Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



28
Νοε
Σεληνιακη εκλειψη 30/11/2020
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου στην 8η μοίρα των Διδύμων, που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τέλους του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, μοιάζει να φέρνει εξελίξεις σε ένα διάλογο που είναι καιρός να λάβει χώρα.

Θα συνειδητοποιήσεις πως έχει φτάσει το τέλος της εποχής της παιδικής αθωότητας, πως είναι καιρός να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μιλήσεις ανοικτά. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως γίνεσαι δυσάρεστος/η για κάποιους, πως αποφασίζεις να εκθέσεις κάποιες συμπεριφορές τρίτων, πως αναγκάζεσαι να κριτικάρεις με έντονο τρόπο. Από την άλλη όμως πλευρά, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για κουβέντα που θα σε βάλει στο στόχαστρο, που θα χρειαστεί να έχεις βάσιμα επιχειρήματα για να στηρίξεις τη θέση και όχι γενικόλογες θεωρίες. Στον προσωπικό τομέα, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να βάλει φωτιά στη ζωή σου, οπότε φρόντισε να δράσεις συνετά αν δε θέλεις να τινάξεις τα πάντα στον αέρα.

 

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας σου, θέλοντας να σου τονίσει πως έχεις πολλά ανοικτά μέτωπα και καλό θα ήταν να αρχίσεις να κλείνεις κάποιες υποθέσεις. Προσπάθησε να συμμαζέψεις τις υποσχέσεις σου, να αποφύγεις τις μεγάλες κουβέντες και να δράσεις διπλωματικά απέναντι σε περιστάσεις που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Επίσης, φρόντισε να διασφαλίσεις τα χρονοδιαγράμματα των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, γιατί μπορεί να βιώνεις μία χαοτική καθημερινότητα η οποία απαιτεί προσεκτική διαχείριση από εδώ και πέρα.

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους θα επηρεάσει το οικονομικό σκέλος της ζωής σου, καθώς καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σε πιθανές συζητήσεις και συμφωνίες που καλείσαι να κάνεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις κάθε πιθανό ενθουσιασμό, να αποφύγεις να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες δε θα μπορέσεις να κρατήσεις και να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα σε κάθε πιθανό έγγραφο έχεις μπροστά σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε διαδικασία αγορών, προσπάθησε να συγκρίνεις τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου, γιατί καλείσαι να είσαι προσεκτικός/η με την επιλογή που θα κάνεις, αφού μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις.

 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει το πρώτο καμπανάκι σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με άτομα του άμεσου κύκλου σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο την κριτική κάποιων ανθρώπων, να χρειαστεί να τοποθετηθείς σε ισορροπίες που δεν πατάνε πολύ καλά στα πόδια τους, να είναι απαραίτητο ώστε να δώσεις κάποιες εξηγήσεις. Ίσως να βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που αρχίζεις να κατανοείς πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις, τα οποία καλύπτονταν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τα οποία ήσουν σε θέση να βάζεις στο περιθώριο. Από εδώ και πέρα καλείσαι να εκφραστείς, να φανείς, να διεκδικήσεις και να απαιτήσεις αυτά που θεωρείς πως αξίζεις ή σου ανήκουν.

 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους μπορεί να αποτελεί το τέλος μίας κατάστασης που βίωσες τους περασμένους τρεις μήνες. Η δοκιμασία σου θα πρέπει να έχει ένα αποτέλεσμα, να οδηγείσαι σε ένα συμπέρασμα που δε χωρά αμφιβολίες και αμφιταλαντεύσεις. Μπορεί να αποχωρείς από ένα εργασιακό περιβάλλον που δε σε ικανοποιεί πλέον, να κλείνει ένας κύκλος επαγγελματικού περιεχομένου. Μπορεί να θέλεις να πάρεις αποστάσεις από μία κατάσταση που σε φθείρει, να φροντίζεις να αποτραβηχτείς ώστε να βρεις και πάλι τα πατήματα σου. Σε κάθε περίπτωση, ψάξε μέσα σου τον τρόπο να αποδράσεις από αυτό που σε ζορίζει και μην εμπιστεύεσαι και πολύ τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα σου για ευκαιριακούς λόγους. 

 

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, να βγεις και πάλι έξω και να διεκδικήσεις χρόνο για τους φίλους σου. Προσπάθησε να σπάσεις μία μονότονη καθημερινότητα, να αλλάξεις τα δεδομένα της δουλειάς σου φροντίζοντας να προσθέσεις στην ημέρα σου και κάποιες δράσεις που σε βοηθούν να δεις περισσότερο αισιόδοξα τα πράγματα. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, να κάνεις σχέδια σχετικά με τη σχέση σου τα οποία μπορεί να περνούν και μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. 

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως καλείσαι να αλλάξεις τις ισορροπίες στο δίπολο δουλειά-οικογένεια. Μπορεί να χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις που αφορούν το σπίτι σου, να χρειαστεί να αναζητήσεις το νέο μέρος που θα ζεις από εδώ και πέρα. Μπορεί πάλι να υπάρχουν εξελίξεις στην οικογένεια και να είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσεις πως ο ρόλος σου αλλάζει και καλείσαι να εκπαιδευτείς σε αυτόν. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να λειτουργήσεις έξυπνα και να αποφύγεις να εκτεθείς στα μάτια ανθρώπων που δε χρειάζεται να έχουν μία τέτοια εικόνα για εσένα. 

 

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους θα μπορούσε να σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε δυσκολεύουν να αποδράσεις από τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνεις. Μπορεί να έχεις ανάγκη από μία εκδρομή, να αναζητάς την ευκαιρία να πάρεις αποστάσεις από μία καθημερινότητα που σε ζορίζει και αυτή η ανάγκη να γίνει πραγματικότητα. Μπορεί πάλι να ξεκινάς μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα η οποία σε βοηθά να ανοίξεις το μυαλό σου σε καινούργια δεδομένα, κάτι που σε κάνει να λάβεις αποστάσεις από ανθρώπους που κουράστηκες να αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα σου. 

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους μπορεί να σε μπερδέψει και να προσθέσει αρκετές νέες παραμέτρους στην καθημερινότητα σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τις χρηματικές σου δοσοληψίες και να γνωρίζεις κατά πόσο μπορείς να διατηρήσεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις γιατί μπορεί να εκτεθείς με το πέρασμα του χρόνου. Αν σκοπεύεις να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές, προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν και να βρεθείς μπροστά σε διλήμματα τα οποία είναι σε θέση να σε κάνουν να χάσεις τον προσανατολισμό σου.

 

Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου θα αποτελέσει το πρώτο ηχηρό καμπανάκι σχετικά με τις επιλογές σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλείσαι να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου μέσα σε μία σχέση που φαίνεται να αλλάζει κατεύθυνση. Ίσως πάλι να είναι καιρός να εκφραστείς ανοικτά και να τολμήσεις να γίνεις περισσότερο άμεσος/η ως προς τις ανάγκες σου, να δείξεις πως αναζητάς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν ειδήσεις που ανατρέπουν τα δεδομένα, οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα τεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

 

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν θέματα που αφορούν την υγεία σου και τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς. Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις την καθημερινότητα σου και να προσπαθήσεις να χωρέσεις σε αυτή όσα πραγματικά αποτελούν προτεραιότητα για εσένα και όχι καταστάσεις που απλά καταναλώνουν το χρόνο σου. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με θέματα εργασιακού περιεχομένου και να λύσεις κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει με συναδέλφους, ώστε να μη μεγαλοποιηθούν και αποτελέσουν παγίδες για εσένα στο άμεσο μέλλον. 

 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να δοκιμάσεις την  ισορροπία που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να υπάρχουν σκιές και προβλήματα στη σχέση σου, να έχει προκύψει μία δυσκολία συνεννόησης η οποία σιγοβράζει. Ίσως να επιθυμείς να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στις φιλικές σου σχέσεις, να αναδείξεις την ανάγκη σου εξωστρέφεια, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως αναζητάς χρόνο μακριά από το σπίτι σου. Στον επαγγελματικό τομέα, σκέφτεσαι να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια σε μία προσπάθεια που θα ήθελες να δοκιμάσεις όντας μέλος μίας ομάδας, αλλά δεν έχεις πειστεί πως μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να αναζητάς τη γνώμη κοντινών σου προσώπων. 

 

Ιχθείς

Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους αποτελεί την αφορμή για να κατανοήσεις πως υπάρχουν ζητήματα στον άξονα της επαγγελματικής και οικογενειακής σου ζωής. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την κάθε σου ημέρα, κάτι που αποτελεί την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να ξοδεύεσαι σε επιθυμίες και ανάγκες τρίτων. Ίσως να είναι καιρός να εκφράσεις και τη δική σου άποψη για ένα ζήτημα στο οποίο συμμετέχεις ή σε επηρεάζει έμμεσα, γιατί διαφορετικά μπορεί να βρεθείς σε ένα πλαίσιο από το οποίο θα αναζητάς τρόπο απόδρασης.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων