Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ29
Δεκ
Πανσεληνος 30/12/2020
Από signingstar

Η Πανσέληνος στις 30 Δεκεμβρίου στην 8η μοίρα του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό αποτελεί μία δύσκολη χρονική συγκυρία στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να γίνεται ο απολογισμός της τελευταίας τριετίας και να βρίσκεσαι μπροστά στο ενδεχόμενο να συνειδητοποιήσεις πως είσαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Μπορεί να κοιτάζεις γύρω σου και να βλέπεις εικόνες που είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτές που είχες συνηθίσει να έχεις, να αντιλαμβάνεσαι πως ο ρόλος σου έχει πλέον αλλάξει. Καλείσαι να αναζητήσεις τα πρόσωπα που αποτελούν τον ασφαλή σου οικογενειακό κύκλο, ακόμα και αν αυτά τα άτομα δεν έχουν καμία συγγενική σχέση μαζί σου. Η απομόνωση και η μοναξιά είναι δύο καταστάσεις που θα ήθελες να εξαφανίσεις από τη ζωή σου, κάτι που όμως δεν είναι μία απλή διαδικασία αφού καλείσαι να χωνέψεις πως είναι καιρός να κάνεις υποχωρήσεις που μέχρι σήμερα μπορεί να μην καν συζητούσες.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σε βάλει σε μία κουβέντα που μπορεί να εκφράσεις άκρως υποκειμενικές θέσεις, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με τις θέσεις των κοντινών σου ανθρώπων. Μπορεί να ζορίζεσαι ώστε να συμβιβαστείς με τα υπάρχοντα δεδομένα, να δυσκολεύεσαι να βρεις τις ισορροπίες σου μέσα σε ένα περιβάλλον που σε πιέζει. Μπορεί πάλι να θέλεις να επαναστατήσεις και να σπάσεις τα δεσμά που σε κρατούν δεμένο/η, κάτι που όμως θα γίνει με έντονο και απότομο τρόπο. Μπορεί να τρομάξεις κάποιους με την αποφασιστικότητα σου, αλλά νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις ένα βήμα που για κάποιους μοιάζει με αποστολή που δε θα αναλάμβανες ποτέ.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ανοίξεις μία συζήτηση που είναι καιρός να γίνει για να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να πάψουν να υφίστανται οι σκιές που σε στοιχειώνουν. Μπορεί να ζητήσεις περισσότερο χώρο για εσένα μέσα σε ένα περιβάλλον που άλλοι ορίζουν τον τρόπο που θα κινείσαι. Μπορεί να προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις μία απόδραση την οποία έχεις ανάγκη για να βρεθείς κοντά σε ένα άτομο που σου έχει λείψει. Μπορεί τέλος να κάνεις τα τελευταία βήματα σε μία εκπαιδευτική δράση που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις γνώσεις που θα εξαργυρώσεις στον τομέα της καριέρας.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία σημαντική χρονική στιγμή για να συζητήσεις τα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου. Θα κάνεις μία κουβέντα που έχει ως στόχο να διασφαλίσει τα κεκτημένα σου, έχοντας όμως την υποχρέωση να κρατήσεις τις λεπτές ισορροπίες και να μην ξεφύγεις από τα όρια που έχουν τεθεί. Ίσως να διαφωνήσεις με το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου, έχοντας όμως την υποχρέωση να αντιληφθείς μέχρι ποιου σημείου φτάνει η κριτική σου πριν να σπάσεις τους κανόνες του παιχνιδιού. Ίσως πάλι να είναι καιρός να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, θέλοντας να ορίσεις τις προτεραιότητες της ζωής σου.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει τη στιγμή που κλείνει μία περίοδος που σε έχει κουράσει ή ακόμα και εξοντώσει. Θα μπορούσες να απασφαλίσεις και να μιλήσεις με τόλμη και αποφασιστικότητα, να εκφράσεις τις σκέψεις σου χωρίς να φιλτράρεις πλέον τα λόγια σου, αφού θέλεις να γίνεις πλήρως αντιληπτός/η από τους γύρω σου. Ίσως να αποφασίζεις να διεκδικήσεις κάτι ή κάποιο άτομο που φοβάσαι να προσεγγίσεις, έχοντας αποφασίσει να αλλάξει τις συνήθειες και τις πρακτικές σου. Η αλήθεια είναι πως βγαίνεις από μία δύσκολη περίοδο και μοιάζεις αποφασισμένος/η να κάνεις θόρυβο σχετικά με το ποιος/α πραγματικά είσαι πλέον.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο αποτελεί ένα  αγκάθι που φωτίζεται και επηρεάζει την καθημερινότητα σου. Αυτό το αγκάθι μπορεί να έχει να κάνει με την εργασιακή σου καθημερινότητα, να αφορά το γεγονός πως δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε καλούπια που έχουν θέσει άλλοι, να ζορίζεσαι να ακολουθήσεις το ρυθμό που δίνεται από τρίτους. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έχεις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σε σχέση με αυτές που επιτρέπεται να διαθέτεις, κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει στο να λάβεις την απόφαση να κάνεις κάτι διαφορετικό στον τομέα της καριέρας. Ίσως πάλι να είναι καιρός να φροντίσεις την υγεία σου, να προσέξεις την ψυχική σου αρμονία και να μην επιτρέπεις σε τρίτους να παίζουν με τα νεύρα σου. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα δημιουργήσει μία αναστάτωση στην ισορροπία της σχέσης σου με άτομα του φιλικού κύκλου. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που πληγώνουν, να τονιστούν κάποια πράγματα που χρήζουν κριτικής και διόρθωσης, να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που προκαλούν ζήλια ανάμεσα σε εσένα και τρίτους. Στον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να βρεις κοινό κώδικα με το έτερο ήμισυ εφόσον επιθυμείς να διατηρήσεις μία σχέση που θα μπορούσε να προχωρήσει αρκετά βήματα παρακάτω. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σε φέρει μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Μπορεί να τελειώνει ένα κεφάλαιο στους παραπάνω τομείς, να χρειαστεί να αποχαιρετήσεις κάποιο πρόσωπο ή μία συνήθεια που είχες στη ζωή σου. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως δε χωράς σε ένα εργασιακό σχήμα που θεωρούσες πως θα μπορούσε να αποτελέσει το ασφαλές σου οικογενειακό καταφύγιο, κάτι που σε στενοχωρεί αλλά παράλληλα σου ανοίγει το δρόμο ώστε να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο αποτελεί ένα σημάδι πως είναι καιρός να προχωρήσεις τα σχέδια σου σχετικά με την εκπαιδευτική σου κατάρτιση. Ίσως να ξεκινάς κάποιες σπουδές και αυτό να αποτελεί ένα γεγονός που θέλεις να κάνεις γνωστό στους γύρω σου, ώστε να γνωρίζουν σχετικά με τη διαθεσιμότητα σου σε καταστάσεις που θα σε χρειαστούν. Ίσως πάλι να κλείνει ένα εκπαιδευτικό κεφάλαιο και να αναρωτιέσαι σχετικά με τον τρόπο που θα εξαργυρώσεις τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει. Αν πάλι αυτό που σε απασχολεί είναι ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις, τότε τόλμησε να το προτείνεις στο άτομο που θωρείς πως είναι κοντά σου και θα εκπλαγείς από την απάντηση. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να έχει επίδραση στον οικονομικό τομέα, καθώς θα βρεθείς σε συζητήσεις και συνομιλίες που σε καλούν να βρεις λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Καλείσαι να αποφύγεις τις βιαστικές και παράτολμες κινήσεις, κάτι που όμως είναι κάπως ασαφές για εσένα, αφού η έννοια του ρίσκου δεν έχει την ίδια σημασία σε σχέση με αυτή άλλων ανθρώπων γύρω σου. Είναι καιρός να εκφράσεις τις σκέψεις σου, ακόμα και αν αυτές θεωρηθούν αρκετά παράτολμες για τα κοντινά σου άτομα. Στον ερωτικό τομέα, μία εξομολόγηση καρδιάς μπορεί να σε αγχώσει ή να σε φέρει σε άβολη θέση. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί την ευκαιρία να μιλήσεις σχετικά με τις διαθέσεις και προθέσεις σου σε μία σχέση που δοκιμάζεται. Θα μπορούσες να γίνεις πολύ σαφής και εξαιρετικά ακριβής σε αυτά που εκφράζεις, με στόχο να αποδράσεις από τις κινήσεις παρασκηνίου ή για να ξεκαθαρίσεις κάποιες ασάφειες που σε ενοχλούν. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να βρεις απαντήσεις στα θέματα που σε ενοχλούν και σε εμποδίζουν να αποδεχτείς την πρόταση που έχεις δεχτεί. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις να είσαι έντονα υποκειμενικός/η και να μάθεις να ακούς την άλλη πλευρά.  

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν δεδομένα στην εργασιακή καθημερινότητα που δημιουργούν αγκάθια στην προσπάθεια σου να λειτουργήσεις με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που συνεργάζεσαι και να εκφραστούν απόψεις που δείχνουν πως σε ενοχλεί η στάση των γύρω σου ως προς εσένα. Ίσως να είναι καιρός να μιλήσεις σχετικά με την εικόνα που θα ήθελες να έχουν οι άλλοι για εσένα, αυτό όμως προϋποθέτει πως είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε τομές σχετικά με το ρόλο σου και τις ευθύνες που κουβαλάς στους ώμους σου ή αναλαμβάνεις να υποστηρίξεις από εδώ και πέρα. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο αποτελεί την ευκαιρία να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου στον προσωπικό τομέα. Ίσως να εκφράσεις τα συναισθήματα σου απέναντι σε ένα άτομο που μέχρι σήμερα θα μπορούσε να ανήκει στην ομάδα των φίλων σου, να γίνεις περισσότερο διαχυτικός/η από όσο έχεις τολμήσει να είσαι μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου και να προσπαθήσεις να στηρίξεις τις επιλογές τους, θέλοντας όμως ταυτόχρονα να κάνετε και ένα διάλογο που σας βοηθά να κατανοήσετε τους ρόλους σας μέσα στη μεταξύ σας σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν αρκεί να θέλεις να δημιουργήσεις κάτι, αλλά χρειάζεται να μπορείς να έχεις δίπλα σου και ένα πρόσωπο που σε βοηθά να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

38 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:26
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Θεσεις πλανητων