Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html10
Μαι
Νεα Σεληνη 11/5/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου στον Ταύρο αποτελεί μία χρονική στιγμή που το ενδιαφέρον θα στραφεί στον υλικό τομέα, χωρίς όμως αυτό το κομμάτι της ζωής σου να αποτελεί τη βασική πλευρά προσέγγισης της ευτυχίας στη ζωή σου.

Μπορεί να αποφασίσεις να τακτοποιήσεις τις ανοικτές οικονομικές εκκρεμότητες, να κλείσεις λογαριασμούς και να πάψεις να θέτεις στόχους που δεν μπορείς να κατακτήσεις αφού δε διαθέτεις τους κατάλληλους πόρους. Μπορεί να πάψεις να ζεις μέσα σε ένα σύννεφο προοπτικών για το μέλλον χωρίς αυτές να είναι ουσιαστικές και πραγματοποιήσιμες. Στον προσωπικό τομέα, είναι καιρός να ασχοληθείς με το σωματικό κομμάτι της ερωτικής σου ζωής, να ενδιαφερθείς για τη σεξουαλική χημεία με το έτερο ήμισυ.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα ξεκινήσει κάτι νέο στον οικονομικό τομέα, θα σε βάλει στη διαδικασία να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις ανάγκες σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως χρειάζεσαι μία απόδραση από την καθημερινότητα, πως αναζητάς την ευκαιρία να βρεθείς κάπου μακριά, να ασχοληθείς περισσότερο με το πνεύμα παρά με την ύλη. Ίσως να αναζητήσεις την ευκαιρία ενός ταξιδιού και να θελήσεις να αγοράσεις εισιτήρια ή να αναζητήσεις ένα μέρος στο οποίο θα περάσεις κάποιες ήρεμες στιγμές τους επόμενους μήνες.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να σου ζητά επισταμένα να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, να φροντίσεις να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. Μπορεί να γίνεις περισσότερο πιεστικός/η σχετικά με οφειλές προς το πρόσωπο σου, να επιδιώξεις να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες που θα μπορούσαν να διασφαλίσουν το μέλλον σου. Μπορεί πάλι να βιώνεις αλλαγές στην αμοιβή σου, να υπάρχουν νεότερα δεδομένα τα οποία προσπαθείς να χωνέψεις και να εντάξεις μέσα στην καινούργια εργασιακή πραγματικότητα που διαμορφώνεται γύρω σου.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να λειτουργεί παρασκηνιακά για εσένα, να αποτελεί τη στιγμή που κάποιοι κάνουν κινήσεις χωρίς να φαίνονται και οι οποίες είναι σε θέση να επηρεάσουν και εσένα. Προσπάθησε να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα συμφωνιών, να εστιάσεις το βλέμμα σου εκεί που δεν κοιτάζουν οι πολλοί, να εξετάσεις τι κρύβεται στις σκιές. Αν πάλι ετοιμάζεις κάτι που δε θέλεις να γνωρίζουν πολλοί, τότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνεις τις κινήσεις σου, να βάλεις σε εφαρμογή τις σκέψεις σου και να σχεδιάσεις τον τρόπο που θα πετύχεις το στόχο σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα αποτελέσει την γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, να ανοίξεις το φιλικό σου κύκλο και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχετε καιρό να βρεθείτε. Μπορείς να επιδιώξεις να περάσεις καλά, να γνωρίσεις κόσμο ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές στη ζωή σου, να ενδιαφερθείς για ομαδικές δραστηριότητες που θα σε βγάλουν από ένα αυστηρό πλαίσιο καθημερινότητας. Ίσως πάλι να θελήσεις να έρθεις κοντά με ένα/μία φίλο/η σου ώστε να σου δώσει συμβουλές σχετικά με την προσωπική σου ζωή για να μπορέσεις να βρεις λύσεις στους προβληματισμούς σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα αποτελέσει την αφορμή για να δεις τον τομέα της καριέρας μέσα από μία διαφορετική ματιά. Είναι καιρός να δράσεις με αποφασιστικότητα και να αγνοήσεις την πρόθεση κάποιων να σε πείσουν να δεις τα πράγματα με μία πιο συμπονετική ματιά. Ίσως να είναι καιρός να διώξεις από κοντά σου πρόσωπα που παραμένουν και καταφέρνουν να σε φθείρουν και να σε κάνουν να χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου. Αν πάλι είσαι έτοιμος/η να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο σημαντικό βήμα στα επαγγελματικά σου, τότε προετοιμάσου για ένα ρόλο που θα σε εκθέσει στα μάτια ανθρώπων που θα μπορούσαν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σου καριέρα. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να αποφασίσεις να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και αποτελεί τον οδηγό των επαγγελματικών και προσωπικών σου βημάτων. Προσπάθησε να γίνεις περισσότερο αποφασιστικός/η και να τολμήσεις να μιλήσεις ανοικτά για ζητήματα που είναι καιρός να έρθουν στην επιφάνεια. Ίσως να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μία εκπαιδευτική δράση, κάτι που θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως πάλι να ανοίξεις περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο, επιδιώκοντας να κάνεις βήματα εξέλιξης στην ερωτική σου ζωή που παραμένει στάσιμη τον τελευταίο καιρό. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα αποτελέσει την αφορμή να ανοίξει ένας ουσιαστικός διάλογος με το έτερο ήμισυ σχετικά με θέματα της σχέσης σας. Ίσως να είναι καιρός να εξετάσετε τα οικονομικά δεδομένα της σχέσης σας, να θελήσεις να βρεθεί μία ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων η οποία απουσιάζει αυτή τη χρονική στιγμή. Ίσως πάλι να είναι καιρός να εστιάσεις στην αμοιβή σου από τον εργασιακό τομέα, να ζητήσεις κάτι περισσότερο από αυτό που λαμβάνεις αφού θεωρείς πως η συνεισφορά σου δε μετριέται με τον κατάλληλο τρόπο και είναι καιρός να γίνει κάτι ώστε να εξαλείψει αυτή η ανισότητα. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις τα δεδομένα στον ερωτικό τομέα, να κάνεις ένα βήμα προσέγγισης προς ένα άτομο με το οποίο υπάρχει ένα έντονο φλερτ τον τελευταίο καιρό. Μία συνάντηση αυτή την εποχή θα μπορούσε να κουβαλά την έννοια του καρμικού στοιχείου και να αποτελέσει τη βάση μίας σχέσης που έχει την πιθανότητα να προχωρήσει αρκετά μακριά. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα αυτής είναι στο προσκήνιο και θα μπορούσε να περνά μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα μπορούσε να έχει σχέση με την απόφαση σου να αλλάξεις ένα κομμάτι της καθημερινότητας σου, να κάνεις κάτι διαφορετικό σχετικά με τη διατροφή και την υγεία σου. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με τη σωματική σου υγεία, να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να προσέξεις την εικόνα σου στον καθρέφτη και να θελήσεις να κάνεις κάτι για αυτή. Ίσως πάλι να ξεκινά μία έντονη περίοδος εργασιακής καθημερινότητας και αυτό να σημαίνει πως οι προτεραιότητες σου θα αλλάξουν και καλείσαι να διαμορφώσεις κάπως αλλιώς τη ροή της κάθε ημέρας σου. Τέλος, φρόντισε τις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες ώστε να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις που οφείλονται στην αδυναμία εύρεσης κοινά αποδεκτών λύσεων.  

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα αποτελέσει την αφορμή για να δεις την προσωπική σου ζωή μέσα από μία νέα ματιά, να προσεγγίσεις περισσότερο το έτερο ήμισυ και να βελτιώσεις τη σχέση ανάμεσα σας. Θα μπορούσες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, να προσπαθήσεις να ζήσεις την ερωτική σου ζωή μέσα σε ένα πλαίσιο που θα προσπαθήσεις να διαμορφώσεις. Ίσως πάλι να έχεις ανάγκη από χρόνο με τα παιδιά σου ή με άτομα νεαρής ηλικίας, με στόχο να δεις το μέλλον μέσα από μία περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Η ανάγκη της συναναστροφής με παιδιά μπορεί να σημαίνει πως έχεις ωριμάσει αρκετά ώστε να σκεφτείς την απόκτηση δικών σου παιδιών.   

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα αποτελέσει την αφορμή για να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να φροντίσεις να αλλάξεις τη διακόσμηση ή να κάνεις κάποιες αγορές που σε βοηθούν να νιώσεις καλύτερα μέσα σε αυτό. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι κάτι μεγαλύτερο, να αισθάνεσαι την ανάγκη να αλλάξεις τόπο κατοικίας, να βρεθείς σε ένα νέο χώρο αφού κουράστηκες να παραμένεις σε ένα περιβάλλον που σε έχει φυλακίσει. Στον επαγγελματικό τομέα, μία πρόταση που θα λάβεις μπορεί να σε δελεάσει κυρίως λόγω του οικονομικού οφέλους που θα έχεις εφόσον την αποδεχτείς. Βέβαια αυτή η προοπτική είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος, αφού καλείσαι να σκεφτείς και τις ευθύνες που θα αναλάβεις να φέρεις εις πέρας.  

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε ωθεί να βγεις από το σπίτι σου, να ασχοληθείς με το εξωτερικό περιβάλλον, να διαμορφώσεις κατάλληλα το χώρο σου ώστε να δεις πιο αισιόδοξα το αύριο. Ίσως να θελήσεις επίσης να κανονίσεις ένα ταξίδι, να βρεθείς μακριά από τον τόπο κατοικίας σου, να περάσεις κάποιες στιγμές συντροφιά με άτομα που έχεις καιρό να συναντήσεις. Τέλος, έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή ένα ευρύτερο πλαίσιο νέου τρόπο σκέψης και αντίληψης, να εκπαιδευτείς πάνω σε ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση της καινούργιας σου ζωής.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων