Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2022

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2022 βρίσκονται εδώ:

https://signingstars.gr/y4/%CE%B7_%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html03
Νοε
Νεα Σεληνη 4/11/2021
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου στη 12η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Το τέλος της διαδρομής είναι μπροστά σου και καλείσαι να αποφασίσεις αν θα χαράξεις νέα πορεία ή θα γίνεις και εσύ ένα κομμάτι που παζλ που φθίνει και χάνεται. Μπορείς να παραδοθείς και να αποφασίσεις πως δεν έχεις άλλες δυνάμεις ώστε να παλέψεις την αλλαγή και την εξέλιξη. Μπορείς όμως να σηκωθείς στα πόδια σου και να φωνάξεις πως μπορείς να οδηγήσεις τα πράγματα προς μία νέα κατεύθυνση, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αποφασιστικότητα. Το θέμα είναι να γνωρίζεις τι διεκδικείς, να είσαι σε θέση να μετράς τις δυνάμεις σου και να μπορείς να αποδεχτείς τις συνέπειες των πράξεων που είσαι έτοιμος/η να θέσεις σε εφαρμογή.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να ταρακουνά ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως επενδύσεις πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που κερδίζεις. Ίσως να γίνει μία κουβέντα στον τομέα της δουλειάς σου και να αξιολογηθεί εκ νέου η προσφορά σου, με στόχο να αναπροσαρμοστεί η αμοιβή σου. Ίσως πάλι να προκύπτουν αρκετά έξοδα στον τομέα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο ώστε να μοιραστούν οι ευθύνες και τα βάρη σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Αν ξεκινάς μία νέα δραστηριότητα, τότε φρόντισε να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις και το οικονομικό σκέλος αυτής.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα αποτελέσει την αφορμή για να τεθούν νέοι κανόνες στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα/μία σύντροφο που έχει αποφασίσει να αλλάξει την ταχύτητα της σχέσης σας, να θέσει καινούργιους κανόνες που δεν είναι απαραίτητο να μπορείς να αποδεχτείς. Ίσως πάλι να προκύπτει μία εξέλιξη που δεν περίμενες και να βιώνεις ένα χωρισμό που μοιάζει να ταρακουνά το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Στον επαγγελματικό τομέα, κάνε μία νέα αρχή στη δουλειά σου ώστε να βρεθείς μπροστά και όχι πίσω από τις εξελίξεις. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως κάποιοι έχουν αποφασίσει να εξελίξουν τα πράγματα, ακόμα και αν εσύ δείχνεις αβεβαιότητα σχετικά με τη συμμετοχή σου σε αυτά.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα φέρει αναστάτωση στον εργασιακό χώρο αφού προκύπτουν ανατροπές στις υπάρχουσες ισορροπίες. Θα γίνεις μάρτυρας εξελίξεων που θα μπορούσαν να σε επηρεάσουν έμμεσα για την ώρα, αφού μπορεί να αποχωρούν κάποια μέλη της ομάδας που θεωρούσες πως έχουν ένα κομβικό ρόλο απέναντι στα πράγματα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου και να φροντίσεις να δώσεις βάση στις ενδείξεις πως είναι καιρός να αλλάξεις τις συνήθειες σου, αφού δεν είναι φρόνιμο να επιμείνεις να φορτώνεις το σώμα σου με βάρη και περιττά.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να δημιουργεί κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, ακόμα και μέσα από την απόφαση της δημιουργίας οικογένειας. Ίσως να βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που έχεις κουραστεί να αναμένεις τις εξελίξεις και να έχεις αποφασίσει να τις δημιουργήσεις. Αν είσαι μόνος/η ή σε μία σχέση που έχει βαλτώσει, τότε μία νέα γνωριμία είναι σε θέση να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία στη ζωή σου. Σε φιλικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις που αλλάζουν τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου.

 

Λέων

 Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα φέρει μία αναστάτωση στην ισορροπία οικογενειακής/επαγγελματικής ζωής μέσα από προκλήσεις που σου ζητούν να πάρεις άμεσες αποφάσεις. Μπορεί να βλέπεις πως απομακρύνεσαι από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στη ζωή σου, να δυσκολεύεσαι να παραμείνεις μέσα σε ένα πλαίσιο σχέσης και συνεργασίας όπως έχεις συνηθίσει να το βιώνεις. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τόπο κατοικίας ή εργασίας, καθώς καλείσαι να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο σε σχέση με όσα έχεις συνηθίσει να συμβαίνουν στη ζωή σου. Μπορεί τέλος κάποιοι να σε ξαφνιάσουν με την αποφασιστικότητα τους και να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που δεν έχεις χωνέψει.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σου προσφέρει την ευκαιρία να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η, να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να τολμήσεις να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί βέβαια ο τρόπο που θα πράξεις κάτι τέτοιο να είναι απότομος και απρόσμενος για τους γύρω σου, να λειτουργήσεις σαν το ξυπνητήρι στις σκέψεις τους, αλλά παράλληλα θα μπορούσες να αποκτήσεις και το πάνω χέρι σε καταστάσεις που αναζητούν άτομο με ηγετικές ικανότητες. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ξεκινήσεις μία εκπαιδευτική διαδικασία που θεωρείς πως θα σε βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που όμως θα απαιτήσει από εσένα προσήλωση και εύρεση και χρήση εσωτερικών δυναμικών που κρύβεις τόσο καιρό. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ανατρέψει δεδομένα οικονομικού περιεχομένου και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να μπουν σε τάξη κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες. Μπορεί να λειτουργήσεις με γνώμονα την αποφασιστικότητα ώστε να σταματήσεις να ζεις μέσα σε ασαφείς και αδιέξοδες σχέσεις και συνεργασίες και αυτό να αποτελέσει την αφορμή για να πεις κάποια πράγματα με τρόπο που δεν περιμένουν οι γύρω σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία οικονομική διαπραγμάτευση, αναρωτήσου αν αντέχεις να ρισκάρεις πολλά μέσα από την πρόταση σου και μετά κάνε τη πράξη. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία κομβική χρονική στιγμή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορούσες να πάρεις το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου. Μπορείς να επηρεάσεις τα γεγονότα εφόσον είσαι αποφασισμένος/η να τραβήξεις μία διαφορετική γραμμή, να λειτουργήσεις χωρίς να λάβεις υπόψη σου την άλλη πλευρά, θέλοντας να τονίσεις πως δε δέχεσαι να σέρνεσαι πίσω από τρίτους. Ίσως πάλι να ξεκινά κάτι καινούργιο στη ζωή σου, κάτι που είναι σε θέση να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και να αποτελέσει το παράδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να κινηθούν άνθρωποι που αισθάνονται πως έχουν βαλτώσει. Αυτό που καλείσαι να θυμάσαι είναι πως έχεις το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου, οπότε αποφασίζεις αν θα λειτουργήσεις ατομικά και εγωιστικά ή θα λάβεις υπόψη σου και τους γύρω σου.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να λειτουργεί παρασκηνιακά για εσένα, αφού καλείσαι να σκαλίσεις για να βρεις ενδείξεις σχετικά με εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε να καταλάβεις μήπως κάποιοι σε κάνουν να χάνεις το στόχο σου, μέσα από νέα και ειδήσεις που σε αποπροσανατολίζουν. Επίσης, φρόντισε να ανακαλύψεις τις παρασκηνιακές κινήσεις που γίνονται και είναι πιθανό να επηρεάσουν τη θέση σου μέσα στο συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον. Στον τομέα της υγείας σου, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τις ενδείξεις πως κάτι δεν πάει καλά, ώστε να ασχοληθείς μαζί του όσο είναι καιρός και δεν έχουν υπάρξει σημαντικά προβλήματα. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να κινητοποιεί εξελίξεις σε θέματα κοινωνικών δράσεων και της συμμετοχής σου μέσα σε ομαδικές προσπάθειες. Μπορείς να ηγηθείς κάποιων προσπαθειών, να γίνεις αυτός/η που σηκώνει το λάβαρο των εξελίξεων και επιδιώκει να προχωρήσει παρακάτω τα πράγματα. Μπορεί πάλι να προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες δε θα μείνουν στο φιλικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν και ερωτικά ερεθίσματα τα οποία είναι σε θέση να ταρακουνήσουν τα δεδομένα της ζωής σου, με τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει να ακολουθείς και να ενστερνίζεσαι. 

 

Υδροχόος

Η δυναμική Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σε βάλει στη διαδικασία να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κινήσεις που δείχνουν να ταρακουνάνε τα λιμνάζοντα ύδατα. Θα κληθείς να αναλάβεις ένα διαφορετικό επαγγελματικό ρόλο, κάτι που ενώ σε ιντριγκάρει, παράλληλα σε τρομοκρατεί αφού φαίνεται να μην έχεις τον έλεγχο των κινήσεων. Ίσως πάλι να πιεστείς από αφεντικά ώστε να κινηθείς με τρόπο που δεν ταιριάζει με τα πιστεύω σου, με αποτέλεσμα να προκύπτουν λεκτικές εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν και σε οριστική ρήξη της σχέσης σας. Στον οικογενειακό τομέα, κάτι αλλάζει και αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να πάρεις ένα νέο ρόλο για τον οποίο μπορεί να μην είχες προετοιμαστεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι σχετικά με το κατά πόσο μπορείς να φέρεις εις πέρας τη συγκεκριμένη αποστολή.

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό φαίνεται να σε φέρνει σε επαφή με τις δυνατότητες του μυαλού σου, να σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως υπάρχουν περιορισμοί τους οποίους αναγνωρίζεις και χρειάζεται να κάνεις κάτι για αυτούς. Ίσως να αποφασίζεις να εκπαιδευτείς σε ένα αντικείμενο, κάτι που θα βοηθήσει το μυαλό σου ώστε να αρχίσει να λειτουργεί με ένα διαφορετικό τρόπο. Ίσως να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα αδιέξοδο των σπουδών σου, αφού έχεις κουραστεί ή θεωρείς πως δεν ακολουθείς το αντικείμενο που σου ταιριάζει. Ίσως τέλος να συνειδητοποιείς πως ο τρόπος σκέψης σου δεν ταιριάζει με του ευρύτερου κοινωνικού πλαισίου, με αποτέλεσμα να γίνεσαι εχθρικός/η απέναντι στους αμφισβητίες των θεωριών σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων