Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ30
Οκτ
Πανσεληνος 31/10/2020
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου στην 8η μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων του τέλους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα προκύψουν οικονομικές αναταράξεις που φαίνεται να επηρεάζουν τα δεδομένα της εποχής, με στόχο να μοιραστεί κάπως διαφορετικά η τράπουλα. Ίσως να αποφασίσεις να ακολουθήσεις ένα νέο επαγγελματικό δρόμο, να βρεθείς σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα παρουσιάσεις ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ίσως να βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις τρίτων που σε σοκάρουν και σε κάνουν να συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να παραμένεις με τα χέρια σταυρωμένα. Είναι καιρός να τολμήσεις να ανακατέψεις την τράπουλα που κρατάς στα χέρια σου, θέλοντας να προσθέσεις φρέσκο αέρα σε μία ζωή που έχει βαλτώσει.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικές αναταράξεις που έχουν ως στόχο να σε βάλουν στη διαδικασία να εξετάσεις το ενδεχόμενο να πάψεις να λειτουργείς ατομικά. Θα μπορούσες να σκεφτείς να γίνεις μέλος μίας ομάδας η οποία σου παρέχει μία μορφή ασφάλειας ως προς τον τομέα των εξόδων που αναλαμβάνεις στις πλάτες σου. Ίσως πάλι να προκύψουν αλλαγές στην αμοιβή σου και να χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείς κάποια δεδομένα, να είναι απαραίτητο να προασπίσεις τα κεκτημένα σου, αφού δημιουργούνται νέα δεδομένα που δεν είναι προς το συμφέρον σου.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Ουρανό σηματοδοτεί αναταράξεις τις οποίες δεν μπορείς να αποφύγεις, τις οποίες καλείσαι να χωνέψεις και να αποφασίσεις να ακολουθήσεις. Μία αλλαγή στον προσωπικό τομέα μπορεί να περνά μέσα από ένα χωρισμό που είναι ξαφνικός, που σε πιάνει στον ύπνο ή που ταρακουνά το έτερο ήμισυ εφόσον αποφασίζεις να μιλήσεις ανοικτά και να παρουσιάσεις τα νέα δεδομένα. Στον επαγγελματικό τομέα αναζητάς τον τρόπο να σπάσεις τη μονοτονία της καθημερινότητας, να διαταράξεις τις υπάρχουσες ισορροπίες και να τολμήσεις να αποδεχτείς μία πρόταση που μπορεί να στρέφει την καριέρα σου ακόμα και σε καινούργια κατεύθυνση, Τέλος, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τον εαυτό σου, γιατί κάποιες βιαστικές και παράτολμες κινήσεις μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη σωματική σου υγεία.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μοιάζει με μία εξέλιξη την οποία δεν περίμενες και η οποία είναι ικανή να σε αποπροσανατολίσει. Υπάρχουν νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα, καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα και να βλέπεις γύρω σου απειλές και κινδύνους. Κάποια νέα που αφορούν τον τομέα της εργασίας μπορεί να σε πιάσουν στον ύπνο και να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι κινούνται παρασκηνιακά και έχουν μάλιστα κάνει και κάποια βήματα που ανατρέπουν τα δεδομένα. Τέλος, φρόντισε τη σωματική σου υγεία και μην παραμελείς τον εαυτό σου, γιατί τα καμπανάκια χτυπούν και δεν μπορείς να συνεχίσεις να τα αγνοείς.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα μπορούσε να αποτελέσει τη διέξοδο που αναζητάς για να σπάσεις τα δεσμά μίας μονότονης καθημερινότητας που σε εγκλωβίζει τον τελευταίο καιρό. Η βοήθεια που θα λάβεις από άτομα του φιλικού κύκλου μπορεί να είναι σημαντική και να σε υποστηρίξει ώστε να βρεις λύσεις σε θέματα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που σε βαραίνουν. Καλό θα ήταν να πάρεις τη γνώμη ανθρώπων που σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο, αφού έχεις ανάγκη από μία ακόμα και αντίθετη ματιά απέναντι στα πράγματα, από καινοτόμες ιδέες και απόψεις. Τέλος, φρόντισε να προσθέσεις στη ζωή σου δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αλλάζεις παραστάσεις.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα φέρει αναστάτωση στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας, μέσα από εξελίξεις που είναι ταχύτατες και δεν μπορούν να κρυφτούν. Ίσως να βρίσκεσαι μπροστά στην αλλαγή της δουλειάς σου, να αποδέχεσαι μία νέα πρόταση που έχεις δεχτεί ή να κλείνεις την πόρτα σε μία προοπτική που σε προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να προκύπτουν εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας και να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις το νέο ρόλο που σου ανατίθεται. Σε κάθε περίπτωση καλείσαι να αποφασίσεις αν μπορείς να χωρέσεις στα καινούργια δεδομένα ή αν είναι εφικτό να αντέξεις τις προκλήσεις που δέχεσαι. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ανοικτά και να εξηγήσεις κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν τολμάς να φέρεις στην επιφάνεια. Η ιδέα που έχεις θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να δοθεί λύση σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει και έχει βαλτώσει τον τομέα της δουλειάς σου. Μπορείς να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική και να προκαλέσεις αναταράξεις στα υπάρχοντα δεδομένα, αρκεί να τολμήσεις να βγεις από το πλαίσιο που συνήθως σκέφτεσαι. Μία απόδραση αυτή την περίοδο θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία για να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα φέρει αναταραχή στην προσωπική σου ζωή και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία σημαντική απόφαση. Αν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα σχετικά με το παρελθόν σου, τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς τη σοβαρότητα του θέματος, αφού η πρόκληση που έχεις δεχτεί είναι παρούσα και σε επηρεάζει με τρόπο που δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς. Αν πάλι προσπαθείς να χωρέσεις τις υποχρεώσεις σου μέσα στα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκύψει, τότε καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες με γνώμονα όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά και τα άτομα που εξαρτώνται από εσένα. 

 

Σκορπιός

 

Η Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε καλεί να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο απέναντι σου που έχει απαιτήσεις. Θα χρειαστεί να ακούσεις τα λεγόμενα αυτού του ατόμου και να αντιμετωπίσεις τις σκέψεις του, ακόμα και αν αυτές σε εκθέτουν. Ίσως να έρθει στην επιφάνεια η πραγματικότητα και να πάψεις να κρύβεσαι σε μία σκιά όπως είχες συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να είναι καιρός να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να καθυστερείς τις επαγγελματικές εξελίξεις της ζωής σου, ή θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις οι οποίες θα ταρακουνήσουν το έδαφος πάνω στο οποίο πατάς. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τη σταθερότητα της καθημερινότητας σου, να αποτελεί μία πρόκληση που σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις. Μπορεί να υπάρξουν νεύρα στον εργασιακό χώρο και να λεχθούν πράγματα που ανατρέπουν την εικόνα που είχες για κάποιους συναδέλφους και συνεργάτες. Μπορεί να προκύψει μία επαγγελματική πρόταση και να σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις το ενδεχόμενο να στρίψεις προς μία νέα κατεύθυνση, που αλλάζει εντελώς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Μπορεί τέλος να παρατηρήσεις κάποια θέματα σχετικά με την υγεία σου, τα οποία σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως καλείσαι να φροντίσεις τον εαυτό σου, να τροποποιήσεις τη σωματική και πνευματική σου άσκηση.  

 

Αιγόκερως

Η ευνοϊκή για εσένα Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, μέσα από τη συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την έννοια του ηλεκτροσόκ, να αλλάζει τον τρόπο που έβλεπες το μέλλον σου, να περνά μέσα από τη συνειδητοποίηση πως καλείσαι να εμπιστευτείς την έννοια του χρόνου, χωρίς όμως να σημαίνει πως καθυστερείς να λάβεις αποφάσεις και να προχωρήσεις σε δράσεις. Αν είσαι βαλτωμένος/η στη σχέση σου, τότε ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να βάλει φωτιά και να αποτελέσει τον καταλύτη σημαντικών εξελίξεων. Αν αυτό το τρίτο άτομο είναι μία εγκυμοσύνη που δεν περίμενες, τότε προετοιμάσου για αποφάσεις που θα αλλάξουν εντελώς τη ζωή σου. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα ταρακουνήσει τις σταθερές της ζωής σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που παραμένουν στάσιμες και τις οποίες δεν τολμάς να αγγίξεις. Μία λεκτική σύγκρουση θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου και δεν τολμάς να εξωτερικεύσεις, να γίνεις περισσότερο άμεσος/η με τις ανάγκες σου, να ξεφορτωθείς από πάνω σου τα βάρη που θεωρείς πως δεν είναι δικά σου. Μία επαγγελματική πρόκληση αυτή την περίοδο μπορεί να ανοίγει και την προοπτική μίας μετακίνησης κάπου μακριά, κάτι που δεν μπορείς να αποφασίσεις χωρίς να σκεφτείς και τα κοντινά σου πρόσωπα. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα αποτελέσει την αφορμή για να λεχθούν πράγματα που είναι έντονα και καθοριστικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν ανοίξεις το στόμα σου, μπορεί να εκφράσεις σκέψεις που κρατάς καιρό κρυμμένες μέσα σου και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα μιλήσεις με ωμή ειλικρίνεια. Αν αποφασίσεις να γίνεις περισσότερο άμεσος/η από όσο συνηθίζεις, τότε να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να έχεις ουσιαστικά επιχειρήματα για αυτά που θα πεις, οπότε μην προσπαθήσεις απλά να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

38 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Θεσεις πλανητων