Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ20
Ιουν
Ηλιακη εκλειψη 21/6/2020
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου σε απόλυτο quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, κλείνει μία περίοδο δύο περίπου ετών κατά τη διάρκεια των οποίων οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου άλλαξαν την πορεία της ζωής πολλών ανθρώπων, ειδικά των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Καρκίνος/Αιγόκερος, Κριός/Ζυγός).

Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη μοιάζει να θέλει να τονίσει πως συναίσθημα και λογική θα έχουν πάντα απόσταση ανάμεσα τους και απλά θα πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς το κάθε ένα εκ των δύο σε κάθε περίσταση. Μπορεί να μη νιώθεις έτοιμος/η να αποχωριστείς μία κατάσταση στην οποία συνήθισες να βρίσκεσαι, αλλά η λογική να λέει πως πρέπει να κλείσει το κεφάλαιο. Μπορεί να έχει πάψει να υφίσταται συναίσθημα σε μία σχέση αλλά η υλική ασφάλεια να σε αποτρέπει από το να σπάσεις αυτή την αλυσίδα και να αναζητήσεις το επόμενο λιμάνι που θα σου παρέχει αισθηματική πληρότητα.

Η συγκεκριμένη έκλειψη δοκιμάζει τη διαφορά της δύναμης ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική, σαν να δίνεις τις τελικές σου εξετάσεις αποφοίτησης. Μερικές φορές όμως η απάντηση μπορεί να κρύβεται στο γεγονός της αποδοχής της διπλής ιδιότητας σου, ως λογικό αλλά και συναισθηματικό ον. Αυτό λοιπόν που καλείσαι να πράξεις δεν είναι να επιλέξεις ποιο κομμάτι σου επικρατεί, αλλά ποιο κομμάτι σου αναλαμβάνει να γίνει οδηγός σε κάθε περίσταση χωρίς να ρίχνει το άλλο κομμάτι στο καναβάτσο.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, η τελευταία στο συγκεκριμένο ζώδιο την τελευταία διετία, φαίνεται να κλείνει αυτή τη δύσκολη εποχή που έχει φέρει μεγάλες αναταράξεις και ανατροπές στη ζωή σου. Χρειάζεται να αποφασίσεις αν μπορείς να έχεις το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου ή μήπως είσαι εκτελεστικό όργανο. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις στο σπίτι σου, αλλά να μην μπορείς να κάνεις και κάτι που ανατρέπει την κατάσταση. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως η επαγγελματική σου δραστηριότητα δεν είναι αυτή που ονειρευόσουν και νιώθεις χαμένος/η μέσα στα ίδια σου τα όνειρα. Καλό θα ήταν να κάνεις ταμείο της τελευταίας διετίας και να λάβεις τις τελευταίες αλλά πολύ σημαντικές αποφάσεις.

 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να γίνουν συζητήσεις που έχουν καθυστερήσει, να τεθούν προβληματισμοί που παραμένουν στα χαρτιά, να τεθούν διλήμματα που είναι ακόμα στον αέρα. Φρόντισε να κάνεις μία συζήτηση με τα άτομα που καλείστε να επιλύσετε θέματα οικονομικού περιεχομένου, ώστε να οδηγηθείτε σε συμπεράσματα που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου. Ίσως να χρειάζεται να προχωρήσεις σε μία μετακόμιση, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες των οικονομικών σου ή να προχωρήσεις σε μία πώληση περιουσιακού στοιχείου που θα σου δώσει την απαραίτητη ανάσα.

 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον τομέα των οικονομικών σου φαίνεται να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να λειτουργήσεις περισσότερο αμυντικά σε σχέση με τις κινήσεις που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να συμμαζέψεις τη σκέψη σου και να αρνηθείς να συνεχίσεις να κινείσαι με τρόπο που είναι αρκετά παράτολμος και μπορεί να σε εκθέσει. Ίσως να υπάρξουν ανατροπές σε χρηματικές συμφωνίες, να προκληθεί μία μικρή αναστάτωση στα κεκτημένα σου, αλλά παράλληλα κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να πάψεις να κινείσαι με τρόπο που μοιάζει αρκετά επικίνδυνος. Αν αλλάζει κάτι στον επαγγελματικό τομέα, τότε να θυμάσαι πως δεν είναι μόνιμο, γι’ αυτό μην κάνεις μακροχρόνια πλάνα.

 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, η τελευταία μετά από μία σειρά εκλείψεων μέσα στην τελευταία διετία, φαίνεται να τονίζει πως είναι καιρός να συνηθίσεις να ζεις σύμφωνα με τα νέα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί. Ίσως να προχωράς σε μία ανασκόπηση της επαγγελματικής σου εξέλιξης και να συγκρίνεις το σήμερα με το παρελθόν σου, περνώντας μέσα από προτάσεις που δέχτηκες και πιθανότατα να αρνήθηκες. Ίσως να χρειάζεται πάλι να προχωρήσεις σε κάποιες αναθεωρήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή, να χρειαστεί να μπεις σε ένα διάλογο που θα λύσει κάποια θέματα που δημιουργούνται λόγω σκιών που δε χρειάζεται να παραμένουν ζωντανές.

 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να δοκιμάσεις τις αντιστάσεις και αντοχές διαπροσωπικών σχέσεων που δεν είναι έτοιμες να υποστούν μία δοκιμασία. Μπορείς να βάλεις μπροστά τα σχέδια μίας τέτοιας δράσης, να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να ταρακουνήσεις κάποια άτομα που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν αυτό που έχεις να πεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να λάβεις κάποια σχόλια που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σε υπάρχουσες σχέσεις, που θα προκαλέσουν μία ρωγμή που αντιλαμβάνεσαι πως θα έχει και συνέχεια. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά στο άνοιγμα μίας περιόδου που θα κληθείς να απαντήσεις σοβαρά κατά πόσο αποδέχεσαι την άλλη πλευρά ή μένεις σε μία κατάσταση υπό τη δύναμη της συνήθειας. 

 

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο φαίνεται να αποτελεί μία αφορμή για να εξετάσεις εκ νέου τη συμμετοχή σου σε ομαδικές δράσεις που είναι σε θέση να καταναλώσουν το χρόνο σου χωρίς να υπάρχει ορατό όφελος. Ίσως να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις στη σχέση σου με φίλους/ες, να υπάρξει η αφορμή ώστε να ληφθούν αποστάσεις, να σπάσουν κάποιες σχέσεις που έχουν καταφέρει να αντισταθούν στη φθορά του χρόνου. Ίσως πάλι να έχεις κουραστεί από την καθημερινότητα σου και να αναζητάς τον τρόπο για να αλλάξεις αυτό το μοτίβο, ακόμα και μέσα από τη συμμετοχή σε δραστηριότητες που δε θα συνήθιζες να ακολουθείς. 

 

Ζυγός

Η τελευταία Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, μετά από μία διετία εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου, φαίνεται να τονίζει πως δεν έχεις ακόμα ολοκληρώσει τις διαδικασίες μετάλλαξης της ζωής σου που έχουν λάβει χώρα την τελευταία διετία. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή και να αποφασίσεις αν προχωράς στο επόμενο βήμα της σχέσης σου ή διστάζεις. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς αν έχεις δίπλα σου το κατάλληλο άτομο, αν μπορείς να στηριχτείς πάνω του ή μήπως έχεις κάνει μία επιλογή που δεν οδηγεί εκεί που αναμένεις. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διαβάσεις τα εμπόδια που είναι μπροστά σου και να αποφύγεις να εκτεθείς με βιαστικές επιλογές και κινήσεις. 

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα μπορούσε να σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου ώστε να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που δε θα ήθελες να βρεις απέναντι σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα λεγόμενα σου και φρόντισε να εκμαιεύσεις δηλώσεις και απαντήσεις από την άλλη πλευρά. Φρόντισε να κερδίσεις χρόνο και να αποφύγεις να αντιπαρατεθείς σε εκβάσεις που θα οδηγήσουν σε άγονα εδάφη. Από την άλλη πλευρά, αν θεωρείς πως το ένστικτο σου είναι ισχυρό, τότε προσπάθησε να το βάλεις στη θέση του οδηγού των εξελίξεων, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε σκέψεις που κάνεις και μπορεί να μην ακολουθούν την απόλυτη λογική. 

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία δύσκολη κατάσταση σε μία χρονική συγκυρία που καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα που σε περιορίζουν και σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως κάποιες επιλογές που ζυγίζεις ώστε να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις υιοθετώντας τες δεν είναι και τόσο εύκολες. Ίσως να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις μέσα στο μυαλό σου σχετικά με την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής και να προσπαθείς να ισορροπήσεις δεδομένα που αφορούν τον υλικό και το συναισθηματικό τομέα. Μη βιάζεσαι να κρίνεις το άτομο ή την πρόταση που έχεις απέναντι σου, αφού κάποια πράγματα δεν είναι όπως κάποιοι θέλουν να φαίνονται. 

 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου, η τελευταία της διετίας που πέρασε στον άξονα του ζωδίου σου, φαίνεται να είναι καθοριστική σχετικά με την κατεύθυνση των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Καλείσαι να αποφασίσεις αν μπορείς να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά που έχεις απέναντι σου, αν είσαι έτοιμος/η να μοιραστείς με το άλλο άτομο, να επενδύσεις σε αυτό που σου έχει προταθεί. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με γνώμονα το ένστικτο, και αν αυτό είναι δύσκολο για εσένα, χρησιμοποίησε το ένστικτο ενός κοντινού σου προσώπου που γνωρίζεις πως μπορείς να το εμπιστευτείς. Αν υπάρχει μία επιστροφή από το παρελθόν στη ζωή σου, τότε προσπάθησε να ακούσεις προσεκτικά αυτά που θα ειπωθούν γιατί μπορεί να αλλάξουν πολλά από όσα σκέφτεσαι. 

 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα αποτελέσει την αφορμή για να ασχοληθείς με τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας σου, να τολμήσεις να μιλήσεις για θέματα που αφήνεις να σέρνονται και δεν αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να επιτρέπεις σε τρίτους να ορίζουν τις καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεσαι άμεσα, αφού με αυτό τον τρόπο γίνεσαι έρμαιο των απόψεων τρίτων. Ένα άλλο θέμα που χρειάζεται να επιλύσεις είναι ένα ζήτημα που αφορά την υγεία σου και δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς.  Δώσε βάση στο καμπανάκι που χτυπά και σταμάτα να λειτουργείς σαν να μην τρέχει τίποτα.

 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να αξιολογήσεις την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να ζορίζεσαι να χωρέσεις στα καλούπια που έχουν τεθεί από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να επαναστατείς. Μπορεί να έχεις γνωρίσει ένα άτομο που σε κάνει να ονειρεύεσαι και να έχεις αφήσει στο περιθώριο ότι άλλο επηρεάζει τη ζωή σου. Μπορεί τέλος να αντιλαμβάνεσαι πως η υπάρχουσα σχέση σου δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω και να αναζητάς διέξοδο διαφυγής. Να έχεις όμως στο μυαλό σου πως κάθε ένδειξη για τη σχέση σου θα πρέπει να αξιολογείται τόσο συναισθηματικά όσο και λογικά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων