Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



09
Ιουλ
Νεα Σεληνη 10/7/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 10ης Ιουλίου στη 18η μοίρα του Καρκίνου και σε οριακή αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη να δοθεί βήμα στο ένστικτο ώστε να περάσει μερικά μηνύματα που λείπουν τον τελευταίο καιρό.

Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το έτερο ήμισυ και να καταφέρεις να διώξεις από το οπτικό σου πεδίο μία καθημερινότητα που καταφέρνει να σε κάμπτει και να χάνεις την αισιοδοξία σου. Μπορείς να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις προτεραιότητες στη ζωή σου, να ακούσεις την καρδιά σου και να βάλεις το μυαλό σε δεύτερη μοίρα. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να γίνεις μέλος ομάδων που σε βοηθούν να νιώσεις μεγαλύτερη δόση ασφάλειας σε σχέση με αυτή που αισθάνεσαι στην καθημερινότητα σου, να αποκτήσει νέο νόημα η ζωή σου μέσα από αυτή την έναρξη που αποφασίζεις να πράξεις.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει την ευκαιρία σου ώστε να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις μέσα σε αυτό. Μπορεί να χρειαστεί να προσεγγίσεις ένα άτομο της οικογένειας με στόχο να το βοηθήσεις και να σταθείς δίπλα του, να στηρίξεις τις στιγμές που περνά και φαίνεται να σε έχει ανάγκη. Μπορεί πάλι να κάνεις κάποιες κινήσεις μέσα στο σπίτι σου ώστε να αλλάξεις τη διακόσμηση και να πετάξεις αντικείμενα που δεν έχουν πλέον θέση μέσα σε αυτό. Τέλος, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία επαγγελματική πρόκληση, θέτοντας στον εαυτό σου ερωτήματα των οποίων οι απαντήσεις βασίζονται πάνω στη διάθεση σου να προχωρήσεις σε εσωτερικές σου αλλαγές.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε βάλει σε αρκετές σκέψεις, να σε κάνει να ζυγίσεις κάποια δεδομένα τα οποία σε καλούν να επιλύσεις τη σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα. Ίσως να θελήσεις να επικοινωνήσεις τις αποφάσεις σου και να χρειαστεί να γίνεις απόλυτος/η ως προς τις προθέσεις σου, κάτι που θα μπορούσε να τρομάξει τους άλλους που έχεις απέναντι σου. Ίσως πάλι να λαμβάνουν χώρα αλλαγές στα σχέδια σου για ένα ταξίδι και να υπάρξει μία παροδική δυσαρέσκεια σχετικά με τη δυνατότητα σου να βρεθείς μακριά από το περιβάλλον που κινείσαι σε καθημερινή βάση.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να φροντίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου και να κάνεις κινήσεις που δείχνουν συνειδητοποίηση σχετικά με τη θέση στην οποία βρίσκεσαι. Είναι καιρός να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου και να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές τις οποίες έχεις ανάγκη, οι οποίες είναι απαραίτητες για να σταθείς στα πόδια σου. Ίσως πάλι να υπάρξουν νεότερα σχετικά με την αμοιβή σου από τον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου μέσα στο εργασιακό σχήμα που βρίσκεσαι με στόχο να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα μπορούσε να σε κάνει περισσότερο συναισθηματικό/η σε σχέση με αυτό που δείχνεις στους γύρω σου, να αποκτήσεις περισσότερες ευαισθησίες. Ίσως να μπερδευτείς στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής και να βγάλεις μηνύματα προς το/η σύντροφο που δεν είναι ξεκάθαρα με αποτέλεσμα να στέλνονται σινιάλα που δεν είναι κατανοητά. Ίσως να υπάρξουν δύσκολες στιγμές στον επαγγελματικό τομέα και να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να βασίζεσαι στους πάντες αλλά καλείσαι να κάνεις τις επιλογές σου και να προχωρήσεις με τα πρόσωπα που είναι ξεκάθαρα ως προς τις προθέσεις τους και συνειδητοποιείς πως μπορείτε να επικοινωνήσετε χωρίς να υπάρχουν σκιές στα λεγόμενα σας.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να δώσεις σημασία στα σημάδια και στο ένστικτο σου και να καθαρίσεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι. Θα χρειαστεί να διαθέτεις διαύγεια ώστε να απομακρυνθείς από τοξικούς ανθρώπους, να πάρεις αποστάσεις από καταστάσεις που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Προσπάθησε να βάλεις τα τελευταία κομμάτια του παζλ σε μία εικόνα που θέλεις να ολοκληρωθεί και να αποτελέσει το έργο το οποίο αφήνεις υποθήκη σε μία επαγγελματική ομάδα από την οποία είναι πιθανό να αποχωρείς. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με την ψυχική σου υγεία και να εκφράσεις αυτά που κρύβεις μέσα σου και σε βαραίνουν. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να κάνεις μία νέα αρχή στον κοινωνικό τομέα της ζωής σου. Μπορεί να αποφασίζεις να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να έρθεις σε επαφή με άτομα του φιλικού σου κύκλου από τα οποία έχεις πάρει αποστάσεις τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να θελήσεις να γίνεις μέλος μίας ομάδας που έχει ως στόχο ένα μεγάλο έργο, θέλοντας να προσφέρεις κάτι σε μία κοινωνία που βρίσκεται σε αναβρασμό. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να εκφράσεις το συναισθηματικό σου κόσμο και να πάψεις να διατηρείς αποστάσεις από το έτερο ήμισυ, κάτι που μεγαλώνει την παγωμάρα ανάμεσα σας. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει την ευκαιρία για να φανείς στον εργασιακό χώρο που κινείσαι, για να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που είναι ικανές να αλλάξουν τη δημόσια εικόνα σου σε βάθος χρόνου. Ίσως να αποφασίζεις να μιλήσεις ανοικτά και να επιδιώξεις να γίνεις αυτός/η που πραγματικά μπορείς να είσαι, να λειτουργήσεις με τρόπο που έχεις φανταστεί αλλά δεν έχεις τολμήσει να δείξεις μέχρι σήμερα. Στον οικογενειακό τομέα, προσπάθησε να ρίξεις φως σε ένα θέμα που έχει προκύψει και μην επιτρέπεις σε κάποια άτομα να κουκουλώνουν καταστάσεις, όσο και αν μία τέτοια πράξη μπορεί να απομακρύνει το ενδεχόμενο της σύγκρουσης.

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να σε ωθεί να μιλήσεις και να επιδιώξεις να ξεκαθαρίσεις μία κατάσταση την οποία δε θέλεις να διατηρήσεις ασαφή και βουτηγμένη στην αμφιβολία. Θα χρειαστεί βέβαια να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματική οδό για να πετύχεις το στόχο σου, να στοχεύσεις στο συναισθηματικό κόσμο της άλλης πλευράς αν θέλεις να βγεις νικητής/ρια, έχοντας βέβαια στο μυαλό σου πως υπάρχει πάντα η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνηση σου. Αν πάλι θέλεις να κανονίσεις μία εκδρομή, τότε φρόντισε να έχεις ξεκαθαρίσει πότε θα έχεις τον ελεύθερο χρόνο ώστε να κάνεις πράξη αυτή την ανάγκη σου, γιατί διαφορετικά μπορεί να φορτώνεις το πρόγραμμα σου. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θέλει να δοκιμάσει τη δύναμη της εμπιστοσύνης σου απέναντι σε κοντινά σου πρόσωπα με τα οποία έχεις μία στενή σχέση ή συνεργασία. Ίσως να είναι καιρός να αφήσεις το τιμόνι του οχήματος στο οποίο βρίσκεστε στα χέρια τους, να τεστάρεις κατά πόσο είσαι σε θέση να πάψεις να έχεις το πάνω χέρι των καταστάσεων και να επιτρέψεις να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Ίσως πάλι να κλείνει μία οικονομική εκκρεμότητα που παραμένει ανοικτή και είναι καιρός να πάψει να κρέμεται σαν απειλή πάνω από το κεφάλι σου, να καταφέρεις να κάνεις μία νέα αρχή ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θέλει να σου τονίσει πως είναι καιρός να ακούσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και να δοκιμάσεις να αφεθείς σε μία σχέση που σε τρομάζει, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει τον οδηγό για τον τρόπο που θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Καλείσαι να μπεις σε διάλογο με τη φωνή που έρχεται από μέσα σου και να δοκιμάσεις να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, αποφεύγοντας να ντύσεις με λογική αυτά που αισθάνεσαι και έρχονται στην επιφάνεια. Κάτι τέτοιο είναι μία δύσκολη διαδικασία για εσένα, αλλά παράλληλα θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ χρήσιμη ευκαιρία ώστε να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να ζήσεις με αυτό τον τρόπο. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα δοκιμάσει τις ισορροπίες στον εργασιακό χώρο, καθώς καλείσαι να εμπιστευτείς ανθρώπους που μπορεί να μη γνωρίζεις πολύ καιρό ή οι οποίοι είναι σε θέση να σε παραπλανήσουν με τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Προσπάθησε να εστιάσεις στις φωνές που χρειάζεται να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και να θυμάσαι πως η υγεία σου είναι πάνω από όλα. Αυτό σημαίνει πως καλό θα ήταν να προσθέσεις στις καθημερινές σου συνήθειες ορισμένες δραστηριότητες που σε βοηθούν να διατηρείσαι σε σωματική φόρμα και σε πνευματική διαύγεια. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσεις καλύτερη επαφή με τα παιδιά σου ή για να εστιάσεις στον τομέα της ερωτικής σου ζωής. Στην πρώτη περίπτωση, μπορεί να ζητηθεί η βοήθεια σου ώστε να υποστηρίξεις την προσπάθεια των παιδιών σου, να επενδύσεις χρόνο στα δικά του προβλήματα και να βρεις λύσεις. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί να αποφασίζεις να επενδύσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου, με στόχο να ισορροπήσεις καταστάσεις που αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να ελέγξεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων