Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



12
Δεκ
Ηλιακη εκλειψη 14/12/2020
Από signingstar

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου στην 23η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη να γίνουν κινήσεις απεγκλωβισμού από μία κατάσταση που χρονίζει.

Έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις ή να σχεδιάσεις μία απόδραση, να προσθέσεις στη ζωή σου κάποιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να απομακρύνεις το μυαλό σου από την καθημερινότητα. Μπορεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε κοινωνικό επίπεδο και αυτά τα νέα να αυξάνουν την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζεις το μέλλον, να καταφέρνεις να δεις φως σχετικά με το αύριο. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να απομακρυνθείς από μία σχέση ή έναν κοινωνικό περίγυρο που σε εγκλώβισαν και αυτό το νέο ξεκίνημα να σηματοδοτεί και μία μετακόμιση κάπου μακριά.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη αποτελεί το καμπανάκι σχετικά με τις ανάγκες σου, το χρονικό σημείο που θα ήθελες να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα γίνονταν τους τελευταίους μήνες στη ζωή σου. Έχεις την ανάγκη ενός ταξιδιού, μίας απόδρασης μακριά από γνώριμα πρόσωπα. Ίσως να σκέφτεσαι πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μίας επαγγελματικής αλλαγής σε έναν τόπο που είναι σε απόσταση από εκεί που ζεις. Ίσως πάλι απλά να θελήσεις να μιλήσεις ανοικτά και να τρομάξεις κάποια άτομα που είναι γύρω σου και δεν περίμεναν μία τέτοια αντίδραση από εσένα.

 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για να ανοίξεις κουβέντα σχετικά με οικονομικά ζητήματα που επηρεάζουν και την ισορροπία της προσωπικής σου ζωής. Μπορεί να ζητήσεις να αυξηθεί η αμοιβή σου ή να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι αποφασίζουν να σε βγάλουν από ένα εργασιακό σχήμα επειδή δε χωράς. Μπορεί να χρειαστεί να τεθούν κανόνες στον οικογενειακό προϋπολογισμό, γιατί διαφορετικά γεννιούνται αντιδικίες που θα μπορούσαν να δηλητηριάσουν τη σχέση σου. Τέλος, είναι καιρός να βγεις από το καβούκι σου αν είσαι μόνος/η και να διεκδικήσεις ερωτικά ένα άτομο που σε ιντριγκάρει.

 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου θα αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να ανοίξεις μία κουβέντα με ένα άτομο που διατηρεί έναν ισχυρό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Θα μπορούσες να θέσεις το θέμα της σχέσης σας σε νέα βάση ή να χρειαστεί να ακούσεις προσεκτικά την κριτική που δέχεσαι για να καταλάβεις ποια είναι τα σημεία που δυσκολεύουν την επαφή ανάμεσα σας. Ίσως πάλι να προκύπτει μία νέα επαγγελματική πρόταση ή οποία θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο μίας μετακόμισης κάπου μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου.

 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία να προκαλέσεις αλλαγές στον τομέα της καθημερινότητας, να φροντίσεις να βρεις νέες δραστηριότητες που είναι σε θέση να έχουν θετικό αντίκτυπο στην υγεία σου. Ασχολήσου με τη διατροφή σου αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις βεβιασμένες κινήσεις, πρόσεξε ώστε να προσθέσεις αθλητικές δραστηριότητες και γενικότερα βρες τρόπους για να αποφύγεις το άγχος στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να γίνει μία κουβέντα που θα ξεκαθαρίσει τη γκρίζα ζώνη στη σχέση σου με ένα/μία συνάδελφο.

 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να ξεκινήσει κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή. Ίσως να έχεις ανάγκη από ανανέωση και αυτό να σε οδηγεί σε μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σε γεμίσει με αισιοδοξία για το αύριο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα της το οποίο είναι αρκετά πιθανό να περνά μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. Τέλος, είναι καιρός να εξετάσεις αν εσύ ο/η ίδιος/α είσαι αρκετά παιδί στη ζωή σου ή έχεις φορτωθεί με ευθύνες και βάρη που δεν αντέχεις πλέον στην πλάτη σου.

 

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει την αφορμή ή την ευκαιρία για να προχωρήσεις σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σου, για να συζητήσεις το ενδεχόμενο ακόμα και να αλλάξεις τόπο διαμονής ή εργασίας. Είναι πιθανό να προκύψει η ανάγκη να μεγαλώσει ο χώρος που μένεις, να επιδιώξεις να αλλάξεις το καθημερινό σου περιβάλλον. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, κάτι που σημαίνει πως αναζητάς ένα μεγαλύτερο σπίτι. Μπορεί πάλι να προκύπτει μία επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να δεις το μέλλον σου μακριά από το υπάρχον οικογενειακό περιβάλλον, κάτι που θέλει όμως προσοχή γιατί δεν καταγραφεί ακριβώς την πραγματικότητα. 

 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να εξετάσεις το ενδεχόμενο να επικοινωνήσεις κάποιες σκέψεις που κουβαλάς και είναι καιρός να γίνουν φράσεις και πράξεις. Θα μιλήσεις για ένα ζήτημα που επηρεάζει την προσωπική σου ζωή και θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση των αλλαγών που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να ταξιδέψεις κάπου μακριά για να μπορέσεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά, κυρίως όσον αφορά κάποια θέματα στον επαγγελματικό τομέα που σε έχουν βάλει σε εικασίες σχετικά με το μέλλον σου. 

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελέσει ένα ηχηρό καμπανάκι σχετικά με τον τομέα των οικονομικών σου, αφού είναι καιρός να φροντίσεις τα κεκτημένα σου. Θα θελήσεις να αυξήσεις το μέγεθος της επιρροής σου και να αποδεχτείς προτάσεις που βελτιώνουν τις οικονομικές σου απολαβές, Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές, τις οποίες όμως χρειάζεται να έχεις ζυγίσει πολύ προσεκτικά γιατί μπορεί να φέρνουν βάρη στους ώμους σου που δεν είσαι έτοιμος/η να διαχειριστείς. Στον προσωπικό τομέα, μπορείς να εντυπωσιάσεις κάποιο άτομο αρκετά εύκολα, αφού ο τρόπος που επικοινωνείς κάποιες σκέψεις σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

 

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να μιλήσεις ανοικτά για κάποια θέματα που επηρεάζουν την ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που αλλάζει το στάτους της ερωτικής σου ζωής, αφού φαίνεται πως δεν μπορείς να αποφύγεις την πρόκληση που έχεις δεχτεί. Ίσως πάλι να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου και να μετακομίζεις, να συγκατοικείς ή να μαθαίνεις πως θα γίνεις γονιός. Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις κάτι δικό σου, αρκεί να έχεις κοντά σου άτομα που σε βοηθούν να παραμείνεις προσγειωμένος/η τις στιγμές που φαίνεται να υπερεκτιμάς κάποια πράγματα.

 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα αποτελέσει την αφορμή για να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε ζητήματα που απαιτούν άμεση επίλυση, σε θέματα που θέλουν να ξεμπερδεύεις μαζί τους, να τα αφήσεις πίσω σου. Είναι καιρός να προχωρήσεις παρακάτω και αυτή τη χρονική στιγμή έχεις την ευκαιρία να δεις το παρακάτω με περισσότερη αισιοδοξία, κάτι που θα σε βοηθήσει να λάβεις αποφάσεις για το παρόν. Στον τομέα της υγείας σου, φρόντισε να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και σταμάτα να περιμένεις το θαύμα να γίνει από μόνο του. 

 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με άτομα του ευρύτερου φιλικού κύκλου και να επανατοποθετήσεις τη θέση σου μέσα στις ευρύτερες κοινωνικές ομάδες στις οποίες κινείσαι. Ίσως να αποφασίσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία δεν μπορείς να διατηρείς με ασάφεια και ανοικτές εκκρεμότητες, να θελήσεις να οριοθετήσεις την παρουσία σου. 'Ίσως πάλι να χρειαστεί να διακόψεις μία κοινωνική δραστηριότητα η οποία δε χωρά πλέον στον πρόγραμμα σου, αφού ξεκινά μία περίοδος με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας. 

 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα ανοίξει ένα νέο κύκλο στον εργασιακό τομέα, προσφέροντας σου την ευκαιρία να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου. Μπορεί να σου προσφέρεται μία νέα θέση, η οποία όμως κρύβει αρκετές παγίδες αφού θα χρειαστεί να συνεργαστείς ή να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα εξουσίας. Ίσως πάλι να αλλάζουν κάποια πράγματα στον οικογενειακό τομέα, να αναλαμβάνεις έναν καινούργιο ρόλο και αυτό να σου δημιουργεί κάποιο άγχος αφού καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε αυτό το πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται να εκτίθεσαι σε μάτια τρίτων οπότε φρόντισε να είσαι σωματικά και πνευματικά ικανός/η να διαχειριστείς τα φώτα πάνω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων