Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



06
Σεπ
Νεα Σεληνη 7/9/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου στη 14η μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να βοηθά τους/ις εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του γήινου στοιχείου (Ταύρος. Παρθένος, Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο να θέσουν τις βάσεις των εξελίξεων και των αλλαγών.

Έχεις την ευκαιρία να αναλύσεις μία κατάσταση και να οδηγηθείς σε χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία χρειάζεσαι ώστε να πετάξεις από τη ζωή σου ότι μοιάζει περιττό και ανούσιο. Ίσως να είναι καιρός να ασχοληθείς με τον τομέα της καθημερινότητας και να θέσεις ένα χρονοδιάγραμμα με δράσεις που έχουν λογική συνέχεια και δε σε αναγκάζουν να χάνεις τον προσανατολισμό σου. Τέλος, φρόντισε τη διατροφή σου, προσπάθησε να αθληθείς και ασχολήσου με την υγεία σου ώστε να φροντίσεις τη σωματική σου ευεξία.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε οδηγήσει στο να ασχοληθείς περισσότερο χρόνο με ζητήματα εργασιακού περιεχομένου, να δώσεις σημασία στον τρόπο που μπορείς να επιλύσεις τα προβλήματα που έχεις μπροστά σου. Θα μπορούσες να πατήσεις πάνω σε μία ευκαιρία που παρουσιάζεται ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου, να αρπάξεις την προοπτική του να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από μία περιστασιακή εργασιακή πρόκληση που έχεις μπροστά σου. Τέλος, φρόντισε τον εαυτό σου και την υγεία σου, μέσα από εξετάσεις που έχεις προγραμματίσει να πραγματοποιήσεις.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να δημιουργεί νέες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, να σε βοηθά ώστε να ξεκινήσει κάτι καινούργιο που είναι σε θέση να σε ανανεώνει σε μεγάλο βαθμό. Μπορείς να θέσεις βάσεις σε μία σχέση που ξεκινά, να την κάνεις περισσότερο γνωστή στους γύρω σου και να τολμήσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα σου χωρίς να θέλεις να κρυφτείς. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία μπορεί να ετοιμάζεται να προχωρήσει παρακάτω, μπορεί να εξετάζεις το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού. Αν πάλι αυτό που σε απασχολεί είναι η δουλειά σου, τότε μπορεί να βρίσκεσαι σε διαδικασία προετοιμασίας ενός γεγονότος που μοιάζει να κουβαλά πολλά στοιχεία της προσωπικότητας σου.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να σε αναγκάζει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα εργασιακού περιεχομένου, να σε ωθεί να αντιληφθείς πως καλείσαι να ξεμπερδέψεις κάποια πράγματα που όσο τα αφήνεις να κινούνται με τον γνώριμο τρόπο, τόσο μετατρέπονται σε μία θάλασσα από ασάφειες και αμφιβολίες. Προσπάθησε να ακούσεις τη λογική σου και να εστιάσεις σε ότι έχει πραγματική σημασία, αφήνοντας στην άκρη ότι αποτελεί περιφερειακό στοιχείο μίας πραγματικότητας την οποία καλείσαι να υποστηρίξεις. Απόφυγε να εμπλακείς σε περιστάσεις που δε σε αφορούν, γιατί μπορεί να μπλέξεις σε καταστάσεις που μοιάζουν αδιέξοδες.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να σε βοηθά να εξωτερικεύσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, να εκφράσεις τις σκέψεις σου χωρίς να πέφτεις στην παγίδα των συναισθηματικών παιχνιδιών. Καλείσαι να μάθεις να εκφράζεσαι χωρίς να περιστροφές, να είσαι σαφής και ευθύς με τις απόψεις σου και να τολμάς να μιλήσεις χωρίς να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες και φοβίες. Αυτό βέβαια μπορεί να σε δυσκολεύει και να σε ζορίζει, αλλά παράλληλα θα αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να αλλάξεις την τακτική σου απέναντι σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς με υπευθυνότητα.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει την απαρχή μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να ασχοληθείς με θέματα οικονομικού και πρακτικού ενδιαφέροντος. Ίσως να είναι η ώρα που θα βάλεις σε τάξη τις χρηματικές σου υποχρεώσεις, που θα προγραμματίσεις κάποια έξοδα που έρχονται τους επόμενους μήνες και τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις. Ίσως πάλι να έχεις κάποιες επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες καλείσαι να εξετάσεις με σύνεση και προσοχή, βασιζόμενος/η όχι μόνο στις οικονομικές απολαβές, αλλά και στην ελευθερία που σου επιτρέπουν να διαθέτεις. 

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να εκφραστείς πιο ανοικτά, να τολμήσεις να γίνεις ο εαυτός σου και να δοκιμάσεις να θέσεις κάποιες προτεραιότητες με τον τρόπο που εσύ ο/η ίδιος επιθυμείς. Δεν μπορείς να σέρνεσαι πίσω από άτομα που κινούν τα νήματα με τον τρόπο που επιδιώκουν και εσύ απλά να είσαι αποδέκτης των εξελίξεων. Είναι η ώρα που θα χρειαστεί να βάλεις τις βάσεις της νέας σου επαγγελματικής πραγματικότητας, να δοκιμάσεις να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η στις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου, να εξετάσεις το ενδεχόμενο να αναλάβεις κάποιες υποχρεώσεις που σε βάζουν στη θέση του/ης οδηγού των εξελίξεων. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε αποπροσανατολίσει, καθώς σου ζητά να εστιάσεις σε θέματα της καθημερινότητας σου μέσα από την αλλαγή των συνηθειών σου. Ίσως να χρειαστεί να εμπλακείς περισσότερο με μία ομαδική δράση και να γίνεις ισότιμο μέλος της κοινωνίας μέσα στην οποία κινείσαι, έχοντας ένα στόχο που αφορά πολλούς και όχι μόνο εσένα. Ίσως πάλι να χρειάζεται να προσέξεις τη διατροφή σου και να φροντίσεις την υγεία σου, καθώς δεν μπορείς να αφήνεις κάποια σημάδια να περνούν από μπροστά σου χωρίς να τους δίνεις την απαραίτητη σημασία. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να θέλει να σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής, να γίνεις μέλος μίας ομάδας που είναι σε θέση να σε βγάλει από ένα πλαίσιο κίνησης και δράσης που έχει γίνει συνήθεια. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι απαραίτητο ευχάριστο για εσένα, αφού προτιμάς να λειτουργείς βάσει προγράμματος, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Η ανάγκη σου να ανανεώσεις τη ζωή σου, ερωτικά ή επαγγελματικά, περνά μέσα από την ανάγκη να αλλάξεις τρόπο διαβίωσης και αυτό είναι κάτι που γνωρίζεις ενδόμυχα, αλλά μπορεί να απορρίπτεις όσο προσπαθείς να το εκλογικεύσεις. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να εξελίξεις θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, να κινήσεις διαδικασίες ώστε να πας παρακάτω σε θέματα που έχουν κολλήσει. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως καλείσαι να επενδύσεις αρκετό χρόνο στον εργασιακό τομέα, να εστιάσεις σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου και να αφήσεις την κοινωνική ζωή για λίγο στο περιθώριο. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που συμβαίνουν αλλαγές και απλά καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου μέσα σε αυτό, χωρίς να επιδιώκεις να συγκρουστείς με τους ανθρώπους που έχουν  στα χέρια τους το τιμόνι των εξελίξεων. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μοιάζει να θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία, να φροντίσεις να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με τρόπο που αποδεικνύει πως είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές. Προσπάθησε να αποφύγεις τις απευθείας αντιπαραθέσεις και τόλμησε να λειτουργήσεις διπλωματικά και με προσπάθεια να συνδέσεις τις αντίπαλες απόψεις και όχι να κονταροχτυπηθείς μαζί τους. Αν πάλι χρειάζεσαι λίγο χρόνο και χώρο, τότε προσπάθησε να πάρεις αποστάσεις κυριολεκτικά από τα γεγονότα μέσα από μία απόδραση σε ένα μέρος που σε βοηθά να σκέφτεσαι καθαρά. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί την ευκαιρία ώστε να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, να βάλεις σε τάξη τις χρηματικές σου συνδιαλλαγές και εκκρεμότητες και να ρυθμίσεις ότι παραμένει στον αέρα. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να χωρέσεις μέσα στις νέες καταστάσεις που έχουν προκύψει στο περιβάλλον που κινείσαι και πως είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς κάποιες αλλαγές που έχουν λάβει χώρα. Ίσως να επαναξιολογήσεις και την προσωπική σου ζωή και να τολμήσεις να κάνεις μία αυτοκριτική για τη σχέση σου, η οποία ευνοεί τις αποφάσεις που σε οδηγούν σε νέο τρόπο δράσης. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να μιλήσεις σχετικά με αυτά που σκέφτεσαι και αφορούν την προσωπική σου ζωή. Μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις μία νέα αρχή στη σχέση σου, να θέσεις τις βάσεις της συνεννόησης σου με το έτερο ήμισυ χωρίς να υπάρχουν ασάφειες και αμφιβολίες ανάμεσα σας. Ίσως να χρειαστεί να γίνεις περισσότερο τολμηρός/η με το έτερο ήμισυ, να ακούσεις με πιο ανοικτά μυαλά αυτά που έχει να πει και να θελήσεις να δοκιμάσεις να ζήσετε μέσα από το πλαίσιο που σχεδιάζει και για τους δύο σας. Στον επαγγελματικό τομέα, μία πρόταση από ένα/μία συνάδελφο μπορεί να σε ιντριγκάρει, αλλά παράλληλα μπορεί να είναι αρκετά τολμηρή για να αποφασίσεις να την ακολουθήσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων