Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html10
Απρ
Νεα Σεληνη 12/4/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 12ης Απριλίου στην 22η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να δυναμιτίζει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική βούληση και τις κοινωνικές ενστάσεις στη ζωή των εκπροσώπων του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει η έντονη προσωπική βούληση για ενστάσεις και αλλαγές, για έκφραση της μοναδικότητας και προσπάθεια να λειτουργήσεις με γνώμονα τον εαυτό σου. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα κοινωνικό πλαίσιο που απαγορεύει την έξοδο από νόρμες και κανόνες που έχει θέσει, που περιορίζει και τιμωρεί τους παραβάτες. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο κόσμους είναι παρούσα και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα καταφέρεις να συγκεράσεις τις δύο διαφορετικές δυνάμεις που εκφράζονται την ίδια χρονική στιγμή.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί την ευκαιρία να πάρεις κάποιες αποφάσεις που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την εικόνα σου, να σε κάνουν να ανανεώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να βγεις από το καβούκι σου. Μπορείς να αποφασίσεις να εστιάσεις στον εαυτό σου και να κάνεις κάτι ώστε να ομορφύνεις την καθημερινότητα σου, να προσθέσεις κάποιες δραστηριότητες που σε κρατούν σε φόρμα και βελτιώσουν την ψυχική σου διάθεση. Τέλος, είναι μία καλή χρονική στιγμή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα, φροντίζοντας να προχωρήσεις σε τομές με το παρελθόν σου, ακόμα και αν ο τρόπος που λειτουργείς μπορεί να χαρακτηριστεί έντονα υποκειμενικός από κάποιους γύρω σου.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θέλει να σου υπενθυμίσει πως είναι χρήσιμο να πετάς αντικείμενα και μνήμες του παρελθόντος από καιρό σε καιρό. Αυτή την περίοδο έχεις την ευκαιρία να διώξεις από πάνω σου ότι κουβαλάς σχετικά με το ερωτικό σου παρελθόν, να πετάξεις αναμνήσεις που σε βαραίνουν και να αποφασίσεις να ζήσεις χωρίς περιττά βαρίδια στις αποσκευές σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να πάψεις να είσαι το θύμα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που έχει αλλάξει και να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που αλλάζουν το ρόλο σου μέσα στο συγκεκριμένο χώρο που κινείσαι.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που χρειάζεσαι να έχεις στον κοινωνικό σου κύκλο ή κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας σου. Μπορεί να βρίσκεσαι και πάλι με πρόσωπα του φιλικού κύκλου, να επανακάμπτουν κάποιες δραστηριότητες στη ζωή σου που σου προσφέρουν την ευχαρίστηση της ομαδικής συμμετοχής και δράσης. Να ξέρεις βέβαια πως μπορεί να προκύψουν τριβές με κάποια άτομα, στην προσπάθεια να αναλάβεις τα ηνία σε κάποιες περιπτώσεις, κάτι που θα μπορούσε βέβαια να αποτελέσει και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ο ρόλος σου. 

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να αλλάξει η ταχύτητα στην επαγγελματική σου ζωή, να γίνει κάτι που σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως ο ρόλος σου στον εργασιακό στίβο είναι πλέον διαφορετικός. Θα χρειαστεί να αλλάξεις την εικόνα που έχεις ώστε να προσεγγίσεις περισσότερα άτομα, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι απαραίτητο να απομακρυνθείς και από κάποια πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εστίες έντασης. Αν ξεκινάς κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο, να έχεις στο νου σου πως χρειάζεται προσοχή ώστε να έχεις σχεδιάσει τα βήματα σου με γνώμονα το γεγονός πως περπατάς σε ναρκοπέδιο. 

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει την ευκαιρία για να σχεδιάσεις ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι κάπου μακριά από το γνώριμο περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε να κάνεις πράξη την ανάγκη σου, να προτείνεις αυτό το ενδεχόμενο στο άτομο που θέλεις να βρίσκεται δίπλα σου, να ανοίξεις τις προοπτικές ώστε να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να εστιάσεις στις σπουδές σου, να επιταχύνεις τις εξελίξεις σε αυτό τον τομέα προσπαθώντας να κάνεις βήματα προόδου στον τομέα της καριέρας σου. Τέλος, πρόσεξε την επικοινωνία σου με κόσμο, γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αιχμηρή και τολμηρή, αφού φαίνεται πως απουσιάζει η αντικειμενικότητα. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει την αφορμή για να λάβει χώρα μία σοβαρή κουβέντα με το έτερο ήμισυ, για να λυθούν θέματα ερωτικού ή οικονομικού περιεχομένου. Μπορεί να αντιμετωπίζεις ένα πρόσωπο που εκφράζει με επιθετικό και έντονα διεκδικητικό τρόπο τις επιθυμίες του, αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να αποκρούσεις αυτές τις αιτιάσεις με γνώμονα τη λογική και την επιχειρηματολογία. Μπορεί να παθιαστείς από τη σεξουαλική σου χημεία με ένα άτομο που έχεις συναντήσει, αλλά έχεις παράλληλα την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις αν πρόκειται για μία περαστική ιστορία ή για μία γνωριμία που θα μπορούσε να θέσεις τις βάσεις μίας σοβαρής σχέσης. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να βάλει την προσωπική σου ζωή σε νέα βάση, να σε βοηθήσει ώστε να βρεθούν απαντήσεις σε ένα διάλογο που είναι καιρός να λάβει χώρα. Μπορεί να τεθούν θέματα οικονομικού περιεχομένου στη σχέση σου, να χρειαστεί να εξηγηθεί το γεγονός πως η συνεισφορά και των δύο μελών δεν είναι η ίδια μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο διαβίωσης. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και δυσκολίες που σε κάνουν να βλέπεις το μέλλον με μεγαλύτερη αβεβαιότητα, να θελήσεις να πάρεις μία κάποια απόσταση από αυτή τη σχέση για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Στον επαγγελματικό τομέα, αν αλλάζει κάτι ως προς το ρόλο σου στη δουλειά που βρίσκεσαι, φρόντισε να είναι ξεκάθαρο αυτό που αναλαμβάνεις, αφού δεν έχεις την ίδια οπτική με αυτή του ατόμου που θέλει να σου αλλάξει το μοτίβο εργασίας. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να αλλάζει τη ροή της καθημερινότητας σου, αφού μπορεί να προστίθενται νέες ασχολίες στη δουλειά που έχεις αναλάβει. Η επαφή σου με συναδέλφους και συνεργάτες μπορεί να γίνει στενότερη, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να μπουν κανόνες και συγκεκριμένο πλαίσιο συμπεριφοράς. Ίσως να προκύψουν λεκτικές εντάσεις που μοιάζουν με αφορμές για καυγά, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελούν τις εστίες ερωτικής ανάφλεξης ανάμεσα σε εσένα και ένα πρόσωπο που κινείται στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτελεί την ευκαιρία για να τονωθεί η ερωτική σου ζωή, για να προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα μπορούσαν να σε απομακρύνουν από την έννοια της μοναξιάς. Μπορεί να ξεκινάς κάτι καινούργιο στον ερωτικό τομέα, να είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αναστάτωση στον περίγυρο σου. Μπορεί να κάνεις το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα σχέση σου, το οποίο περνά μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. Μπορεί τέλος να αποφασίζεις να επενδύσεις σε κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου και να εργαστείς πάνω σε ένα αντικείμενο που αποτελεί την προσωπική σου κλίση. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς σοβαρά με το σπίτι σου, με τις βάσεις σου, με τη σχέση σου με ανθρώπους που μοιράζεσαι τη ζωή σου. Καλό θα ήταν να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να συνεχίσεις να συναναστρέφεσαι πρόσωπα που δυσκολεύουν τις κινήσεις σου, κατά πόσο είσαι έτοιμος/η ώστε να προχωρήσεις σε αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα χρειαστεί να συζητήσεις ένα θέμα σε βάθος και να εξετάσεις κατά πόσο έχεις συμπεριφερθεί με τρόπο που έχει ενοχλήσει τους κοντινούς σου ανθρώπους. Τέλος, ίσως να βρίσκεσαι σε αναζήτηση της νέας σου στέγης, αφού η υπάρχουσα έχει πάψει να σε εξυπηρετεί, κάτι που όμως δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνος/η σου. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου, να εκφράσεις τις αγωνίες και τις ενστάσεις σου, να ακουστείς. Μπορεί να υπάρχουν ουσιαστικά εμπόδια στη συγκεκριμένη προσπάθεια, να χρειαστεί να σεβαστείς την ιεραρχία ή την αδυναμία των γύρω σου να ακούσουν το λόγο σου, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι. Παράλληλα, είναι καιρός να φροντίσεις να κανονίσεις ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, να βρεθείς μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να δεις τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική γωνία και να μπορέσεις να ξεκουραστείς από μία πραγματικότητα που σε έχει εξουθενώσει. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να βάλεις σε τάξη τα ζητήματα οικονομικού περιεχομένου που σε απασχολούν. Καλό θα ήταν να θέσεις προτεραιότητες ως προς τις αγορές που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις, να βάλεις φρένο σε υπερβολικά έξοδα και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, Παράλληλα, θα ήταν χρήσιμο να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να φροντίσεις την εικόνα σου, να βελτιώσεις τις συνθήκες της διαβίωσης σου, να προσπαθήσεις να προσθέσεις στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεσαι προσωπική πληρότητα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων