Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



26
Φεβ
Πανσεληνος 27/2/2021
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου στην 9η μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε quincunx με τον Κρόνο από τον Υδροχόο φαίνεται να λειτουργεί σαν μία δοκιμασία σχετικά με το κατά πόσο μπορείς να διαχωρίσεις τις λεπτομέρειες από τη μεγάλη εικόνα της ζωής σου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια κάποια μικρά ζητήματα που είναι όμως σε θέση να χαλάσουν τη μεγάλη εικόνα, να αποτελέσουν τα κομμάτια του παζλ που λείπουν με αποτέλεσμα να μην τελειώνει ποτέ αυτό. Θα χρειαστεί να εξετάσεις κατά πόσο σε ενοχλεί να υπάρχουν τέτοιου είδους μικρές ατέλειες ή τις προσπερνάς και παραμένεις προσηλωμένος/η στο τελικό αποτέλεσμα που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κοιτάξεις τη σωματική σου υγεία, να φροντίσεις να εντάξεις στην καθημερινότητα σου κάποιες συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς καλύτερα με το σώμα σου. Να θυμάσαι πως το σώμα σου έχει ανάγκες που δεν μπορούν να σκεπαστούν από τον τρόπο που το μυαλό σου λειτουργεί, γι’ αυτό δώσε σημασία σε αυτά τα σινιάλα που ηχούν στα αυτιά σου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο αποτελεί την αφορμή για να συστηθείς εκ νέου σε άτομα της καθημερινότητας σου, για να αποκτήσεις και πάλι κάποιες ασχολίες που έχουν μείνει στο περιθώριο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, θέλοντας να βελτιώσεις την αμοιβή από την εργασία σου, προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να στρέψεις το βλέμμα σου στον τομέα της υγείας σου, θέλοντας να βελτιώσεις την εικόνα σου και αποφασίζοντας να κάνεις κάποιες τολμηρές κινήσεις που έχουν να κάνουν με τις διατροφικές σου συνήθειες, αφού με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσεις γενικότερα τη διάθεση σου.

 

Ταύρος

Η ευνοϊκή για εσένα Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, προσφέροντας σου την ευκαιρία μίας γνωριμίας ή λύσεις σε προβλήματα της υπάρχουσας σχέσης σου. Ίσως να προτείνεις κάτι που θα λειάνει τις γωνίες που υπάρχουν στην καθημερινότητα σου με το έτερο ήμισυ, να αποφασίσεις να δεις κάποια πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες και είναι σε θέση να προσθέσει μία φρέσκια πινελιά στην ερωτική σου διάθεση.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει με ένα καμπανάκι που ηχεί στα αυτιά σου και αφορά αυτά που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι σου, τις καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα και είναι καιρός να ασχοληθείς μαζί τους. Θα μπορούσες να κάνεις μία κουβέντα με το έτερο ήμισυ θέλοντας να ρωτήσεις συγκεκριμένα πράγματα που έχουν μείνει στον αέρα και δεν μπορείς να τα εξηγήσεις. Ίσως πάλι να υπάρχουν παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να συνειδητοποιήσεις πως έχουν δημιουργηθεί ρήξεις στη σχέση σου με κάποια άτομα που θεωρείς πως είστε πολύ κοντά, κάτι το οποίο όμως έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα αποτελέσει την ευκαιρία να μιλήσεις, να βγάλεις από μέσα σου αυτά που τόσο καιρό σκέφτεσαι και επεξεργάζεσαι και σε έχουν βαρύνει. Καλό θα ήταν να είσαι όσο το δυνατό πιο σαφής και ειλικρινής και να αποφύγεις να μιλήσεις με συναισθηματισμό, να λειτουργήσεις με γνώμονα την αλήθεια. Επίσης, είναι χρήσιμο να πεις τα πράγματα μέσα από μία οπτική που σου προσφέρεται από φίλους και γνωστούς, να δεις τη μεγάλη εικόνα της υπόθεσης που σε απασχολεί και να πάψεις να κινείσαι με γνώμονα τις λεπτομέρειες. 

 

Λέων

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε απασχολήσει με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, προσπαθώντας να σου δώσει να καταλάβεις πως είναι καιρός να κοιτάξεις και ορισμένες λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου. Ίσως να χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, να κάνεις τις αγορές που είναι απαραίτητες ώστε να κινηθείς με επιτυχία στην καθημερινότητα σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με την υγεία σου, να φροντίζεις να βάλεις κάποιες συνήθειες στη ζωή σου που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να νιώσεις περισσότερο ανάλαφρος/η και ικανός/η να φέρεις εις πέρας την κάθε σου ημέρα. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει να σου λέει πως είναι καιρός να προχωρήσεις παρακάτω και να πάψεις να ζεις σε ένα θεωρητικό επίπεδο. Καλείσαι να λάβεις ουσιαστικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή, ανοίγοντας το στόμα σου και εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι και αφορούν την κοινή σου ζωή με το έτερο ήμισυ. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να λειτουργήσεις κάπως διαφορετικά στον επαγγελματικό τομέα, να θελήσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που μέχρι σήμερα απόφευγες να τολμήσεις να κάνεις πράξη. Βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας και είναι καιρός να το δείξεις στους γύρω σου. 

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα αποτελέσει την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στον τομέα της καθημερινότητας, να καταλάβεις πως δεν μπορείς να αφήνεις κάποια πράγματα στην τύχη τους αλλά χρειάζεται να ασχοληθείς σοβαρά και ουσιαστικά μαζί τους. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου, να εστιάσεις σε θέματα που μπορεί να χρήζουν εντατικής απασχόλησης και ικανότητας να λειτουργείς με γνώμονα την αναλυτική σου σκέψη. Ίσως πάλι να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να κοιτάξεις την υγεία σου, ξεκινώντας από τη διατροφή και την άθληση. Προσπάθησε να βάλεις νέες δραστηριότητες στην ημέρα σου, φροντίζοντας να ακούσεις το σώμα σου που στέλνει σινιάλα. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θέλει να σου υπενθυμίσει πως έχεις έναν κοινωνικό και φιλικό κύκλο που δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς. Καλό θα ήταν να μιλήσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να μάθεις τα νέα τους και να προσπαθήσεις να συμμετάσχεις σε δράσεις που θα ενισχύσουν την ομαδική σου συνεισφορά. Μη μένεις προσηλωμένος/η σε θέματα της προσωπικής σου ζωής, αλλά προσπάθησε να κοιτάξεις και πέρα από τα προφανή, αφού υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι γύρω σου που είναι σε θέση να ανοίξουν την οπτική σου ματιά απέναντι στα πράγματα. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να είναι το καμπανάκι που χτυπά στα αυτιά σου και σε καλεί να αποφασίσεις κατά πόσο θα συνεχίσεις να κινείσαι με επαγγελματικούς ρυθμούς που δε σου ταιριάζουν. Μπορεί να επαναστατήσεις και να θελήσεις να τρίξεις τα δόντια σε κάποια άτομα που είναι γύρω σου και εκμεταλλεύονται τις δικές σου προσπάθειες. Μπορεί να θελήσεις να τονίσεις την ανάγκη σου να λάβεις μεγαλύτερη αναγνώριση από τους γύρω σου, να επιδιώξεις να δεχτείς κάποιες προτάσεις που αποδεικνύουν πως δε θεωρείσαι δεδομένος/η, Τέλος, μήπως είναι ώρα να αλλάξει ο ρόλος σου μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον σου;

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στην Παρθένο αποτελεί την ευκαιρία να μιλήσεις και να ακουστείς, να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να φοβάσαι μήπως προκαλέσεις. Θέλεις να έχεις άποψη και να γίνει σεβαστή από τους γύρω σου, κάτι που όμως δεν μπορεί να βασίζεται στον τόνο της φωνής σου, αλλά στην επιχειρηματολογία σου. Επιδιώκεις να σπάσεις τα στεγανά της καθημερινότητας σου, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχεις πλάνο για κάτι τέτοιο και να το παρουσιάσεις στο άτομο που θέλεις να σε ακολουθήσει σε αυτή τη διαδρομή. Τέλος, μπορεί να επιδιώξεις να κάνεις πράξη ένα πλάνο ταξιδιού, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη αυτή την περίοδο. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μοιάζει να σου υπενθυμίζει πως πέρα από τον εαυτό σου, υπάρχει και η άλλη πλευρά, υπάρχει και το άτομο που στέκεται δίπλα ή απέναντι σου και χρειάζεται να εξετάσεις πως επηρεάζεται από τις αποφάσεις που λαμβάνεις τον τελευταίο καιρό. Ίσως να έχεις ξεχάσει την παρουσία του/ης. να θεωρείς πως απλά ακολουθεί τις προσταγές σου, πως συμφωνεί χωρίς να ακούγεται. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που κάνεις τα επόμενα βήματα ενός χωρισμού και θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου, τα οποία βέβαια δεν μπορούν να λυθούν εύκολα και αναίμακτα. Αν πάλι έχε υπάρξει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, τότε αυτή η γνωριμία δεν μπορεί να παραμένει στο σκοτάδι, αφού η χημεία μαζί του/ης είναι εμφανής και αδιαμφισβήτητη. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα αποτελέσει το καμπανάκι πως είναι καιρός να κοιτάξεις και την προσωπική σου ζωή. Δεν μπορείς να κλείνεις πλέον τα μάτια σου απέναντι στα προβλήματα της σχέσης σου, να αδιαφορείς για τα ζητήματα που είναι ορατά και προσπαθείς να τα κάνεις αόρατα. Η άλλη πλευρά έχει κάποιες απαιτήσεις τις οποίες θα χρειαστεί να καλύψεις αν θέλεις να συνεχίσετε να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος, διαφορετικά η κριτική που θα λάβεις θα σε κάνει να καταλάβεις πως είσαι κλεισμένος/η στο δικό σου καβούκι και δεν μπορείς να δεις καθαρά και αντικειμενικά τα πράγματα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων