Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html07
Αυγ
Νεα Σεληνη 8/8/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 8ης Αυγούστου στο Λέοντα σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να ταρακουνά τις σταθερές των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Ίσως να είναι καιρός να μιλήσεις και να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, να γίνεις ο εαυτός σου χωρίς να προσπαθείς να λειάνεις τις καταστάσεις, χωρίς να δυσκολεύεσαι να είσαι ο εαυτός σου. Θα μπορούσες να γίνεις απόλυτος/η με τις προθέσεις και διαθέσεις σου, να λειτουργήσεις κάπως εγωιστικά απέναντι σε περιστάσεις που ζητούν συμβιβασμούς και κοινά αποδεκτές λύσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να πιέζεσαι, πως θα ήθελες να φανεί αυτός/η που πραγματικά είσαι και να φανεί αν γίνεσαι αρεστός/η ή όχι. Οι προσωπικές σου ανάγκες είναι πάνω από τις κοινές προθέσεις και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να συνεχίσεις να το κρύβεις.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς περισσότερο άμεσα και να επιδιώξεις να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που καταφέρνουν να στέκονται εμπόδια στο δρόμο σου. Είναι η ώρα που θα θέσεις νέους κανόνες στη σχέση σου και θα ζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την κοινωνική σου ζωή. Ίσως πάλι να είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις το επόμενο βήμα στη γνωριμία που έχει προκύψει ή να προκύψει η απόκτηση ενός παιδιού. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να νιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις με τη δική σου σκέψη και ιδέα, αλλά υπολόγισε με σοβαρότητα το κόστος της όλης προσπάθειας που αναλαμβάνεις.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα επηρεάσει τα θεμέλια της ζωής σου, αφού μπορεί να χρειαστεί να γίνει μία σοβαρή κουβέντα σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως να συνειδητοποιείς πως είναι καιρός να κλείσει ένα κεφάλαιο που σε έχει κουράσει, που σε έχει βαρύνει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και καλείσαι να απομακρυνθείς από αυτό. Ίσως πάλι να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε ένα ζήτημα της δουλειάς σου, αποφασίζοντας να πάρεις στους ώμους σου τις ευθύνες που αποφεύγουν τρίτοι και τους αναλογούν. Τέλος, αν επιδιώκεις να λάβεις αποστάσεις από την καθημερινότητα σου, έχεις αυτή την ευκαιρία αρκεί να πάρεις μαζί σου σε αυτή την εκδρομή την κατάλληλη ολιγομελή συντροφιά.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα σε κάνει εξωστρεφή και έτοιμο/η να ανοίξεις τα χαρτιά σου απέναντι σε καταστάσεις που ζητούν από εσένα να είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί να προχωρήσεις σε δηλώσεις που έχουν συγκεκριμένη βαρύτητα και επηρεάζουν το κλίμα στη ζωή σου, αφού έχουν επίδραση και σε συγγενικά σου πρόσωπα. Μπορεί να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από τον τρόπο σκέψης κοντινών σου προσώπων, να διαχωρίσεις τη θέση σου και να θεωρηθείς ως ένα άτομο που λειτουργεί αυτόνομα. Τέλος, είναι καιρός να κλείσεις ένα κεφάλαιο εκπαίδευσης και να αποφασίσεις πως θα χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα φαίνεται να θέτει μία νέα πραγματικότητα στον οικονομικό τομέα, να δημιουργεί την καινούργια βάση πάνω στην οποία θα στηρίξεις τις επόμενες κινήσεις σου. Είναι πιθανό να θελήσεις να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να βάλεις στο πλάνο σου και κάποιες κοινές σου υποχρεώσεις με το/η σύντροφο ή το/η συνεργάτη σου. Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως έχεις αναλάβει βάρη που δε σου αναλογούν και να επιδιώξεις να αλλάξεις αυτή την κατάσταση φροντίζοντας να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου, να δηλώσεις πως δεν είσαι διατεθειμένος/η να συνεχίσεις να λειτουργείς με έναν τρόπο που σε ενοχλεί και τον θεωρείς υποτιμητικό για εσένα.

 

Λέων

 Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να εκκινεί μία διαφορετική περίοδο, καθώς αποφασίζεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τις νέες προτεραιότητες που θα θέσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να βελτιώσεις την υπάρχουσα σχέση σου, κάτι που σημαίνει πως θα επενδύσεις χρόνο και ενέργεια σε αυτή, πως θα επιδιώξεις να έρθεις πιο κοντά με το έτερο ήμισυ και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ίσως πάλι να κλείνεις ένα εργασιακό κεφάλαιο που έχει παραμείνει ανοικτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, να θελήσεις να αφήσεις πίσω σου μία κατάσταση που δεν έχει να σου προσφέρει κάποιο όφελος από εδώ και πέρα.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα αποτελέσει την αφορμή για να ασχοληθείς με τις σωματικές σου αντοχές, να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να συνειδητοποιήσεις κατά πόσο σου αρέσει αυτό που βλέπεις ή όχι. Ίσως να έχεις ανάγκη από ξεκούραση, να πάψεις να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο καθημερινό πρόγραμμα που σε κάνει να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ίσως να νιώθεις κλεισμένος/η στον εαυτό σου και να αναζητάς διέξοδο διαφυγής, να θελήσεις να ταξιδέψεις κάπου μακριά, κάτι που όμως δεν είναι και τόσο εύκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν όμως βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μία σειρά, τότε έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο πλαίσιο ώστε σε λίγες ημέρες να είσαι σε θέση να ορίσεις τον τρόπο που θα επενδύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να έρθεις πιο κοντά με άτομα του φιλικού σου κύκλου, για να καταφέρεις να βρεις χρόνο ώστε να γίνεις και πάλι κοινωνικός/η. Ίσως να θελήσεις να πάρεις μέρος σε μία ομαδική δραστηριότητα που σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με το κομμάτι του εαυτού σου που έχει την ανάγκη συντροφιάς. Ίσως πάλι να βρεις την ευκαιρία να δεις φίλους και γνωστούς, έχοντας όμως παράλληλα την ανάγκη να αντιμετωπίσεις τις έντονες κυκλοθυμικές τάσεις απομόνωσης και κλεισίματος στον εαυτό σου. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά την οικογενειακή ή επαγγελματική σου ζωή. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα άτομο που στέκεται εμπόδιο στις προθέσεις και διαθέσεις σου, να επιχειρηματολογήσεις πάνω σε ένα ζήτημα που επηρεάζει τις κινήσεις σου από εδώ και πέρα. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από το σπίτι σου, καθώς είναι απαραίτητο να λάβουν χώρα κάποιες εργασίες σε αυτό με στόχο να το διαμορφώσεις όπως θα ήθελες να είναι, όπως το έχεις φανταστεί. Τέλος, πρόσεξε τις ισορροπίες στον εργασιακό χώρο, γιατί υπάρχουν ανοικτά μέτωπα που επηρεάζουν την ορθή σου κρίση και σε οδηγούν σε κινήσεις που δε βοηθούν ώστε να διαμορφώσεις τις κατάλληλες συμμαχίες. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα σε ωθεί να πάρεις μεγάλες αποστάσεις από καταστάσεις της καθημερινότητας σου, θέλοντας να σου υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να απομακρυνθείς από ανθρώπους που λειτουργούν με τρόπο που δεν μπορείς να αντέξεις. Θα θελήσεις να βρεθείς μακριά από συγγενικά σου πρόσωπα, χωρίς όμως αυτό να είναι και πολύ εύκολο, αφού υπάρχουν συνδέσεις που δεν μπορείς να πετάξεις στο παρελθόν. Ίσως να επεξεργάζεσαι τα σχέδια σου σχετικά με το επόμενο βήμα της εκπαιδευτικής σου πορείας, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι πάνω σε ένα δίλημμα που είναι δύσκολο να ξεδιαλύνεις, αφού υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να επηρεάσουν την τελική σου απόφαση. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα μοιάζει να επηρεάζει τα οικονομικά σου, αφού προσπαθείς να ζυγίσεις τα δεδομένα και να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να προχωρήσεις σε μία επένδυση που δεν είναι κάτι το αστείο και εφήμερο. Θα χρειαστεί να αποδείξεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι το άτομο που στέκεται δίπλα σου και σου ζητά να σχεδιάσετε από κοινού το επόμενο βήμα σας. Ίσως να δυσκολεύεσαι να στηριχτείς στα δικά σου πόδια, με αποτέλεσμα να αφήνεσαι στη στήριξη που μπορεί να προσφέρει ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά σου και προσπαθεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της συνολικής εικόνας του παζλ. Αυτή η εμπιστοσύνη όμως είναι κάτι που κερδίζεται μέσα από δοκιμασίες και δε δίνεται έτσι απλά από εσένα.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μοιάζει να αποτελεί μία καλή αφορμή για να λάβεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή, για να αποσαφηνίσεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου ένα άτομο που θα μπορούσες να το εμπιστευτείς πλήρως και να προχωρήσετε μαζί παρακάτω. Ίσως να προκύπτει μία γνωριμία που θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, να συναντάς ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να το προσπεράσεις έτσι απλά. Από την άλλη όμως πλευρά, πόσο έτοιμος/η είσαι να δεσμευτείς σε κάτι νέο, όταν δεν έχεις ακόμα ξεπεράσει το ταρακούνημα που βίωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα;

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα αποτελέσει μία σημαντική αφορμή ώστε να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας σου, προσπαθώντας να επιλύσεις τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά σου και δε σου επιτρέπουν να βλέπεις με αισιοδοξία το παρακάτω. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα προκύψουν λεκτικές συγκρούσεις με πρόσωπα που δεν κατανοούν αυτή την ανάγκη σου, πως μπορεί να λειτουργήσεις με τρόπο που δείχνει βιασύνη και εγωισμό, αφού νιώθεις την ανάγκη να ακουστεί η γνώμη σου και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από τις διαθέσεις τρίτων.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων