Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ18
Αυγ
Νεα Σεληνη 19/8/2020
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 19ης Αυγούστου στην 26η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον Ερμή, τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό και quincunx με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να τονίζει στους/ις εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Παρθένος) πως χρειάζεται να λειτουργήσουν με γνώμονα τον εαυτό τους.

Ίσως να λάβεις αποφάσεις που μοιάζουν υπερβολικά εγωιστικές, που βασίζονται μόνο στις δικές σου επιθυμίες και διαθέσεις και αφήνουν στο περιθώριο τις ανάγκες τρίτων. Μπορεί να αποφασίσεις να εκφραστείς με τρόπο που δε σηκώνει παρερμηνείες ή ανταλλαγή απόψεων, να θελήσεις να κινηθείς με γνώμονα τον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη τις σκέψεις και βλέψεις τρίτων. Μπορεί πάλι να λειτουργήσεις κάπως υπερβολικά και να δημιουργήσεις ρήγμα στη σχέση σου με πρόσωπα εξουσίας, θέλοντας όμως να δηλώσεις την παρουσία σου και να διεκδικήσεις το χώρο που δε σου προσφέρουν.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να προσθέσεις στη ζωή σου στιγμές ευχαρίστησης και χαράς, να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να αφήσεις για λίγο στο περιθώριο μία καθημερινότητα που σε βαραίνει επικίνδυνα. Θα θελήσεις να λειτουργήσεις με παιδική ανεμελιά και αθωότητα, να φλερτάρεις και να ασχοληθείς με τη σχέση σου, να κάνεις ενδιαφέρουσες προτάσεις στο άτομο που σε έχει κάνει να ερωτευτείς. Φρόντισε να πραγματοποιήσεις μία σύντομη απόδραση και θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη από κάτι τέτοιο για να μπορέσεις να δεις το μέλλον πολύ περισσότερο αισιόδοξα.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού σου και να αντιληφθείς πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να καθαρίσεις το χώρο στον οποίο περνάς το χρόνο σου. Μπορεί μία τέτοια σκέψη να σε βαραίνει και να σε προβληματίζει, να σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου, αλλά την ίδια στιγμή αποτελεί μία πολύ καλή στιγμή ώστε να εκκινήσεις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία μετακόμισης ή αλλαγής επαγγελματικής στέγης, τότε καλό θα ήταν να λειτουργήσεις με γνώμονα την ομαδικότητα, ώστε να μη λαμβάνεις αποφάσεις που βασίζονται μόνο στις δικές σου ανάγκες.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή την οποία έχεις σχεδιάσει ή έχεις ανάγκη, η οποία είναι σε θέση να σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από τα γνώριμα ζητήματα της ζωής σου. Ίσως να θελήσεις να απομακρυνθείς από το έτερο ήμισυ, να δοκιμάσεις να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που σου έχουν λείψει. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να δοκιμάσεις να κάνεις γνωριμίες για να μπορέσεις να σπάσεις μία επαναλαμβανόμενη ρουτίνα.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να συζητάς επαγγελματικές προτάσεις και να αναζητάς τον τρόπο ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μπορεί να αποφασίζεις να κάνεις περικοπές σε έξοδα που υπάρχουν στη ζωή σου και είναι πιθανό να αφορούν και ένα άλλο μέλος αυτής. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να σταματήσεις να είσαι τόσο δοτικός/η απέναντι σε ανθρώπους από τους οποίους δε λαμβάνεις το αντάλλαγμα που αναμένεις.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θέλει να σου υπενθυμίσει πως δεν μπορείς να προλάβεις τα πάντα, πως δεν είσαι σε θέση να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις και επιθυμίες όλων των γύρω σου. Μπορεί να αισθάνεσαι πως έχεις την ικανότητα να ζήσεις όπως θέλεις, πως έχεις ευκαιρίες ώστε να λειτουργήσεις με γνώμονα τον εαυτό σου, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και καθημερινές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοείς. Η διάθεση σου να λειτουργήσεις εγωιστικά και αλαζονικά θα βρει αντιστάσεις από πρόσωπα που έχουν εξουσία στα χέρια τους και έχουν τη δυνατότητα να θέτουν κανόνες τους οποίους δεν μπορείς να αγνοείς. Από την άλλη βέβαια πλευρά, αν έχεις τη δυνατότητα να θέσεις τους κανόνες, τότε λειτούργησε με τρόπο που δεν επιτρέπει σε τρίτους να αμφισβητούν τις προθέσεις σου.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μοιάζει να σου τονίζει πως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δε σου επιτρέπουν να χαρείς τις ημέρες σου, πως είσαι αναγκασμένος/η να λειτουργείς εντός συγκεκριμένου πλαισίου δράσης το οποίο ορίζουν τρίτοι. Θα χρειαστεί να προσέξεις τα όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να προστατέψεις τον εαυτό σου από ανθρώπους που έχουν την τάση να επεκτείνουν τον τομέα της δράσης τους πέρα από αυτό που αντέχουν οι γύρω τους. Αν πάλι κουβαλάς μεγάλες δόσεις σωματικής και πνευματικής κούρασης, τότε προσπάθησε να απομονωθείς ώστε να βρεις και πάλι τα πατήματα σου, ακόμα και αν μία τέτοια απόφαση από την πλευρά σου, μπορεί να θεωρηθεί εγωιστική και αλαζονική από τρίτους. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού κύκλου που σου έχουν λείψει. Έχεις επίσης την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα η οποία δε κάνει περισσότερο ομαδικό/η, σε βοηθά ώστε να βγεις από το στενό πλαίσιο της καθημερινής ρουτίνας. Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες που θα σε απομακρύνουν από τις μνήμες του παρελθόντος  που αφήνεις πίσω σου ή να αντιληφθείς πως μία φιλία μοιάζει να λαμβάνει μία διαφορετική διάσταση στη ζωή σου, με το ερωτικό στοιχείο να αναδεικνύεται και να φουντώνει. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να αλλάξεις ταχύτητα στον επαγγελματικό τομέα, να εκφράσεις την ανάγκη σου να φανείς και να πάψεις να κρύβεσαι από τους γύρω σου. Μπορεί να ξεκινά κάτι νέο στον εργασιακό χώρο, κάτι που σε κάνει να φαίνεσαι και να αποτελείς μία σημαντική μονάδα μέσα σε ένα σύνολο. Μπορεί πάλι να αναδείξεις μία έντονη προσωπικότητα μέσα σε ένα εργασιακό κύκλο ανθρώπων με ισχύ και εξουσία, κάτι που σε βοηθά να αποδείξεις πως μπορείς να θεωρηθείς ισάξιος/α τους. Μη φοβηθείς τις συγκρίσεις, αφού δεν έχεις κάτι να χάσεις αυτή την περίοδο, ειδικά αν είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να αναλάβεις στους ώμους σου ευθύνες και υποχρεώσεις. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μοιάζει να θέλει να σε βοηθήσει να ταξιδέψεις, να βρεθείς μακριά από ένα γνώριμο σκηνικό στο οποίο ζεις τον τελευταίο καιρό και σε περιορίζει. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που σε κάνουν να αισθάνεσαι και πάλι παιδί, να αναζωογονήσεις την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου, να φλερτάρεις και να αναζητήσεις τον/ην ερωτικό/η σύντροφο που έχεις ανάγκη. Ίσως πάλι να παρουσιαστεί η ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν, αφήνοντας στο περιθώριο τα προβλήματα οικονομικής κυρίως φύσεως, τα οποία όμως δεν εξαφανίζονται. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, αν επιτρέψεις στην άλλη πλευρά να πάρει τα ηνία στα χέρια της. Καλείσαι να επιτρέψεις στο έτερο ήμισυ να προχωρήσει σε δράσεις που δεν αποφασίζεις να αναλάβεις εσύ ο/η ίδιος/α, κάτι που βέβαια σε αγχώνει και σε προβληματίζει αφού δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να εμπιστευτείς και πολύ εύκολα. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο δεν είσαι σε θέση να λειτουργήσεις λογικά και ουσιαστικά, οπότε καλύτερα να παρατηρήσεις τον τρόπο που κινείται η άλλη πλευρά και να πάρεις κάποια μαθήματα σχετικά με τον τρόπο που μπορείς να μοιράζεσαι τη ζωή σου. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να τονώσεις την προσωπική σου ζωή. Επέτρεψε στο/η σύντροφο να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να αναθερμάνει τη σχέση σας, όσο εσύ μοιάζεις παγωμένος/η μπροστά στις εξελίξεις. Αν είσαι μόνος/η ή προβληματισμένος/η σχετικά με μία σχέση που δε βαδίζει και με πολύ σταθερά βήματα, τότε φρόντισε να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες. Η επαφή σου με κόσμο θα σε βοηθήσει να αποδράσεις από ένα σκηνικό που σε βαραίνει, ώστε να μπορέσεις να διαμορφώσεις τος αποφάσεις σου με τον πλέον αντικειμενικό τρόπο. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να βελτιώσεις τα πράγματα στον τομέα της καθημερινότητας σου. Προσπάθησε να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας και να διώξεις από το οπτικό σου πεδίο κάποιες δράσεις που δε σου προσφέρουν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μπορεί με αυτή την πράξη να δημιουργήσεις κάποιες ρωγμές στη σχέση σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, αλλά καλύτερα να είσαι ξεκάθαρος/η με τις προθέσεις σου παρά να βασίζεσαι σε υποσχέσεις που δεν έχουν ουσιαστική σχέση με την πραγματικότητα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων