Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



14
Νοε
Νεα Σεληνη 15/11/2020
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 15ης Νοεμβρίου στην 23η μοίρα του Σκορπιού σε εξάγωνο με τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να αποτελεί την κατάλληλη χρονική στιγμή για να τεθεί σε ισχύ η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται από εδώ και πέρα. Κλείνοντας μία περίοδο δύο περίπου μηνών πίσω σου, καλείσαι να θάψεις ότι αφήνεις οριστικά και να προχωρήσεις παρακάτω έχοντας συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος που θα κουβαλήσεις μαζί σου. Μπορεί να έχεις αποτύχει σε κάποιους από τους στόχους σου, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί το λόγο για τον οποίο κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ίσως να είναι καιρός να γιορτάσεις τη γέννηση του νέου σου εαυτού, να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες δείχνεις πρόθυμος/η αλλά και έτοιμος/η να φέρεις εις πέρας, έχοντας δοκιμαστεί σε καταστάσεις που δυνάμωσαν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα αποτελέσει την ευκαιρία σου να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μετά από μία περίοδο δύο περίπου μηνών κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει την εικόνα που έχεις για τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου, είναι καιρός να πεθάνουν οι σχέσεις με κάποιους εξ αυτών. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε οριστικές ρήξεις, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πως καλείσαι να μεταμορφώσεις ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα σε βάλει στη διαδικασία να εξηγήσεις κάποια πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει στον επαγγελματικό τομέα και έχουν διαμορφώσει μία δύσκολη καθημερινότητα στη ζωή σου. Είναι καιρός να μιλήσεις με τρόπο που γίνεται κατανοητός από τους γύρω σου και παράλληλα να δείξεις πως βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αλλαγής του τρόπου που σκέφτεσαι. Αν πάλι αλλάζει κάτι στον εργασιακό χώρο, τότε φρόντισε να κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου, αποφεύγοντας να κριτικάρεις τους άλλους, αλλά εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στις νέες σου προθέσεις και διαθέσεις.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις σε αλλαγές στον τομέα της καθημερινότητας σου, ξεκινώντας από τη διατροφή και την υγεία σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να κόψεις κάποιες συνήθειες που έχουν την τάση να δυσκολεύουν τη ροή της ημέρας σου και να σε βαραίνουν. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να διαβάσεις καλά τα σημάδια που υπάρχουν γύρω σου και αφορούν την αλλαγή του τρόπου σκέψης συναδέλφων και συνεργατών που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε αποστάσεις ανάμεσα σας.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα μπορούσε να ισχυροποιήσει τη σχέση σου, να σε βοηθήσει ώστε να πατήσεις καλύτερα μέσα σε αυτή χωρίς να έχεις αμφιβολίες και ανασφάλειες. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι και να μετατραπούν σε μία υγιή και σταθερή βάση για τη σχέση σου, να βρεις ανταπόκριση από την άλλη πλευρά και να νιώσεις ασφαλής. Ίσως πάλι να υπάρξει ένα νέο φλερτ στη ζωή σου το οποίο σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις το μοτίβο των σχέσεων σου, να μπεις στη διαδικασία να δεις την προσωπική σου ζωή μέσα από διαφορετική ματιά. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να παραμείνεις στην ομάδα των ισχυρών και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. 

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μοιάζει να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να προχωρήσεις σε τομές σε θέματα σχέσεων με κοντινά σου άτομα. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να αποφεύγεις να αντιπαρατεθείς με ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου και καλείστε να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας. Καλό θα ήταν να βγάλεις από μέσα σου όσα κρατάς, να πάψεις να κουβαλάς ενοχές και μνήμες που σε στοιχειώνουν. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να διαμορφώσεις κάπως διαφορετικά την καθημερινότητα σου, ώστε να περνάς χρόνο και με συγγενικά σου πρόσωπα, κάτι που σου έχει λείψει και είναι πιθανό να οφείλεται στην κρίση που έχει υπάρξει στη σχέση σας. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα βαθύνει τη σκέψη σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις ώστε να λάβεις ουσιαστικές απαντήσεις. Προσπάθησε να ρίξεις βάρος στην ουσία των πραγμάτων και να τονίσεις πως χρειάζεσαι κάποιες απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Καλό θα ήταν να πάψεις να παίζεις κρυφτό με τους γύρω σου και να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μία κατάσταση που δε σε βολεύει να παραμένει θολή και ασαφής. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να θέσεις τα οικονομικά δεδομένα πάνω σε νέα βάση. Τόλμησε να διεκδικήσεις περισσότερα από όσα σου προσφέρουν, έχοντας όμως μέχρι σήμερα αποδείξει πως μπορείς να κουβαλήσεις στους ώμους σου τις ευθύνες που κάποιοι δίστασαν να αναλάβουν πάνω τους. Φρόντισε να κυνηγήσεις το όνειρο μίας νέας επαγγελματικής πρόκλησης, πιστεύοντας πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις συνέπειες αυτού που ξεκινάς, αφού έχεις προηγουμένως αναμετρηθεί με ανθρώπους μέσα στην οικογένεια που κατάφερναν να ρίχνουν τη σκιά τους πάνω σου. Τέλος, δείξε αποφασιστικότητα να τελειώσεις μία κατάσταση που όσο παραμένει ζωντανή, τόσο σε δυσκολεύει να ξεδιπλώσεις τις διαθέσεις σου.

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις μία νέα αρχή στον εργασιακό τομέα, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και γνωρίζοντας πως μπορεί να ρισκάρεις πολλά. Θα χρειαστείς μεγάλες δόσεις εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να έχεις κερδίσει μέσα από τις αναμετρήσεις του προηγούμενο χρονικού διαστήματος με τους συναδέλφους σου. Θα χρειαστεί επίσης να μπορείς να πείσεις με τα λεγόμενα σου, κάτι που είναι αρκετά εύκολο εφόσον αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου που μπορεί να σου στέλνει σινιάλα που δύσκολα γίνονται αντιληπτά από άλλους. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε δυσκολεύουν ώστε να ζήσεις την καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με θέματα που δεν είναι απαραίτητο να είναι φανερά σε όλους και να επιλύσεις προβλήματα που όσο τα αφήνεις, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνουν και θα απειλούν την οικονομική σου ανεξαρτησία. Αν πάλι συζητάς κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, τότε συνέχισε να λειτουργείς στο σκοτάδι και να αποφύγεις ακόμα να ανοίξεις τα χαρτιά σου μπροστά σε ανθρώπους που δεν είσαι βέβαιος/η αν θα σε σεβαστούν την επιθυμία σου να διατηρήσουν ως μυστικό αυτό που θα μπορούσατε να συζητήσετε.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος ώστε να στηριχτείς στα πόδια σου μετά από μία δύσκολη χρονική περίοδο δύο-τριών μηνών που έχεις περάσει. Είναι καιρός να διαμορφώσεις εκ νέου τον κοινωνικό σου κύκλο, να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου και να εστιάσεις στα συμφέροντα σου, Ίσως να ξεκινά κάτι καινούργιο στον εργασιακό τομέα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να συστηθείς σε ανθρώπους που δεν μπορείς ακόμα να θεωρήσεις πως τους γνωρίζεις καλά. Ίσως πάλι να αναζητάς τη συντροφιά φίλων σου, μετά από μία περίοδο κρίσης της προσωπικής σου ζωής, που σε έφερε σε μία κατάσταση απομόνωσης ή μοναξιάς. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ξεκαθαρίσει ζητήματα επαγγελματικού περιεχομένου και θα σε βοηθήσει να πατήσεις καλύτερα σε περιβάλλοντα που έχουν αλλάξει. Καλείσαι να αναλάβεις ρόλους και ευθύνες που κατείχαν άλλοι μέχρι σήμερα, να αποφασίσεις αν θα αποδεχτείς μία πρόταση που σου έχει γίνει και μοιάζει να σε ιντριγκάρει. Στον προσωπικό τομέα, φρόντισε να εννοείς αυτά που θα πεις, γιατί θα αποτελέσουν τη βάση μίας νέας αρχής σε μία σχέση που καλείται να αλλάξει την εικόνα σου. Αν δεν είναι βέβαιος/η για όσα σκέφτεσαι, τότε καλό θα ήταν να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια που θα σε εκθέσουν στο μέλλον. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αποτελεί την αφορμή για να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου στην προσπάθεια να διαβάσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες τρίτων. Μπορείς να κάνεις ερωτήσεις που δεν είναι βολικές για όλους, ώστε να εξετάσεις τον τρόπο που κάποιοι θα απαντήσουν και θα θελήσουν να προσφέρουν διαβεβαιώσεις που ζητάς. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως είναι καιρός να προγραμματίσεις μία απόδραση που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις. Να έχεις όμως βεβαιώσει πως είσαι σε θέση να υποστηρίξεις οικονομικά αυτό το σχέδιο σου, γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να προσθέτεις έξοδα τα οποία δε θα είσαι σε θέση να υποστηρίξεις στο άμεσο μέλλον.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων