτιά σε πολλές πληροφορίες.

 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη φαίνεται να επηρεάζει την κοινωνική σου ζωή, να αναταράζει τις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα σε μία ομαδική προσπάθεια, να εξετάσεις ποιος είναι ο ρόλος σου και κατά πόσο τον αποδέχεσαι ή θα ήθελες να αλλάξει. Ίσως πάλι να επιδιώκεις να προσεγγίσεις ένα άτομο με ερωτικές προθέσεις, χωρίς όμως να είναι ακόμα σαφές κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ερωτική χημεία ανάμεσα σας. Σε μία τέτοια περίπτωση, πρόσεξε μήπως βιάζεσαι και μπορεί να εκτεθείς με τον τρόπο που θα επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. 

 

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη φαίνεται να επηρεάζει την ισορροπία σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, θέλοντας να σου τονίσει την ανάγκη να διαχωρίσεις αυτά τα δύο μεταξύ τους. Προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου με τρόπο που μοιάζει συμβατός με τις ανάγκες και επιθυμίες σου και απόφυγε να επενδύσεις σε περιβάλλοντα που δεν αντέχεις να βρίσκεσαι. Ίσως να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που θα μπορούσε να έχει συνέπειες στη σχέση σου με άτομα που είναι πάνω από εσένα. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να αναγνωρίσεις αν έχεις κουραστεί από τη σχέση σου ή αν θα ήθελες μία νέα γνωριμία απλά για να υπάρξει καινούργιο ενδιαφέρον στη ζωή σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων