Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ27
Ιαν
Πανσεληνος 28/1/2021
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 28ης Ιανουαρίου στην 9η μοίρα του Λέοντα, σε αντίθεση με τους Δία και Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά με έντονο τρόπο τη ζωή των εκπροσώπων του τέλους τους πρώτου δεκαημέρου και αρχών του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα κληθείς να υψώσεις το ανάστημα σου και να δηλώσεις πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ευθύνες από τις οποίες μπορεί να κρύβεσαι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως κινείς τις διαδικασίες ενός χωρισμού, εφόσον έχει δοκιμαστεί αυτή η σχέση ή συνεργασία και δε φαίνεται να μπορεί να βαδίσετε στο ίδιο μονοπάτι. Ίσως πάλι να ανοίγεται κάτι νέο μπροστά σου, κάτι που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις τεράστια ανάγκη από μία αλλαγή στη ζωή σου. Οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν και δεν μπορείς να τις συγκρατήσεις, όσο και αν προσπαθείς να κερδίσεις πλέον χρόνο.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Λέοντα μπορεί να φουντώσει όσα συμβαίνουν στον ερωτικό τομέα της ζωής σου, να δημιουργήσει έντονα πάθη και να αναπτύξει συναισθήματα που δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν. Μία νέα γνωριμία θα αποκτήσει ταχύτητα εξέλιξης και μπορεί να γίνει ορατή μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία περίοδο της ζωής σου που θέλεις να αποφύγεις τις δεσμεύσεις, οπότε είναι ανοικτός/η σε αρκετά φλερτ. Στον επαγγελματικό τομέα, πρόσεξε την ισορροπία ανάμεσα στην ευκαιρία να αναπτύξεις ατομική δράση και την ανάγκη τρίτων ώστε να συμπεριφερθείς ως ισότιμο μέλος μίας ομάδας με σαφές πλαίσιο και πλάνο δράσης.

 

Ταύρος

Η έντονη Πανσέληνος στο Λέοντα θα ταρακουνήσει το φάσμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να λύσεις κάποιες δύσκολες σχέσεις με πρόσωπα που έχουν έντονη επιρροή στη ζωή σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους αποχωρείς από ένα επαγγελματικό σχήμα, ακόμα και αν αυτοί δεν μπορούν να γίνουν κατανοητοί από τα υπόλοιπα μέλη αυτού. Καλό θα ήταν επίσης να προσπαθήσεις να επιλύσεις τα προβλήματα στον προσωπικό τομέα, να φροντίσεις να λάβεις απαντήσεις στα ερωτήματα που έχεις στο μυαλό σου και σε αναγκάζουν να λαμβάνεις απόσταση από τη σχέση σου. Μία μετακόμιση αυτή την περίοδο μοιάζει με τη λύση στα προβλήματα σου, αλλά θα αφήσει ανοικτά ερωτήματα που κάποια στιγμή θα επανέλθουν στην επιφάνεια.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Λέοντα αποτελεί μία χρονική στιγμή που θα ήθελες να σπάσεις αυτό το πλαίσιο κίνησης που έχει διαμορφωθεί γύρω σου και δε σου επιτρέπει να κινηθείς όπως θα ήθελες. Μπορεί να αναζητάς τον τρόπο ώστε να πραγματοποιήσεις το ταξίδι που έχεις ανάγκη, να βρεθείς κάπου μακριά από το γνώριμο περιβάλλον σου και να μιλήσεις με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά πράγματα από αυτά της καθημερινότητας σου. Ίσως πάλι να ξεκινάς κάτι νέο στον εκπαιδευτικό τομέα, να βάζεις στη ζωή σου μία δραστηριότητα που θα μπορούσε να ανοίξει τους οπτικούς σου ορίζοντες. Τέλος, φρόντισε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, αφού υπάρχουν λόγοι για να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Λέοντα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να βάλεις σε τάξη τα έξοδα σου. Φρόντισε να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες και προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως διαθέτεις συγκεκριμένες πηγές εσόδων τις οποίες δεν μπορείς να κάψεις. Ίσως πάλι να θελήσεις να κάνεις κάποιες αγορές που είναι πιθανό να σε αγχώνουν, οπότε ζήτησε τη στήριξη ενός κοντινού σου προσώπου που είναι παρόν και θα μπορούσε να σε στηρίξει. Μη διστάζεις να δείξεις πως χρειάζεσαι βοήθεια, θεωρώντας πως χάνεις την εκτίμηση που έχουν κάποιοι για το πρόσωπο σου.

 

Λέων

 Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί ένα ισχυρό ταρακούνημα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε αναγκάζει να ασχοληθείς με ότι αφήνεις στο περιθώριο. Η δυσκολία συνύπαρξης με ένα άτομο είναι πλέον η αφορμή για να ξεσπάσει μία διαμάχη που θα οδηγήσει στην οριστική επίλυση του θέματος. Αν έχεις πολλά πράγματα με τα οποία ασχολείσαι, καλό θα ήταν να θέσεις προτεραιότητες και να πετάξεις κάποια από αυτά. Δεν μπορείς να είσαι στο επίκεντρο των πάντων και να περιμένεις να βιώνεις και μία υγιή προσωπική ζωή, εκτός και αν αποφάσισες να δοκιμάσεις τις επιλογές που υπάρχουν μπροστά σου χωρίς να δεσμεύεσαι σε κάποιες από αυτές.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Λέοντα φαίνεται να επηρεάζει τον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας, καθώς μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες. Καλό θα ήταν να ιεραρχήσεις τις απαιτήσεις των τρίτων από εσένα και να φροντίσεις να μετριάσεις τις υποσχέσεις που δίνεις, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητες. Επίσης, φρόντισε να ασχοληθείς και με την υγεία σου, προσπαθώντας να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τις σωματικές σου αντοχές, απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις.  Αν συνεχίζεις να κλείνεις τα μάτια στις ενδείξεις και τα σημάδια, τότε είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα σε θέματα υγείας, που θα μπορούσες εύκολα να έχεις αποφύγει.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, να έρθεις σε επαφή με άτομα του φιλικού σου κύκλου με τα οποία έχεις χαθεί τον τελευταίο καιρό. Έχεις την ανάγκη να βγεις από το καβούκι σου, να προσπαθήσεις να αντλήσεις ευχαρίστηση από την προσωπική σου ζωή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δοκιμάζεις μία νέα γνωριμία που έχει προκύψει στη ζωή σου. Αν πάλι έχεις μπερδέματα ερωτικού περιεχομένου, τότε προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση και να ζητήσεις τη γνώμη κάποιου ατόμου το οποίο εμπιστεύεσαι. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο Λέοντα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι όσον αφορά τη δημόσια εικόνα σου. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου και αυτά να έρχονται στην επιφάνεια με τον πλέον απότομο τρόπο. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία χωρισμού και αυτό να επηρεάζει και την επαγγελματική σου απόδοση. Ίσως πάλι να έχεις αναλάβει πολλές εργασιακές ευθύνες, τις οποίες δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας με αποτελεσματικότητα και αυτό να δημιουργεί αψιμαχίες στη σχέση σου. Καλό θα ήταν να φροντίσεις να ξεχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σου, γιατί διαφορετικά μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα και στους δύο τομείς. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να αναζητήσεις διέξοδο διαφυγής από την επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα που σε πιέζει τον τελευταίο καιρό. Μία εκδρομή αυτή την περίοδο θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να δεις τα πράγματα με διαφορετική οπτική. Μία νέα εργασιακή πρόκληση θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να δεις τον τομέα της καριέρας με περισσότερη αισιοδοξία. Τέλος, έχεις την ευκαιρία να κάνεις αισθητή την παρουσία σου μέσα από τις ιδέες σου, κάτι που σε γεμίζει με περισσότερο αυτοπεποίθηση την οποία και αναζητάς. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα επηρεάσει κατά κύριο λόγο των τομέα των οικονομικών σου, αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν αρκετά έξοδα τα οποία δεν μπορείς ακόμα να ελέγξεις. Είναι καιρός να τακτοποιήσεις τις χρηματικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στη σχέση σου με κάποια πρόσωπα, να κλείσεις ανοικτούς λογαριασμούς και να διασφαλίσεις τα έσοδα σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε συζητήσεις για κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου που έχεις μπροστά σου, πριν να οδηγηθείς στις οριστικές υπογραφές ή στην απόρριψη της πρότασης. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει μία εξαιρετικά δυναμική χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να αποφασίσεις αν θα αλλάξεις κάποια πράγματα ή θα αφεθείς να σε παρασύρουν οι εξελίξεις όπως ορίζονται από κάποιους τρίτους. Θα χρειαστεί να υψώσεις το ανάστημα σου και να φροντίσεις να εναντιωθείς σε κάποια πρόσωπα που έχουν αποφασίσει  να κινήσουν τα νήματα όπως τα ίδια θέλουν. Μπορεί να τελειώνει μία σχέση ή συνεργασία σου και να καλείσαι να κοιτάξεις προς νέες κατευθύνσεις ή να ξεκινά κάτι καινούργιο στη ζωή σου, το οποίο όμως θα χρειαστεί να οριοθετήσεις γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί χάος και αταξία. Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες και καλείσαι να τις δημιουργήσεις και όχι απλά να τις ακολουθήσεις.  

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Λέοντα θα αλλάξει κάποια δεδομένα στον τομέα της καθημερινότητας και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν λόγοι για να θέσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Ίσως να αντιληφθείς πως υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα τα οποία χρειάζονται φροντίδα ώστε να κλείσουν, να καταλάβεις πως η βοήθεια που περίμενες από κοντινά σου άτομα δεν έχει έρθει. Ίσως πάλι να ασχοληθείς με την υγεία σου και να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειες σου, ώστε να καταφέρεις να ισορροπήσεις καλύτερα πάνω σε μία καθημερινότητα που δεν έχει σχέση με όσα γνώριζες πριν από λίγο καιρό.

38 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:25
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:24
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:24
Θεσεις πλανητων