Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ07
Μαι
Με αποφασιστικοτητα
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 7ης Μαΐου στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Ταύρο, θέλει να δηλώσει πως είναι καιρός να αναζητηθούν αλήθειες που βασίζονται σε πρακτικά δεδομένα και να αφεθούν στην άκρη οι πεποιθήσεις και οι εικασίες.

Την ίδια εποχή, το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να θολώνει τα νερά, να προκαλεί έντονη αμφισβήτηση σε δεδομένα και διαθέσεις, να δυσκολεύει την ορθή κρίση απέναντι στα πράγματα. Κάποιες σχέσεις έχουν χάσει το βηματισμό τους γιατί έχουν τεθεί αμφισβητήσεις που είναι δύσκολο να καμφθούν, που είναι εύκολο να μεγαλοποιηθούν και να αποτελέσουν εμπόδια. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος λοιπόν θα πρέπει να ρίξει φως στο σκοτάδι και να φροντίσει να απομακρύνει τις αμφιβολίες που έχουν εμφανιστεί.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος όμως θα μπορούσε να αποτελέσει και ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν ένα μερίδιο που θεωρούν πως τους ανήκει, αλλά κάποιοι δεν είναι διατεθειμένοι να τους το προσφέρουν. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου, να επιδιώξεις να κερδίσεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, μέσα από επιχειρήματα που έχουν ισχυρές δόσεις αλήθειας. Φρόντισε να μπορείς να πείσεις, να είσαι σε θέση να δείξεις σημάδια ειλικρίνειας και σαφήνειας των προθέσεων σου και να είσαι βέβαιος/η για αυτά που επιζητάς. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι μπορεί να είναι στα χέρια σου, εφόσον κάνεις το πρώτο βήμα και δε φοβάσαι ποιοι θα ακολουθήσουν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων