Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



12
Μαρ
Νεα Σεληνη 13/3/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 13ης Μαρτίου στην 23η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να αποτελέσει μία ιδιαίτερα ευχάριστη και γλυκιά στιγμή μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη προσφέρει την ευκαιρία ώστε να δεις πέρα από το προφανές, να αποκτήσεις ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον μέσω της επαφής σου με κάτι ανώτερο. Η επαφή σου με τη θεϊκή υπόσταση μπορεί να αποκτήσει μία νέα χροιά, να βρεις απαντήσεις και τον τρόπο ώστε να συγχωρέσεις ανθρώπους που σε έχουν βλάψει. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να εστιάσεις σε δραστηριότητες που μειώνουν την έννοια της ατομικότητας, να συμμετάσχεις σε ομαδικές δράσεις που έχουν ως στόχο την προσφορά στο σύνολο. Αυτό που έχει σημασία στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι να εστιάσεις το βλέμμα σου προς την κατεύθυνση που σου προσφέρει μία καλύτερη εικόνα για το αύριο.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία σου ώστε να συγχωρέσεις κάποια άτομα με τα οποία έχει υπάρξει ένταση τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να έρθεις στη θέση τους και να εξετάσεις τον τρόπο που λειτούργησαν μέσα από την οπτική τους, φροντίζοντας όμως να θυμάσαι πως προσπαθείς να μην κρατάς κακίες. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να δοκιμάσεις κάποιες φιλίες και συνεργασίες, να τεστάρεις κατά πόσο κάποια κοντινά σου άτομα είναι δίπλα σου και έτοιμα να θυσιαστούν για μία ομαδική προσπάθεια και όχι να λειτουργήσουν με γνώμονα το προσωπικό τους όφελος.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς αποτελεί μία καλή ευκαιρία να εστιάσεις στην κοινωνική σου ζωή και να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέλη των φίλων σου. Ίσως να είναι καιρός να πάψεις να λειτουργείς μονόπλευρα και να φροντίσεις να επενδύσεις χρόνο στις ανθρώπινες σχέσεις και όχι μόνο στον τομέα της καριέρας. Θα μπορούσες να ενεργοποιήσεις εκ νέου τις φιλικές σου σχέσεις, να έρθεις κοντά με άτομα που έχετε απομακρυνθεί, να αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε ομαδικές δράσεις που είχες αφήσει στο περιθώριο.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να βρεις λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα. Θα μπορούσε να σου προσφερθεί ένα δώρο που δεν περιμένεις και το οποίο δεν είναι απαραίτητο να αφορά τον υλικό τομέα, αλλά θα μπορούσε να είναι μία γνωριμία με ένα άτομο που θα ξεκλειδώσει κάποιες λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Ίσως πάλι να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις που δεν είχες στο μυαλό σου και τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας, έχοντας κατά νου πως δεν μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερους από τους υπάρχοντες αντιπάλους, αλλά καλείσαι να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς αποτελεί την ευκαιρία σου ώστε να σπάσεις ένα καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθείς τον τελευταίο καιρό και μοιάζει να σε έχει εξουθενώσει. Μπορεί να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή ή πιο μακρινή απόδραση σε ένα μέρος που σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου μία δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να γίνεις εύπιστος/η απέναντι σε υποσχέσεις τρίτων, οι οποίες έχουν ως στόχο να σου υπενθυμίσουν πως μπορείς να βρεις βοήθεια από εκείνους.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς χρειάζεται προσοχή σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού θα μπορούσες να παρασυρθείς από μία πρόταση ή υποσχέσεις που λαμβάνεις και δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα μπορέσουν να τηρηθούν. Φρόντισε να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου που βρίσκεται μπροστά σου, να εστιάσεις στο σημείο που αναφέρονται όροι που δεν είναι και τόσο ευδιάκριτοι ή κατανοητοί από εσένα. Προσπάθησε να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις της άλλης πλευράς, να καταλάβεις πως αισθάνεται όχι πως εκφράζεται, κάτι που βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα αποτελέσει την ευκαιρία να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, να προχωρήσεις σε μία σχέση που είναι σε θέση να μαλακώσει την καρδιά σου. Μπορεί να συναντάς το πρόσωπο που θα αποτελέσει το πραγματικό σου έτερο ήμισυ ή να βελτιώνονται θεαματικά τα πράγματα μέσα στην υπάρχουσα σχέση σου. Μπορεί πάλι να υπάρχουν βελτιωτικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να αναγνωρίζεται το έργο σου. Μία επαγγελματική εξέλιξη αυτή την περίοδο θα μπορούσε να σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες που θα αποτελέσουν σημαντικά κομμάτια του παζλ της κοινωνικής σου ζωής. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου με αρκετές υποχρεώσεις στον τομέα της καθημερινότητας, με αρκετά θέματα που είναι σε θέση να σε μπερδέψουν και να σε κάνουν να χάσεις το στόχο και τον προσανατολισμό σου. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις φαίνεται πως αυξάνονται και να σε δυσκολεύουν να τις φέρεις εις πέρας, αφού δε βασίζονται με μία λογική ροή των πραγμάτων. Παράλληλα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στα λεγόμενα των γύρω σου, αφού οι εντολές τους δεν είναι σαφείς και μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου, για να περάσεις μερικές στιγμές που είναι σε θέση να σε κάνουν να βιώσεις συναισθήματα που έχεις καιρό να νιώσεις. Στην υπάρχουσα σχέση σου αυτό μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεις και πάλι το λόγο για τον οποίο είσαι κοντά με το έτερο ήμισυ, ανακαλύπτεις αφορμές για να θέλεις να βάλεις τα πάντα πέρα από τη σχέση σου, σε δεύτερη μοίρα. Αν υπάρχει μία νέα γνωριμία στη ζωή σου, τότε είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις να ονειροπολείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον που είναι πλέον κοινό μεταξύ εσένα και του προσώπου που έχει εμφανιστεί. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βάλει στη διαδικασία να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου ή να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας με στόχο να δεθείς περισσότερο μαζί τους. Μπορεί κάποιοι να σε έχουν ανάγκη, να ζητούν την παρουσία σου, να χρειάζονται την υποστήριξη σου σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν μπορούν να τα λύσουν μόνοι τους. Ίσως να θελήσεις να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου και να αλλάξεις τη θέση συγκεκριμένων αντικειμένων μέσα σε αυτό, προσπαθώντας να δεις τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική γωνία. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να δεχτείς τη στήριξη κάποιου ατόμου που φαίνεται να έχει ανιδιοτελείς σκοπούς και να θέλει απλά να σε βοηθήσει να κάνεις βήματα προόδου. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς ζητά από εσένα να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να προσπαθήσεις να καταλάβεις τους ανθρώπους γύρω σου. Καλείσαι να αποκτήσεις μεγαλύτερη δόση ενσυνείδησης, να προσπαθήσεις να ακούσεις τα λεγόμενα των τρίτων χωρίς να τα φιλτράρεις μέσα από τις δικές σου απόψεις. Ίσως πάλι να σχεδιάζεις μία εκδρομή που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή της καθημερινότητας σου, που είναι σε θέση να αποτελέσει την ευκαιρία σου ώστε να έρθεις σε επαφή με ένα περιβάλλον που σου έχει λείψει. Φρόντισε να κάνεις το μυαλό σου να πάψει να δουλεύει τόσο έντονα και να επιτρέψεις στην καρδιά σου να αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς χρειάζεται προσοχή στον οικονομικό τομέα, αφού μπορεί να παρασυρθείς από έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή από προτάσεις που λαμβάνεις και δεν είναι καθόλου σίγουρες. Καλό θα ήταν να μην ενθουσιαστείς υπέρμετρα από τα λεγόμενα κάποιων που προσπαθούν να σε πείσουν ώστε να συμμετάσχεις σε μία απόπειρα που υπόσχεται μεγάλα κέρδη και να φροντίσεις να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου. Επίσης, φρόντισε να λειτουργήσεις υποστηρικτικά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, κάνοντας μία δωρεά ή αποφασίζοντας να χαρίσεις μερικές στιγμές από τη φυσική σου παρουσία κοντά τους. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει με την ευκαιρία ώστε να αλλάξεις τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Μία νέα σχέση που ξεκινά αυτή την περίοδο θα σε γεμίσει με ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο, θα σε βοηθήσει ώστε να αποκτήσεις μία νέα οπτική για τη ζωή σου. Μπορεί να βρίσκεις το πρόσωπο που ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες σου, να ανακαλύπτεις λόγους για να θέλεις να περάσεις πολύ χρόνο μαζί τους/ης. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να αποδείξεις πως διαθέτεις ικανότητες, αρκεί να γνωρίζεις ποια άτομα μπορείς να εμπιστευτείς και ποια είναι αυτά που το ένστικτο σου λέει να παραμείνεις μακριά τους.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων