Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



29
Σεπ
Πανσεληνος 1/10/2020
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 1ης Οκτωβρίου στην 9η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα φαίνεται να φέρνει σε άμεση επαφή τους/ις εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) με το τραύμα που υπάρχει στη ζωή τους.

Θα χρειαστεί να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε καταστάσεις που λειτουργούν σαν ανοικτές πληγές πάνω σου, να αποφασίσεις να θεραπεύσεις καταστάσεις που δεν μπορούν να συνεχίσουν να σε οδηγούν σε αφαίμαξη. Μία σχέση που σε φθείρει δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται, εκτός και αν κάνεις την αυτοκριτική σου και αποφασίσεις να διορθώσεις τη δική σου στάση και συμπεριφορά απέναντι στην κατάσταση. Μία επαγγελματική προοπτική που σε βαραίνει δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνη της, εκτός και αν μιλήσεις ανοικτά για τα παράπονα σου και προσπαθήσεις να αλλάξεις τον εαυτό σου. Η βιασύνη και η παρόρμηση είναι κακοί παράγοντες αυτή τη χρονική στιγμή, οπότε φρόντισε να ακούσεις το σώμα και το ένστικτο σου που γνωρίζουν πολύ καλύτερα την έννοια του χρόνου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Χείρωνα θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή ώστε να αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις το τραύμα που προσπαθείς να καλύψεις. Είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου, να παραδεχτείς τα λάθη σου και να αποφασίσεις να τιμωρήσεις τον εαυτό σου. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως θα αυτομαστιγωθείς, αλλά πως θα αποφασίσεις να συμπεριφερθείς διαφορετικά από αυτό που έχεις συνηθίσει. Θα μπορούσες να γίνεις συνοδηγός, να καθίσεις και πάλι στα θρανία για να εκπαιδευτείς, να παραδεχτείς την ανωτερότητα ενός άλλου ανθρώπου, να αποφασίσεις να βάλεις στην άκρη τον προσωπικό σου εγωισμό.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Κριό θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν επαγγελματικά ζητήματα τα οποία δε σου επιτρέπουν να κοιμάσαι ανάλαφρα τα βράδια. Καλείσαι να ανακαλύψεις τους πραγματικούς λόγους για αυτό το γεγονός, να φροντίσεις να φέρεις στην επιφάνεια τα ζητήματα που καταφέρνουν να σε αγχώνουν. Ίσως να είναι καιρός να παραδεχτείς πως έχεις κουραστεί να βρίσκεσαι σε ένα εργασιακό σχήμα που έχει κάνει τον κύκλο του, να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες συνεργασίες έχουν αλλάξει τη δομή τους. Τέλος, φρόντισε τον εαυτό σου και θωράκισε τον οργανισμό σου, αφού δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς τα σημάδια που έχουν να κάνουν με την υγεία σου.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει να αποτελεί μία μορφή κάθαρσης για τις σχέσεις σου με άτομα του φιλικού κύκλου. Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις και καλείσαι να λάβεις μέρος σε συζητήσεις που μπορεί να μην είναι ευχάριστες. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πρόσωπα έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το δικό τους δρόμο, αγνοώντας την έννοια της συμμετοχής και του διαλόγου. Ίσως πάλι να είσαι εσύ αυτός/η που δεν αντέχει να είναι μέλος μίας ομάδας που δε σου ταιριάζει πλέον, και να προκύψουν συζητήσεις που είναι πιο δύσκολες από όσο θα περίμενες.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Κριό θα αποτελέσει ένα ηχηρό καμπανάκι σχετικά με τις δυσλειτουργίες μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα κατανοήσεις πως υπάρχει ένα αγκάθι που δεν μπορείς να προσπαθείς να το αγνοήσεις, θα συνειδητοποιήσεις πως η σχέση σου με άτομα εξουσίας έχει δυσκολέψει και δεν είσαι σε θέση να συμπλεύσεις πλέον μαζί τους. Ίσως να αναγκάζεσαι να δεχτείς δύσκολες αποφάσεις και να χρειαστεί να αλλάξεις κατεύθυνση στον τομέα της καριέρας, έχοντας αποφασίσει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Αν θα τολμούσες να εκτεθείς, χρειάζεται να θυμάσαι πως μία τέτοια πράξη σε αγχώνει, αλλά παράλληλα σου παρέχει την ευκαιρία να θεραπεύσεις την πληγή της έλλειψης θάρρους και τόλμης ώστε να αντιμετωπίσεις την κοινωνία κατάματα.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να επιλύσεις τα θέματα που αντιμετωπίζεις γύρω σου, μέσω της δικής σου απόπειρας αυτοβελτίωσης. Καλείσαι να ξεπεράσεις τις προσωπικές σου αγκυλώσεις, να τολμήσεις να έρθεις σε ρήξη με κομμάτια του εαυτού σου που διατηρείς τόσο καιρό. Είναι η ώρα που θα τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω και να αποδράσεις από μία προσωπικότητα που έχεις στήσει γύρω σου και σε αναγκάζει να μένεις περιχαρακωμένος/η στις δικές σου δυσκαμψίες. Μπορείς να αποδείξεις πως είσαι ικανός/η να κάνεις την αυτοκριτική σου, γι’ αυτό μην την αποφύγεις θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο παραδέχεσαι τις αδυναμίες σου. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Κριό θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθεις σε επαφή με προβλήματα που πηγάζουν από τον οικονομικό τομέα, Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάποια έξοδα που έχουν προκύψει και να αναλάβεις ευθύνες τις οποίες η άλλη πλευρά μπορεί να ζορίζεται να διαχειριστεί. Θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη με στόχο να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες, να κάνεις κινήσεις που δείχνουν αποφασιστικότητα ώστε να τερματίσεις κάτι που σε ταλαιπωρεί. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να έρθεις σε άμεση επαφή με το/η σύντροφο και να λύσετε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σου φαντάζει πολύ τολμηρό αυτή τη χρονική στιγμή. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει τη χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την υποχρέωση να έρθεις σε άμεση αντιπαράθεση με το έτερο ήμισυ. Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη σχέση σου θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια περισσότερα δεδομένα που καταφέρνουν να δημιουργούν απόσταση ανάμεσα σας. Ο/η σύντροφος έχει κάποια προβλήματα που σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως δε βαδίζετε σταθερά, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και ευκαιρίες για θεραπεία τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις. Αν πάλι κλείνει ένα επαγγελματικό κεφάλαιο, τότε φρόντισε να μην αφήσεις εκκρεμότητες και να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με τον πλέον ομαλό τρόπο, γιατί δε χρειάζεται να αφήσεις κακές εντυπώσεις σε άτομα που είναι πιθανό να συναντήσεις στο μέλλον. 

 

Σκορπιός

 

Η Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί την ευκαιρία σου ώστε να διαμορφώσεις κάπως διαφορετικά τον τομέα της καθημερινότητας ώστε να πάψει να αποτελεί ένα ναρκοπέδιο για εσένα. Φρόντισε τις σχέσεις σου με πρόσωπα της δουλειάς σου και προσπάθησε να ρίξεις γέφυρες προς κάποιες κατευθύνσεις που μοιάζουν προβληματικές. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με την υγεία σου, να φροντίσεις τη διατροφή σου και να εξετάσεις το ενδεχόμενο της σωματικής άσκησης, Μην ξεχνάς βέβαια πως πολλά θέματα που αντιμετωπίζεις προέρχονται από το γεγονός πως δε μιλάς, οπότε χρειάζεται να προσμετρήσεις αυτή την παράμετρο στην παραπάνω προσπάθεια που αποφασίζεις να θέσεις σε εφαρμογή. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια τις πιθανές δυσλειτουργίες στην προσωπική σου ζωή και θα θελήσει να επισημάνει την ανάγκη να γίνουν βελτιώσεις σε αυτό τον τομέα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες παθογένειες που μέχρι σήμερα άφηνες στο περιθώριο, γιατί η επαφή σου με το έτερο ήμισυ δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι αυτή που έχεις συνηθίσει. Ίσως πάλι να είναι καιρός να παραδεχτείς πως το υπερβολικό ρίσκο στον ερωτικό τομέα δε σου βγαίνει πάντα σε καλό, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσες να αποφασίσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική. Τέλος, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να είσαι κοντά τους και να αφουγκραστείς τις ανάγκες τους, πριν να γίνουν πληγές στη μεταξύ σας σχέση. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί ένα καμπανάκι που ηχεί στα αυτά σου και έχει ως στόχο να σου υπενθυμίσει πως δεν μπορείς να αγνοείς τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς σου. Η επαφή σου με οικεία πρόσωπα έχει δυσκολίες και αυτές βασίζονται στο γεγονός πως δεν μπορείς να βρίσκεσαι πολλές ώρες στον ίδιο χώρο μαζί τους. Ίσως να συνειδητοποιείς πως η σχέση σου βρίσκεσαι σε κομβικό σημείο και δεν μπορούν να χωνευτούν κάποια προβλήματα που μέχρι σήμερα αφήνονταν στην άκρη. Στον επαγγελματικό τομέα, αν κάτι τελειώνει, τότε είναι καιρός να το πάρεις απόφαση και να κλείσεις πίσω σου μία πόρτα που σε οδηγεί στο επόμενο άγνωστο βήμα της ζωής σου. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία σου, να σε βάλει στη διαδικασία να χρειαστεί να εκφραστείς με τρόπο που δεν είναι γνώριμος σε εσένα και απαιτεί προσπάθεια. Ίσως να είναι καιρός να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του συγγενικού σου κύκλου ώστε να τα στηρίξεις, να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις ανάγκες τους και να ασχοληθείς μαζί τους. Ίσως πάλι να γίνει αντιληπτό πως η επικοινωνία σου με κάποια άτομα είναι μία τραυματική πράξη, αφού δεν είναι εφικτό να μιλήσετε την ίδια γλώσσα, κάτι που σας οδηγεί σε λεκτικές συγκρούσεις. Στον τομέα των μετακινήσεων, κάτι θα εμποδίσει τη ροή των δραστηριοτήτων σου, οπότε φρόντισε να αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Κριό θα αποτελέσει την αφορμή ώστε να συνειδητοποιήσεις τη σημασία του να φροντίζεις τα χρήματα σου, Καλείσαι να βάλεις ένα τέλος σε σπατάλες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, να προσέξεις τα έξοδα σου και να συμμαζέψεις τις υποχρεώσεις σου. Ίσως να χρειαστεί να περικόψεις κάποιες συνήθειες σου οι οποίες είναι πολυδάπανες και τις οποίες δεν είσαι σε θέση να υποστηρίξεις. Αν πάλι προκύψουν αλλαγές στα έσοδα σου, τότε φρόντισε να ενταχθείς ομαλά μέσα  στο νέο πλαίσιο, ανοίγοντας παράλληλα τον κοινωνικό σου κύκλο και προσπαθώντας να βρεις καλύτερες ευκαιρίες από τις υπάρχουσες.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων